haqanguven
Üye
Nokia cooker ile coreyi aç unlock rofs a tıkla 2b leri 2c yap tamam de extendt rofs1 e tıkla kırıldı core kilidiben yapmayı bılsem yaparımda sadece core kılıtını kırsanda yeter olurmu
Nokia cooker ile coreyi aç unlock rofs a tıkla 2b leri 2c yap tamam de extendt rofs1 e tıkla kırıldı core kilidiben yapmayı bılsem yaparımda sadece core kılıtını kırsanda yeter olurmu
Eyvallah,bende telefonumun yedeğini falan aldım
yapacağımı yapıyorum daha cfw düşünmüyorum
- - - Eklendi - - -
1.nesil klavye olmuyor, Linkleri upload ettim yarın 00.00 da linkler eklenecektir...
cihaz formata hazır hale getirildi
yapacağımı yapıyorum daha cfw düşünmüyorum
- - - Eklendi - - -
1.nesil klavye olmuyor, Linkleri upload ettim yarın 00.00 da linkler eklenecektir...
Guncellemeyi beklemek kaldi sadece son 25 saat 
Eyvallah,bende telefonumun yedeğini falan aldımcihaz formata hazır hale getirildi
![]()
Benimde telefon flasha hazir yedeklemeler yapildi.Guncellemeyi beklemek kaldi sadece son 25 saat
![]()
en kolay zaman geçer ve hiç anlamazsınız...sitede alternatif uygulamalar vardır araştırman gerekanna yazılımını nasıl bulcam
arastırdımda yok abi cıkmıyor sen bulursan atarmısın bana surumu
ben o konuyu bıliyom anna surumunu bulamıyom
Abi klavye değişmiyor peki mevcut klavyede ki tuşlar büyümez mi
sayfaları kurcalamak zor geldi yazayım belki gözüne çarpan vardır. Ben evols yüklediğimden beri 3g ile dosya indirirken telefon sıcaktan patlayacak gibi oluyor var mi bunun çözümü ?

yazma dilini İngilizce yaparsın büyür...Abi klavye değişmiyor peki mevcut klavyede ki tuşlar büyümez mi
sayfaları kurcalamak zor geldi yazayım belki gözüne çarpan vardır. Ben evols yüklediğimden beri 3g ile dosya indirirken telefon sıcaktan patlayacak gibi oluyor var mi bunun çözümü ?
yazma dilini İngilizce yaparsın büyür...
- - - Eklendi - - -
yaz aylarındayız sıcaklıklar haliyle yüksek... orijinal yazılıma da dönsen telefon ısınır, yazılım ile alakası yoktur...