bir ekran için 130ytl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

drkayzer

Üye
    Konu Sahibi
bir ekran için 130ytl
arkadaşlar 1ay önce n73 almıstım geçen gün nası olduysa çarpımışım ekran iç yüzeyi çatlamış ama dış yüzeyde bişey yok görüntü bozuldu servis garantinin bunu ödemiyceni söyledi 130ytl para istedi ekran değişmek için 550ytllik telefona 130 lira ekran parası istenirmi sizce ben kazık yemek üzeremiyim:agla:(

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Bence 130 ytl çok millete yolunacak kaz sanıyorlar...:@

pusat_3444

Üye
sakın deneme.çünkü bende n73 kullanıyorum ve 1 ay önce ekranı kapakla beraber parçalandı.yani telefon altımda kaldı ve ekranı kırıldı.değiştirdim.ama ben senin gibi 130 YTL vermem.Ben 80 liraya taktırttım.istanbulda değil malatyada taktırttım.SAKIN KAZIK YEME.TELEFONCULARA GİT UYGUN FİYAT BUL

drkayzer

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bende kayserideyim bakacam bakalım ucuza bulabilecekmiyim

meloselo

Üye
evet kazığın hasını yemek üzeresin. ebay dan uygun yedek parçayı satın al en fazla 35-40 dolar 5 günde gelir sonra sen tak takamıyorsan telefoncuya 5 ytl ye taktır.

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
dostum öyle herkes kazıklama peşinde teknolojik alet bozulunca at bence

cemocan79

Üye
nokia teknik servisleri sağolsunlar telefonları satarken uyguladıkları yüksek fiyat politikasını birde serviste uyguluyorlar. tahtakele ve civarında teknik servis değil ama tamirci çok arkadaşlar istanbulda bu sorunu yaşayanlşar bizzat orda yaptırsınlar ama telefonun başından ayrılmayın tamir edilsin derken orjinal parcalarda gitmesin mikrofon vs gibi :)

Altun.

Altun.

Üye
ewet telinizi sakın bırakıpda gitmeyin :D:D
ziraa hafiflemiş bulabilirsiniz..

bu35rak

Üye
walla ben de eski bi telefon vardı ne olduğunu hatırlayamıom ama telefon renkliyidi ama telefonda hiç bi özellik yoktu 150 yaptırdım tanıdığa geçen sene vallaha pağlı ekranlar

PlaJGezgini

PlaJGezgini

Üye
kazık! ...!!! ne biçim iş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt