Yazı Tipi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
Yazı Tipi Sorunu
Forumda bazı konularda forum yazı tipi değişiyor. Resimde de gördüğünüz gibi yazı tipi italik ve kalın oluyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface

x-scarface

x-scarface

Üye
Daha bu iyi bende bazen kocaman oluyor yazılar ve renkleride değişiyor bordo ve yeşil olduğunu gördüm.

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı
CABBAR

CABBAR

Üye
Bu bende de oluyor

• Beğen
hikmet366

hikmet366

Üye
bendede olmuştu konuyu tekrar yazmak zorunda kalmıştim

Akıncı

Akıncı

Üye
kaç defa oldu alıştım artık

• Beğen
Tepkiler: Süleyman
Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
Sorun belli. Neden kaynaklandığı bilinmiyor. Bekleyelim belki biri dikkate alıpta açıklama yapar

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye

Birde bu var.

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve Süleyman
marist

marist

Üye
Bende böyle birşey olmadı daha.

Ozan

Ozan

Admin
Yazı tipinin sitenin sonuna kadar devam etmesi, geçersiz yazı biçimlendirme kodlarının karısıklıgından kaynaklanıyor, üst üste bir yazıyı sürekli biçimlendirince kendi default yazı tipinizle birlikte arka planda yazıyı biçimlendirmeyi saglayan html kodlar karısıyor ve ilgili html taglar kapanmayınca (font stil biçimlendirme sonu bilgisi) sayfanın aşağısına kadar aynı biçimlendirme devam ediyor. Çözüm yeni forum sürümünde düzelecektir, farkındayız.

Bir de <span class="linkzarea02" biçimlendirmesi hataları da düzeltildi. Bilgi için tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Dede
marist

marist

Üye
Aynen bende de öyle bir alıntı yaparken html leri düzenlerken değişiyordu ama sorun etmiyordum.

• Beğen
Tepkiler: 47MaDo47
Süleyman

Süleyman

Üye
    Konu Sahibi
Yazı tipinin sitenin sonuna kadar devam etmesi, geçersiz yazı biçimlendirme kodlarının karısıklıgından kaynaklanıyor, üst üste bir yazıyı sürekli biçimlendirince kendi default yazı tipinizle birlikte arka planda yazıyı biçimlendirmeyi saglayan html kodlar karısıyor ve ilgili html taglar kapanmayınca (font stil biçimlendirme sonu bilgisi) sayfanın aşağısına kadar aynı biçimlendirme devam ediyor. Çözüm yeni forum sürümünde düzelecektir, farkındayız.

Bir de <span class="linkzarea02" biçimlendirmesi hataları da düzeltildi. Bilgi için tesekkurler

açıklama için teşekkürler.

Üst Alt