Galaxy Note 2 Ekran Çizildi

Sponsorlu Bağlantılar

Brofist Devs.

Brofist Devs.

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Note 2 Ekran Çizildi
Daha alalı 1 haftayı yeni tamamladı , kılıflıyla beraber kullanmama rağmen ve telefonu koyduğum cebimde telefondan başka hiçbişey bulundurmamama rağmen ekran nasıl olduysa çizildi. Dün akşam masaya koymuştum yattım uyudum sabah farkettim. Acaba odaya arı girdide telefonumu sokmaya çalıştı diye düşündüm bi an :D

Şaka bir yana bunun sebebi nedir nasıl olur? Koskoca gorilla glass ekran hemde gelişmiş olanından. 1 kere bile yere düşürmedim ve dediğim gibi kılıfıyla beraber kullanıyorum. Bu nasıl iştir? Garantiye yollasam düzeltirmi dersiniz ? Cevaplarınızı bekliyorum :)

MücahitTokgöz

Daha alalı 1 haftayı yeni tamamladı , kılıflıyla beraber kullanmama rağmen ve telefonu koyduğum cebimde telefondan başka hiçbişey bulundurmamama rağmen ekran nasıl olduysa çizildi. Dün akşam masaya koymuştum yattım uyudum sabah farkettim. Acaba odaya arı girdide telefonumu sokmaya çalıştı diye düşündüm bi an :D

Şaka bir yana bunun sebebi nedir nasıl olur? Koskoca gorilla glass ekran hemde gelişmiş olanından. 1 kere bile yere düşürmedim ve dediğim gibi kılıfıyla beraber kullanıyorum. Bu nasıl iştir? Garantiye yollasam düzeltirmi dersiniz ? Cevaplarınızı bekliyorum :)

valla gorilla glassın tamam ekran kırılmayacak diye birşey yok kırılır ama çizilcek kadar kötü değil diye biliyorum. En azından çizilmemesi gerekli. Sen yinede ekrana bi jiletin almalısın. Ekran kalitesinden bişi kaybetmemek içinde şeffaf jiletin olmasına dikkat et. :oke:

MaxipmaN

Üye
klılıfla ekranın pek alakası yoktur :oke:

foreverthe

foreverthe

Üye
Tırnakların uzunsa ya da çok sertse ekranın dumanını attırır söyleyim muhtemelen senin ya da telefonu başka birine verdiysen onun tırnağı yapmıştır çizikte kılcakdır büyük ihtimal bir gözlük beziyle siler misin ?

mqeen

mqeen

Üye
Cebinde anahtar filan varmiydi hani kilif ile ekran arasına girmiş olabilir..

Brofist Devs.

Brofist Devs.

Üye
    Konu Sahibi
Tırnakların uzunsa ya da çok sertse ekranın dumanını attırır söyleyim muhtemelen senin ya da telefonu başka birine verdiysen onun tırnağı yapmıştır çizikte kılcakdır büyük ihtimal bir gözlük beziyle siler misin ?

Baskasi kullanmiyor telefonu.

Cizik kilcal degil bariz belli ve note 2 nin kalemini getirince takiliyor. Derin.

Brofist Devs.

Brofist Devs.

Üye
    Konu Sahibi
-Emre

-Emre

Üye
ciddi misin? jelatin yok muydu ?

foreverthe

foreverthe

Üye
Baya derin ha üzüldüm şimdi :ağlarım:

.caner.

.caner.

Üye
Geçmiş olsun dostum kötü olmuş

MaxiHan

MaxiHan

Üye
:hmmm gecmis olsun yapilacak bir sey yok

codblackops2

codblackops2

Üye
maalesef kullanıcı hatası ve garanti karşılamaz :)

Türe

Türe

Üye
Kullanici hatasi diyeceklerdir. Kisaca gecmis olsun.

Brofist Devs.

Brofist Devs.

Üye
    Konu Sahibi
Kasko yaptırmıştım :D

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Valla kardesim bende S3 var (note2 ile ekrani ayni sanirim) bende ne kilif var ne jelatin anahtar olan cebime unutupta cok koydum ama bisi olmadi parada dahil.

Seninki bide derin durduk yere olmadi ya ?

Neyse geçmiş olsun Allah tan kaskosu var.

loneely42

loneely42

Üye
Note 2 var arkadaşımın 30cm den düştü ekrana sanki çekiçle vurmuşlar gibi dağıldı dokunmatiği çalışıyor ama ekran çok kötü oldu

ekrana 550 lira istiyorlar...

• Beğen
Tepkiler: mqeen
Brofist Devs.

Brofist Devs.

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardesim bende S3 var (note2 ile ekrani ayni sanirim) bende ne kilif var ne jelatin anahtar olan cebime unutupta cok koydum ama bisi olmadi parada dahil.

Seninki bide derin durduk yere olmadi ya ?

Neyse geçmiş olsun Allah tan kaskosu var.

İnan durduk yere oldu. Telefonumu alalı zaten 1 hafta oldu ve ben sadece cebime koyar cikartirim. Ekrana bisey olmasi catması carpması mumkun değil kapaklı kılıfla beraber kullandım. Deyim yerindeyse telefon gibi değil inci tanesi almış gibi korudum sakladım. Ama sonuç ortada.
Eb iyi gorilla glass ekran s2 de var benden söylemesi. Samsungun neden amiral gemisi olduğunu şimdi anladım :)

Brofist Devs.

Brofist Devs.

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 var arkadaşımın 30cm den düştü ekrana sanki çekiçle vurmuşlar gibi dağıldı dokunmatiği çalışıyor ama ekran çok kötü oldu

ekrana 550 lira istiyorlar...

Ben bu seferligine kasko yaptirmistim. Nedense icimde bi his vardi bisey olcak diye. Iyiki yaptirmisim :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt