indirme yapmazsan video izlemezsen yeter sadece nette dolaşmayla yeter
Telefon için almayacam gunde en az 2 saat gırerım nete bılgısayardan vıdeo izlemem indirme yapmam
Zor yeter gibime geliyo ya.
Ne kadar ödücen? Bide sözleşme yapma daha iyi olur baktın yetmedi kapatirsin
Bize 69 lira fatura gelmisti![]()
Yetmez,ben bile mobil kullanmama rağmen haftada 15 gb kullandığım oluyor hem,çift bilgisayarda kullanıyorum
Telefondan interneti bilgisayara veriyorum oradanda benim interneti telefondan alan bilgisayardan diğer bilgisayara lan yoluyla interneti paylaşıyorum,kısaca yetmez
Yetmez,ben bile mobil kullanmama rağmen haftada 15 gb kullandığım oluyor hem,çift bilgisayarda kullanıyorum
Telefondan interneti bilgisayara veriyorum oradanda benim interneti telefondan alan bilgisayardan diğer bilgisayara lan yoluyla interneti paylaşıyorum,kısaca yetmez
Dayanmıyor zaten bende mobil internet kullanıyorum evde bilgisayarlara paylaştırırım dışarıda hat üzerinde telefonda kullanırım
telefonun netı pc ye dayanmaz asla bu senin düşüncen
Telefon için almayacam gunde en az 2 saat gırerım nete bılgısayardan vıdeo izlemem indirme yapmam
Şu anda en büyük bildiğim,aveada 15gb limitsiz var zorlasanız belki onunla limitsiz olduğu için idare edebilirsiniz ama ben turkcell kullanıyorum kullandığım kota yetmiyor,hep ekstra alıyorumBu ay sonuna kadar ıdare edecek mobil modemlı net olsa yeter
Anlaşılan 4gb yetmez