General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

LimePie

LimePie

Üye
3g sorunu olmaz diye tahmin ediyorum yada belki bize denk gelmez gelmezse çok iyi olur fiyatı gayet uygun.Alınası bir telefon.

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Ne malı acaba bu telefon? Ve malzeme kalitesi nasıl? İzlediğim inceleme videolarında bunlardan bahsedilmemiş.

LimePie

LimePie

Üye
arkadaşlar nasipse ben beyaz renk almayı düşünüyorum siz hangi rengini alıcaksınız ?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
SAR değeri ne kadar? Malzeme kalitesi nasıl? Ve ne malı :D Biraz araştır demeyin arıyorum hiçbir yerde bilgi yok bu 3 soruma karşı.

Düzenleme: SAR değerini buldum 0,832 W/kg :)

LimePie

LimePie

Üye
sar değeri 0.83 malzeme kalitesi iyi ve abd malı ama bir fabrikasıda çinde tamam.

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Abd mali? Emin misin buna:hmmm

dodgerroger

dodgerroger

Üye
General Mobile ın ArGe si Amerika'dadir. Ayrıca Türkiye de de bir üretim merkezi vardır. bu yüzden cihzlarının bir çogunda Made in Turkey yazar. Q Serisi Türk malıdır. bu cihaz ise çin üretimidir. içindeki işlemci MTK6589 şuan da intelden sonraki en çok işlemci satışı yapan korede üretilen bir işlemcidir. MTK nın HTC ile de anlaştığını bilmekteyim en son gerçekleştirilen Barcelona Bilişim fuarında açıklandı. ve MTK nın MT6593 modelinin tamamını kapattığını özellik olarak da 1.4 GHz 8 Çekirdek 4G destekli piyasadaki en güçlü işlemci oldugunu bilmekteyim. Bu cihazın da çindeki başka bir modelin birebiri oldugunu ve GM nin de kendi bünyesinde ürettiği bellidir. Bunu bir çok firma yapmakta. Outsourcing denilenkavram bu. tabi tamamı outsourcing bunu.

caglar b

caglar b

Üye
mavi rengi hoş duruyor hem 600 lira cidden süper fiyat tek handikapı acaba kronik bir sorunu olacak mı

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Hö? Galaxy S4de 1.6 ghz cortex a15 var bunda 1.2 ghz cortex a7 var.Nasıl aynı oluyor anlayabilmiş değilim.
kardeşim söylediğine köküne kadar katılıyorum ama ufak bi detayı söyleyeyim s4 te çift işlemci var işlemcilerin biri 1.6 ghz diğeri 1.2 telefon stabil durumda 1.2 yi kullanıyor yetmedıgı zaman 1.6 devreye giriyor

- - - Eklendi - - -

ayrıca ekliyiym samsung galaxy s4 modeli sadece bizim ülkemizde 8 çekirdekli :D diğer ülkelerde 4 çekirdekli 1.9 ghz samsung un sıtesınden istediğiniz gibi rahatlıkla bakabılrısınız ayrıca sımdı baktım 720 € türkiyede 1700 tl samsungun resmi sitesinde bızım ulkemız hariç diğer ülkelerde her telefonu nfıyatı yazıyo ama bızım ulkede resmı sıtesınde fıyat yazmıyo
dip not general mobile discovery yi ben beyaz alıcam :D bugune akdar hep sıyah kullandım bırazda beyaz olsun maviside çok hoş özellikle bayanlar için

freeze_king

freeze_king

Üye
Arkadaşlar stokta 10 temmuz da olucakmış hepsiburada.com sitesinde peki büyük elektronik marketlerde bu tarih geçerli mi?

06kubilay06

06kubilay06

Üye
kısmen evet yani 10 temmuzdan önce hıc bıyere gelmcıek dıye bılıyorum ama gelıncede buyuk marketler teknosa,vatan computer, media markt vs gibi yerler bu urunu satcakmı satmıcakmı kesin değil ama bana kalırsa satar diye umuyorum

fingerback5

fingerback5

Üye
Çıktığı gün alman lazım diye düşünüyorum.Vatanda felan da aynı fiyata girerse telefon kalmaz stoklarda.Bu telefonun yurtdışında hangi adla geçtiğini bilen var mı ki ? Rom desteğine felan bakmak gerek donanım süper yazılım biraz değişik o da rom desteğiyle canavar olur.

- - - Eklendi - - -

kısmen evet yani 10 temmuzdan önce hıc bıyere gelmcıek dıye bılıyorum ama gelıncede buyuk marketler teknosa,vatan computer, media markt vs gibi yerler bu urunu satcakmı satmıcakmı kesin değil ama bana kalırsa satar diye umuyorum

Telefonu telpada yetkili servisler 599a satıyorlar bence ordan alabilirsin telpa sonuçta 2 yıl garantili.Şehrini aratınca birsürü bayi çıkıyor.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
ön sipariş verebilirsin fiyat kesın çıkıcak yanı 599 un üzerinde olmıcak üstünde satan yerler kazıklıyor ayrıca ben araştırdım baya yurtdışında ne dıye geçıyo dıe ama bulamadım çünkü telefonu blue adında bir şirket uretıyo ve her ulkede farklı şirketler tarafından pazarlanıyo ve her şirket biraz kendınden bişi verıyo

KayraBey

KayraBey

Üye
Şu anda satılmıyor mu bu telefon?

GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Ben gm yi Türk firmasi diye biliyorum ama:hmmm