------Galaxy S4 Kullanıcılar Kulubü (GT- 9500)------

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
Şimdi kies'e bağladım telefonu yeni sürüm buldu sanırım bu sürüm bugün geldi...

Evet bugün geldi :oke: Bende kies üzerinden denedim ama dosyaları çekmesine rağmen yüklemedi bataryayı çıkarmak zorunda kaldım.

.caner.

.caner.

Üye
Dosyum benide yaz :)

enterneoll

enterneoll

Üye
bu güncelleme hafızada yer açan ve uygulama taşımaya izin veren güncelleme mi ?

oleytoo

oleytoo

Üye

Evet bugün geldi :oke: Bende kies üzerinden denedim ama dosyaları çekmesine rağmen yüklemedi bataryayı çıkarmak zorunda kaldım.
O zaman güncellemeyi yüklemek için acele etmeyim şimdi bir sorun falan çıkar beceremem iyi oldu bunu söylediğin kardeş

ANIL

ANIL

Admin
Şimdi kies üzerinden 2.kez denedim ve dosyaları tekrar indirmiyor %70den başladı ve bu sefer yüklemeye başladı :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
ooo bizim evdekinede yüklerim ama yarın şimdi evde değil çok iyi oldu bu :)

ANIL

ANIL

Admin
Başarı ile güncellendi :oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner., canazoe ve Nextman
ANIL

ANIL

Admin
Sağolun güncelleme sorunsuz olmuş :oke:

• Beğen
Tepkiler: .caner.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
laz6116

laz6116

Üye
Cok tesekkurler nextman. Syan isteyim eve gecicem birazdan bakim bi oyle deniyeyim.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
cardanadam

cardanadam

Üye

• Beğen

canazoe

Üye
Kurulum yaptıktan sonra cihazın ekranının üst kısmında bir kararma meydana geldi. Ama bu fotoğraflarda yok sadece ana sayfadaki ekranda belli oluyor. Bu sorunu benden başka yaşayan var mı?
Bahsettiğim ana ekranda kullandığım duvar kağıdı cihazın orjinalinde olan duvar kağıdı...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kurulum yaptıktan sonra cihazın ekranının üst kısmında bir kararma meydana geldi. Ama bu fotoğraflarda yok sadece ana sayfadaki ekranda belli oluyor. Bu sorunu benden başka yaşayan var mı?
Bahsettiğim ana ekranda kullandığım duvar kağıdı cihazın orjinalinde olan duvar kağıdı...

Üst bar şeffaf oldu bu güncelleme ile

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve canazoe

canazoe

Üye
Günaydınlar :)
Ana ekranda istemediğimiz bir sayfayı nasıl silebiliyoruz?

Üst Alt