İPhone 4 almayı düşünüyorum. Yardım eder misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

MaxipmaN

Üye

Oldu zaten bi akıllı sendin...

Donanımla birşey olmuyor...

Kısa bir örnek vereyim bunda 4 sene önce çıkan 3gs 256mb ram i olan cihaz RR3 ü kasmadan oynuyor ama neredeyse 2 katı donanımı olan Ace oyunu açarken bile donuyor ...

Bu dediklerimin kanıtları var youtube dan bakabilirsin...

acede 290mb ram var ama boşta birşey kalmadığından hill climbde bile kasma yapıyor bu ram yanlışını düzelt ilk önce iki katı donanım demişsin yerlerdeyim

phasan

phasan

Üye

Iphone 4 kullanıyorsunuz diye savunmayın kabullenin artık sistem olarak çok kötü tabi androiden daha stabil ama sistemsel olarak androidli cepler önde :oke:

Sıstem olarak neresı kotu

- - - Eklendi - - -

Iphone 4 kullanıyorsunuz diye savunmayın kabullenin artık sistem olarak çok kötü tabi androiden daha stabil ama sistemsel olarak androidli cepler önde :oke:

Soylesene hangı isletım sıstemıne uzun sure destek gelıyo ıos dısında soylesene 3gs bıle destek geldi

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar bazı arkadaşlar Android'i savunuyor ama iPhone 4 ile Samsung Galaxy S'i karşılaştırırsanız iPhone 4'ün daha iyi olduğunu görürsünüz. Ayrıca ben Samsung Galaxy S2 kullanıyordum. Telefonu bir kenara atıp iPhone 4 aldım. Bence iPhone 4 bile S2'den daha iyi idi. iphone'ların menüdeki hızı tartışılmaz zaten. Birde iOS'a kişiselleştirilmiypr diyen arkadaşlar! Bence iOS saf android'den kat kat daha iyi. Zaten firmaların kişiselleştirdiği Android'ler mesela TouchWiz gibi arayüzler zaten jailbreak ile yapılabiliyor. Yani Samsung veya HTC kullanan arkadaşlar Android kullanıyor ama saf android değil. Kullansınlar benim gibi sıkılacaklarını düşünüyoum.

Lohengram

Lohengram

Üye
Arkadaşlar bazı arkadaşlar Android'i savunuyor ama iPhone 4 ile Samsung Galaxy S'i karşılaştırırsanız iPhone 4'ün daha iyi olduğunu görürsünüz. Ayrıca ben Samsung Galaxy S2 kullanıyordum. Telefonu bir kenara atıp iPhone 4 aldım. Bence iPhone 4 bile S2'den daha iyi idi. iphone'ların menüdeki hızı tartışılmaz zaten. Birde iOS'a kişiselleştirilmiypr diyen arkadaşlar! Bence iOS saf android'den kat kat daha iyi. Zaten firmaların kişiselleştirdiği Android'ler mesela TouchWiz gibi arayüzler zaten jailbreak ile yapılabiliyor. Yani Samsung veya HTC kullanan arkadaşlar Android kullanıyor ama saf android değil. Kullansınlar benim gibi sıkılacaklarını düşünüyoum.

IPHONE 4-4S rakibi S1 yada S2 değil S3 daha düşük modellerle karşılaştırma yapma :oke:

- - - Eklendi - - -

Sıstem olarak neresı kotu

- - - Eklendi - - -

Soylesene hangı isletım sıstemıne uzun sure destek gelıyo ıos dısında soylesene 3gs bıle destek geldi

Iphone'da sistem mi var kardeşim bilgilenmeden konuşmayalım lütfen utanmasanız S4 ile IPhone 5 sistem kıyaslaması yapçaksınız...

Türe

Türe

Üye
Cyanogenmod kusura bakma
iPhone 4 galaxy s2'nin , 4s galaxy s3 un , 5 ve 5s de s4 un muadilidir. (Cikma yillarina gore degil performanslarina gore.) kimse bana cikip da s3 , 5 ten hizli demesin. Yazilimsal ozellikler var s4'te evet. Ama bunlarin gunluk hayattaki kullanilabilirlikleri onemli. Jb ile direct call gibi daha bircok ozelligi ekleyebiliyorsunuz cihaza. Lutfen biraz arastir , bilgilen. Mumkunse de yabanci forumlarda bilgilen. Turk forumlarinda amator cok.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Türe

Türe

Üye
Ha bir de android ile iOS un kullanim stili ve amaclari farkli ki bunlari bilerek karsilastirma yapin.

Android ; pc kullanmak istemeyenler , islerini telefondan da halletmek isteyenler ve ozgurluk isteyenler icindir.

iOS ise ; hiz , kullanim kolayligi , pratiklik , uygulama ve oyun , sorunsuz destek isteyenler icindir.

• Beğen
Tepkiler: tapatalk
tapatalk

tapatalk

Üye
Ha bir de android ile iOS un kullanim stili ve amaclari farkli ki bunlari bilerek karsilastirma yapin.

Android ; pc kullanmak istemeyenler , islerini telefondan da halletmek isteyenler ve ozgurluk isteyenler icindir.

iOS ise ; hiz , kullanim kolayligi , pratiklik , uygulama ve oyun , sorunsuz destek isteyenler icindir.
androide alışmak zor ama bırakmak imkansızdır. zaten sağlam bi cihaz aldığın zaman takır takır desteğide alıyo. s2 de jb kullanıyo s3 de note da note2 de

• Beğen
Tepkiler: omeremre23
Türe

Türe

Üye
androide alışmak zor ama bırakmak imkansızdır. zaten sağlam bi cihaz aldığın zaman takır takır desteğide alıyo. s2 de jb kullanıyo s3 de note da note2 de

Hicbir cihaz vazgecilmez degil. Androidden iOS e , iOS den Androide de gectim. Ve bazi noktalarda Androide gectigime pisman oldum. Her iki sistemin de kendine ozgu secilesi ozellikleri var. Tercihe uygun cihaz almak en dogrusu.

blackbatuhan

Üye
arkadaşlar size bişey dicem. madem iphone yi bu kadar kötülüyorsunuz , iphone 4s verene s3 veriyorum 1 yıl garantili ful kutulu.

omeremre23

omeremre23

Üye
iphone 4'e geçişlerde hızlı diyenleri aklım almıyor bu nasıl bir bağlılıktır arkadaş sen mi kurdun apple şirketini telefon bal gibide kasıyor bunu kabullenmek bu kadar zormu?

Türe

Türe

Üye
iphone 4'e geçişlerde hızlı diyenleri aklım almıyor bu nasıl bir bağlılıktır arkadaş sen mi kurdun apple şirketini telefon bal gibide kasıyor bunu kabullenmek bu kadar zormu?

Canli canli kullaniyorum her gun yanimda ve kasmiyor senin cihaz hataliysa hirsini git baska yerde harca.

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Arkadaşlar ben lise'ye yeni geçtim. Babamla iddaya girmiştik. Eğer 490 ve üzeri alırsam Xperia Z alacaktı. Ama maalesef başaramadım. 470 civarı bir puan gelecek. Babam Xperia Z almaktan vazgeçti. Benim şuanki telefonum Galaxy Ace S5830i ve Temple run bile açmıyor. Ben telefonda oyuna önem veren biriyim. Dayımda da İPhone 4 var. Geçenlerde biraz baktım da baya iyi gözüküyor. Fiyatı da cazip geldi. Babam alabileceğini söyledi. Şimdi ben tekrar pişman olmak istemiyorum. Bir telefon alacağım ve en az 3 yıl değiştirmeyeceğim. Bir telefona maksimum 900-1000 TL arası verebilirim. İPhone 4 8 GB almayı düşünüyorum. Fikirlerinizi almak isterim. Bu arada 8 GB olmasının bir sorun olmayacağını düşünüyorum. Düzenlemeyi aşağıdaki gibi yaptım

Müzik ------ 250 MB
Fotoğraf---- 150 MB
Video------- 200 MB
Geri kalan ise oyun,program vs.

Fotoğraf ve videoya neden o kadar az yer verdiğimi sorarsanız ben çektiğim fotoğrafları pc'ye atıyorum. Telefonumda fazla fotoğraf bulundurmam. 8 GB yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Önerilerinizi bekliyorum...

O sinavdan 470-490 vay be ben 370-380 aliyorum okul puaniyla 417-427 oluyo .s.s

frk uzn

frk uzn

Üye
allah nimet çarpsınki bende kasmıyor daha nabıyım ya sana ya sen yalan söylüyosun yada senın cıhaz sorunlu kusura bakma ama

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşların söylediği gibi i4 artık eski bir cihaz konumunda,eğer imkanın varsa 4s al yoksa Lumia 720 almanı tavsiye ederim.

blackbatuhan

Üye
500 tl

umutbabaaa

Üye
İphone 4,İphone 4s,İphone 5 Kullanmış birisi olarak

İphone 4 olarak aphalt 7'de kasarak iyi oynanıyor.
İphone 4s çok güzel bir cihaz her oyunu oynatıyor.Altta uygulama açıkken bile sorun olmuyor.Cihaz oyun oynarken ısınıyor. (hissettirmiyor fazla)
İphone 5 bence fiyasko mor ışık sorunu vs vs çizikler iphone 5 güzel kağıt gibi ama ciziliyor.
İphone 5 in hızı tartışılmaz ama küçük yetmiyor.

Sonuç olarak 5S'e bakıyoruz.

S4 ve HTC One Hakkında düşüncelerim ise:
İkisinide kullanmış birisi olarak. Güzel cihazlar fakat
İkisini'de o para verilmez.

İleriye bakıcaz.

Üst Alt