General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

freeze_king

freeze_king

Üye
bakınız : tr.m.wikipedia.org/wiki/General_Mobile abd patentli türk firması...

freeze_king

freeze_king

Üye
bu telefonu alicam galiba stokta olunca sizce hangi renk almalıyım...

fingerback5

fingerback5

Üye
Vestel girecek telefon işine hem de fena donanımlarla.Tam türk olacak o zaman ülkemize bir kıyak olur diye düşünüyorum bunun gibi.Android işletim sistemi kullanılcakmış ama umarım üstüne yazılım yapmazlar stok kullansalar en iyisi olur.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
bu telefonu alicam galiba stokta olunca sizce hangi renk almalıyım...
ben beyaz almayı dünüyorum zaten 3 renk var mavi beyaz siyah sarıda gelcek ıdye duydum ama kesınmı bılmıyorum bende beyaz yada mavi al açık mavi hoş duruyor

06kubilay06

06kubilay06

Üye
bence kıyak yapmazlar yanı telefonu samsung cıkarsa 1500 tl olur örneğin o telefonu vestek cıkardı dıye 1000 tl ye satmaz daha çok kar etmek ıcın gıder 1450 ye satar biraz ucuza satar gibime geliyo

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: 06kubilay06
Buğra

Buğra

Admin
telefonun yurtdısındakı adı : Blue Life Play

fingerback5

fingerback5

Üye
Alın abi alın ya biz şanssız çıktık 7 ay önce 1200e aldım diye bir sevinmiştim telefonu.Şimdi yarı fiyatına canavar çıkmış ama düşünüyorum da şu an 1200 olsa s3 alırdım :D.Bu bir başlangıç bence gm baktı ucuz telefon kapış kapış belki adreno 330lu 2.0 ghz 1080p telefon felan çıkarır seneye buna benzer fiyata biz de hemen alırız :D

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Bir diger adida:gionee elife e3

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Beyaz çok hoş.alabilirim bende birtane

fingerback5

fingerback5

Üye
230 euroya satılıyor yurtdışında.Hemen hemen 600e denk geliyor zaten sırrı her ülkede aynı fiyatla satılması.Her firma heralde kutu içeriğini değiştirip arkasına kendi amblemini basıp piyasaya sürüyor.

• Beğen
Tepkiler: 06kubilay06
achambo

achambo

Üye
süper telefon o fiyata vay be

06kubilay06

06kubilay06

Üye
230 euroya satılıyor yurtdışında.Hemen hemen 600e denk geliyor zaten sırrı her ülkede aynı fiyatla satılması.Her firma heralde kutu içeriğini değiştirip arkasına kendi amblemini basıp piyasaya sürüyor.
aynen öyle ama yurtdısındakılerın kulaklıgı daha ıyı gıbı geldı bana yanı o kadarda olsun 40 yılın başı türkiyeye böyle bu fıyata urun geldi

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
aynen öyle ama yurtdısındakılerın kulaklıgı daha ıyı gıbı geldı bana yanı o kadarda olsun 40 yılın başı türkiyeye böyle bu fıyata urun geldi

700tlye s3 mini alacağına al bunu aradaki farklada beats kulaklık alırsın:oke:

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt