Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Anil-D

Anil-D

Üye
anna yazılımını nasıl bulcam

Esendağlı

Esendağlı

Üye

yapacağımı yapıyorum daha cfw düşünmüyorum

- - - Eklendi - - -

1.nesil klavye olmuyor, Linkleri upload ettim yarın 00.00 da linkler eklenecektir...
Eyvallah,bende telefonumun yedeğini falan aldım:)cihaz formata hazır hale getirildi:)

Scuderia.

Scuderia.

Üye

yapacağımı yapıyorum daha cfw düşünmüyorum

- - - Eklendi - - -

1.nesil klavye olmuyor, Linkleri upload ettim yarın 00.00 da linkler eklenecektir...

Benimde telefon flasha hazir yedeklemeler yapildi. :) Guncellemeyi beklemek kaldi sadece son 25 saat :)

Anil-D

Anil-D

Üye
benimki temiz bekliyor zaten

Anil-D

Anil-D

Üye
arastırdımda yok abi cıkmıyor sen bulursan atarmısın bana surumu

Scuderia.

Scuderia.

Üye
arastırdımda yok abi cıkmıyor sen bulursan atarmısın bana surumu

Forumda olmasi lazim belleden annaya donmek gibi bir konu bakmistimda 1.nesillere yaradigi icin bek kurcalamadim tam hatirlamiyorum arastir istersen biraz

Anil-D

Anil-D

Üye
donus varda ben surumu istiyom

Anil-D

Anil-D

Üye
ben o konuyu bıliyom anna surumunu bulamıyom

tupyupp

tupyupp

Üye
Abi klavye değişmiyor peki mevcut klavyede ki tuşlar büyümez mi

StranqeR

Üye
sayfaları kurcalamak zor geldi yazayım belki gözüne çarpan vardır. Ben evols yüklediğimden beri 3g ile dosya indirirken telefon sıcaktan patlayacak gibi oluyor var mi bunun çözümü ?

achambo

achambo

Üye
en sorunsuz gps hangi yazılımdaydı

- - - Eklendi - - -

biliyomusunuz

- - - Eklendi - - -

sayfaları kurcalamak zor geldi yazayım belki gözüne çarpan vardır. Ben evols yüklediğimden beri 3g ile dosya indirirken telefon sıcaktan patlayacak gibi oluyor var mi bunun çözümü ?

bende 5-6 oyun bir arada açıkken oluyo:)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Abi klavye değişmiyor peki mevcut klavyede ki tuşlar büyümez mi
yazma dilini İngilizce yaparsın büyür...

- - - Eklendi - - -

yaz aylarındayız sıcaklıklar haliyle yüksek... orijinal yazılıma da dönsen telefon ısınır, yazılım ile alakası yoktur...

StranqeR

Üye

yazma dilini İngilizce yaparsın büyür...

- - - Eklendi - - -

yaz aylarındayız sıcaklıklar haliyle yüksek... orijinal yazılıma da dönsen telefon ısınır, yazılım ile alakası yoktur...

dediğiniz gibi belkide ama sizin başka bir sitede yapmış olduğunuz CFW ile böyle bir ısınma ile karşılaşmıyordum. Yumurta kırsam pismek değil yanar resmen :)

- - - Eklendi - - -

Telefon modelim C7 bu arada.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
yeni güncelleme yayınlandimi çünku belconun doğru Düzgün güncelleme yapacağı Yok. bu güncellemeyi denemeyi düşünüyorum

Üst Alt