Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
onu koy o zaman abi

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye

:) bir karmaşada TÜRKLER yaratsın...

- - - Eklendi - - -

seninde kandilin mübarek olsun kardeşim. o modu koymadım belki dalgınlıkla oldu ama yok o mod yazılımda...

eklemediğin iyi olmuş.telefonu cebimize çantamıza koyunca ister istemez açılıyordu tuş kilidi :)

fsfsddased

Üye
Abi biz 2. Nesillerde ecom dosyası yüzünden bir iki gün gecikme olmuştu sorunsuz güncellemeyi bekledik bu güncellemedede olmasında tam tarih olsun sorunsuz güzel bi final olsun :):) aslında final olmasa daha iyi ama :(:(

polat-_

Üye
:tşk:

achambo

achambo

Üye
abi müzik çalarda mesaj yerine açık uygulamalar nasıl eklerim güncellemeden sonra söyleyebilirmisin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi müzik çalarda mesaj yerine açık uygulamalar nasıl eklerim güncellemeden sonra söyleyebilirmisin

açık uygulamaların uid kodunu bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

rica ederim

- - - Eklendi - - -

Abi biz 2. Nesillerde ecom dosyası yüzünden bir iki gün gecikme olmuştu sorunsuz güncellemeyi bekledik bu güncellemedede olmasında tam tarih olsun sorunsuz güzel bi final olsun :):) aslında final olmasa daha iyi ama :(:(

yok yok beklemeyeceksiniz kardeşim

- - - Eklendi - - -

eklemediğin iyi olmuş.telefonu cebimize çantamıza koyunca ister istemez açılıyordu tuş kilidi :)
sallanıyor diye ama o modu koymadım sende neden oldu anlamadım neyse artık sorun yok :)

Abstract_Loco

Üye
Aynen katılıyorum abi be cidden çok emeğin var ama final olunca ne bileyim böyle biraz buruk oluyo :) bide linkler gitmiş galiba yedek almaya çalıştım ama alamadım :(

achambo

achambo

Üye
o uid kodunu bulucamm:ehe

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Aynen katılıyorum abi be cidden çok emeğin var ama final olunca ne bileyim böyle biraz buruk oluyo :) bide linkler gitmiş galiba yedek almaya çalıştım ama alamadım :(

Teşekkürler... Herşeyin bir sonu var ve daha katacak bir şey kalmadı, yazılımda sorunda kalmadı artık finali yapmanın zamanıda geldi... dün söyledim yedek alın diye bu gün sildim linkleri, var olan birinden alırsın artık...

- - - Eklendi - - -

o uid kodunu bulucamm:ehe

tamam

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Nokia güncelleme çıkarırsa örneğin n8 için, çalarız yine hakan kardeşimizin kapısını:)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Nextman
tupyupp

tupyupp

Üye
Abiiii lütfen klavyeye de bir el at :( çok az kaldı yayinlanmasina

Scuderia.

Scuderia.

Üye
O değilde şu anna browser olaydı iyidi :)

achambo

achambo

Üye

- - - Eklendi - - -

burdaki uid olur mu abi

- - - Eklendi - - -

0xE465826E

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Hayır Bu Değil, Zannetmiyorum.

MaxipmaN

Üye
O değilde şu anna browser olaydı iyidi :)

aynen ama uc browser son paylaşılanı deneyin trialde daha html5ten 294 puan yaptı fullu çıksın akıcaz ama kullanan pek yok ancak çok hızlı

kaptan23

kaptan23

Üye
tam olarak ne zaman yayınlanacak

Üst Alt