Tavsiye Windows Phone - En Beğendiğiniz Oyun ve Uygulamalar

Sponsorlu Bağlantılar

tanercoskun

tanercoskun

Üye
İyiymiş o zaman Türkçe olanı kullanalım

luckysleven

luckysleven

Üye

Arkadaşlar bu uygulamayı tavsiye ederim. Sosyal ağların datasını kullanıyor güzel ve kaliteli wallpaperlar bulabilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Anlatmaya gerek yok renkler yeter : )

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Maxicepte enter tuşum çalışmadığı için wordde yapıp ekran alıntısı aldım uygulama çok güzel yalnız İngiltere mağazasında :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu uygulamanın tanıtımını yaptıgımı çok iyi hatırlıyorum. Ama nerede ne zaman bilmiyorum:bilmm:

• Beğen
Tepkiler: osmanmert99
orian

orian

Üye
Evet yapılmıştı çok oluyor. Yine de teşekkürler

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ama guzel bir calişma olmuş eline saglik:oke:

• Beğen
Tepkiler: BrahimOkumus
ekoks20

ekoks20

Üye

Bu uygulama ile dünyanın her yerinde Namaz vakitlerine ulaşabilirsiniz.Özellikleri:· Seçtiğiniz şehrin vakitlerini ilk indirmeden sonra 30 gün boyunca İnternet bağlantısı olmadan görebilirsiniz.· Kıble yönünü bulabilirsiniz.· Ezan ve ezan duasını dinleyebilirsiniz.· Namaz vakti gelmeden önce ve namaz vaktinde alarm kurabilirsiniz.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
bu uygulamanın tanıtımını yaptıgımı çok iyi hatırlıyorum. Ama nerede ne zaman bilmiyorum:bilmm:
Hafızam iyidir evet siz paylaştınız ve konu başlığı bu hafta gözden kaçan uygulamalar 4 5 uygulama tanıttınız.O sıralar fazla yoğun değildi forum paylaşayım dedim :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

MegaTiles, tıpkı Skinnery Tiles uygulaması gibi canlı kutucukların üzerine resim atayabileceğimiz çok güzel bir uygulama.

İstediğiniz bir resmi çeşitli sıra ve sayıdaki kutu üzerine yayıp, o kutulara (mesaj, arama vb) pek çok uygulamayı atayabiliyorsunuz.

Deneme sürümünde yalnızca mesaj ve arama fonksiyonlarını atamanıza izin veriyor.

Tüm özellikleriyle kullanabilemek için 2 TL'ye satın almanız gerekiyor.

Kendi telefonumdan bir görüntü (aşağıda)

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Özgür bende başka bir uygulama var, ben de tile üzerine 2x2 şeklindeki bir fotoğraf ekliyorum ama sadece tek bir eylem gerçekleştiriyor. Sormak istediğim paylaştığın görselde ki 2x2 (şahin resmi olan) tile üzerinde mesaj ve telefon eylemlerini ayrı ayrı (yani her (4) kareye de ayrı eylem) ekleyebiliyor musun?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Evet ekleyebiliyorsun ;)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Tek kelimeyle muhteşem bir oyun.
Oynanabilirlik, efektler harika.
Film afişlerinden filmi bulmaya çalışıyorsunuz.
Ancak üzeri siyah karelerle kaplı afişin sadece 3 karesini açtırıp filmi bulmanız gerekiyor.
Sıkılmadan vakit geçirebileceğiniz çok güzel bir oyun.
Özellikle sinema tutkunları sakın kaçırmasın!

-------------

Ve mağazaya yeni bir Bilgi Yarışması daha geldi.

" " uygulamasının yapımcısı Osman Özer Öz, efektleri ve özellikleri çok güzel olan bir bilgi yarışması oyunu geliştirdi.

"Bilgi Yarışması" adında bu yeni oyunda zamana karşı yarışıyorsunuz, doğru cevap sayınız ve kalan süreniz, puanınızın hesaplanmasında en önemli etken durumunda. Bunun yanı sıra çoğu yarışmada olduğu gibi joker haklarınız da bulunuyor.

Günün Sorusu bölümü, en iyiler, istatistikler gibi özellikler de sunulmuş.

Mutlaka inceleyin derim.

Şimdilik tek kusuru soru sayısının az olması.
Eminim o da zamanla giderilecektir.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
bakalım seni geçebilecek miyiz

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: serinaga
BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Bilgi ve genel kültür yarışmalarında yıllarını geçirmiş, bulmacalarla büyümüş biri olarak her türlü meydan okumaya açığım kardeşim (h)

Sizinle yarışmak beni mutlu edecektir.
Ama dediğim gibi şu kredi kartı olayı beni bozuyor deneme surumundeyim.Kredi kartı kullanmamak prensipim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt