Arkadaşlar Bilgisayar Ses Kartım 5,1 ses sistemini Kaldırır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Bilgisayar Ses Kartım 5,1 ses sistemini Kaldırır mı ?
Öncelikle bakan yorumlayan herkese teşekkür ederim.:tşk:

Arkadaşlar HP pavilion dv6 3340st laptop um var. 5+1 ses sistemi alacağım kaldırır mı acaba ?
:angry:

Ses kartımın özelliklerini bilmiyorum.
:ağlarım:

Bilen arkadaşların yorum yapmasını rica ediyorum.

[QR] [/QR]

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
çalışır çalışır. :oke:

restmod

restmod

Üye
Çalistirir merak etme zaten ses sisteminin icinde kendi amfi devresi var sorun cikarmaz marka olarakta creative oneririm:tşk:

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
çalışır çalışır. :oke:

Teşekkür ederim ya alcaktım baktım bi çalışırmı çalışmaz mı diye çok düşündüm ya :) 2+1 var onu çalıştırıyo ama 5+1 i bilmiyordum :)

Tekrar :tşk:

- - - Eklendi - - -

Çalistirir merak etme zaten ses sisteminin icinde kendi amfi devresi var sorun cikarmaz marka olarakta creative oneririm:tşk:

Herkes logitech öneriyo ama bilmiyorum sen creative mi kullanıyorsun kullanıyorsan hangi serisi ve nasıl memnunmusun bana bass ı çok önemli o yüzden soruyorum :)
teşekkürler ayrıca :tşk:

restmod

restmod

Üye
Ben creative mp3 kullaniyorum 8yildir canavar gibi en dandik kulaklikla bile cok iyi ses veriyor yani creative sadece ses ustune calistigi icin daha kaliteli mallari

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
creative benimde, iyidir. 4+1 var clip+ mp3 le inletiyorum evi :ehe

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Ben creative mp3 kullaniyorum 8yildir canavar gibi en dandik kulaklikla bile cok iyi ses veriyor yani creative sadece ses ustune calistigi icin daha kaliteli mallari

Teşekkür ederim :) bakalım artık.

Şuna bakarmısın bi nasıldır sen ? 50w rms çıkışı varmış :)

- - - Eklendi - - -

creative benimde, iyidir. 4+1 var clip+ mp3 le inletiyorum evi :ehe

sen evi ben binayı inletmek istiyorum sence şu nasıldır :)

restmod

restmod

Üye
Güzel seçim incelemiştim kaliteli ses veriyor ama goldtan alma vatandan al daha uygun fiyatı.

• Beğen
Tepkiler: esmeran3
esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Güzel seçim incelemiştim kaliteli ses veriyor ama goldtan alma vatandan al daha uygun fiyatı.

Kardeşim haklısın ama ben bunun peşin fiyatı hangisi bir türlü bilemiyorum sen bi söylesen peşin ne kadar cahillik işte :hmmm

- - - Eklendi - - -

Ayrıca müzik tutkum çoktur sesi çok severim ben.
Arabam var onda da 4 adet jbl hoparlör 1 adet pioneer champion serisi 1200 w bass var bide anfim var :) işte

Müziksiz Hayat düşünemiyorum. Haksızmıyım. :megafon:

restmod

restmod

Üye
Ooo sen sistemi zaten kurmussun evde muzik dinlemek icin bunlar seni kesmez o zaman :D
Buarada pesin fiyati 144 lira

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
50wattlık ses sitemi pek işe yaramaz gibi.
benim 4+1 bile 41 watt. daha iyisine bak derim

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim 50 watt rms 160 watta eşit ama ben arabadan söksemde olmaz ki eve ufaktan alıyım ya 250 liralık bi creative alırım artık en az 70 75 w olması lazımki yetsin dimi ama :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
çok abartmada...
arkadaş 1000watt ev sinema sistemi aldı 600 liraya.. %20 den fazla ses açamıyor :D
alırken dedim boşa para veriyon buna sizin apartmanda kullanamazsın bunu diye :kop2:

esmeran3

esmeran3

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ilk gün sana yemin ederim ki camı çatlattık binada :) basınçdan :) düşün yani o %20 den fazla açamıyor ben sadece sesi 5'e getiriyordum dinlemek için ama o zaman 2 adet jbl hoparlör takılıydı o yüzden ses de bass da iyiydi :) ama arabada son ses açıyorum. :)

Bi 250 TL lik alsak yetmez mi yani :hmmm

Üst Alt