Evols™ [26.06.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Anil-D

Anil-D

Üye
abi berat kandiliniz mubarek olsun

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
ben de bütün forumdaşların kandilini kutlarım :) allah fitne fesatçı ve kötü huylu insanlardan uzak tutsun bizi..

- - - Eklendi - - -

​bir de geçen cfwden tuş kilidinin sensörle kapanması modu vardı,umarım o çıkarılmıştır pek kullanışlı değildi çünkü

Anil-D

Anil-D

Üye
abi bu ekran koruyucu nasıl

Anil-D

Anil-D

Üye
bana sarj 1 gun gidiyor bunu kullansanda kullanmasamda

tupyupp

tupyupp

Üye
Öncelikle hepimizin berat kandili mübarek olsun, abi son 3 gün kaldı da klavyeye bakabildin mi acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

onlar da kendilerince birşeyler karalıyorlar :) yanlız uluslararası bir forum olduğu için tam bir karmaşa hakim orada..hintlisi de cfw yapıyor malezyalısı da.. :) kendilerine göre dil ekliyorlar falan filan.

:) bir karmaşada TÜRKLER yaratsın...

- - - Eklendi - - -

abi berat kandiliniz mubarek olsun
saolasın seninde kandilin mübarek olsun kardeşim

- - - Eklendi - - -

ben de bütün forumdaşların kandilini kutlarım :) allah fitne fesatçı ve kötü huylu insanlardan uzak tutsun bizi..

- - - Eklendi - - -

​bir de geçen cfwden tuş kilidinin sensörle kapanması modu vardı,umarım o çıkarılmıştır pek kullanışlı değildi çünkü
seninde kandilin mübarek olsun kardeşim. o modu koymadım belki dalgınlıkla oldu ama yok o mod yazılımda...

- - - Eklendi - - -

abi bu ekran koruyucu nasıl

sleeping screen fazla şarj yemez mi ya :)

Güzelmiş ama şarj konusunda nası olur ?

bana sarj 1 gun gidiyor bunu kullansanda kullanmasamda

kullanmayınca sarj süresi nasıl artmıyor?
Modunu diğer sitede paylaştım :) bunu koyacağımı bubble lock u koyarım o daha iyi bundan ama kapatamıyorsun buble locku orijinal tuş kilidinin yerine geçiyor

- - - Eklendi - - -

Öncelikle hepimizin berat kandili mübarek olsun, abi son 3 gün kaldı da klavyeye bakabildin mi acaba
bakamadım daha kardeşim.

fsfsddased

Üye
Abi öncelikle yeni yaşını kutlarım şimdiden :) herşey için teşekkürler :):) benim doğum günüm çarşamda 26sı olsa o gün ailemle arkadaşlarımla geçirrim :):) linkleridd pazar akşamından koyarım :):)

- - - Eklendi - - -

Abi öncelikle yeni yaşını kutlarım şimdiden :) herşey için teşekkürler :):) benim doğum günüm çarşamda 26sı olsa o gün ailemle arkadaşlarımla geçirrim :):) linkleridd pazar akşamından koyarım :):)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler, Rica ederim... 25 in akşamında saat 00.00 da linkler sizde :)

orhansworld

Üye
cfw cilere şöyle bir tavsiye vermek istiyorum. Cfw nin içine ofw de olmayan kısayollardan konulurken 1- ekran ışığı ayarı 2- ekran rotasyonunu 3 farklı dik,yan,oto sensör programı 4- ram bilgileri 5- saat senkronize programı 6- ekranı fener yapma programı 7- dev saatli kronometre programı 8-çalınma hırsızlık sonrası mesaj atan program 9- winrar 10- microsofta göre daha basit word,powerpoint,excel,pdf 11-klasör resimlerini değiştiren 12-opera mini 13 xplorer 14 -güç düğmesi kısayolu 15- joikuspot 16 - symftp 17- mobile cleaner 18-folderplay gibi hem küçük hemde olmazsa olmaz listelerinden hiç inmeyen . Göreceli olmayan . Az yer kaplayan ve ramdan boot updan çalmayan bunun gibi programcık ve kısayolların artık cfw ciler tarafından yazılıma gömülmesi mantıklı olur. Çünkü alışıla gelen mesaj okuyucu.hakkında.kull klavuzu yada telefonu 4 bir yandan kuşatmış bileşenleriyle işe yaramaz özelliklerin her cfw de varlığını koruduğunu görüyoruz.Ancak cfw yapan insanlar da hep çeşitli şahsi özelleştirme taleplerine maruz kaldıkları için personalizasyon kısmına fazla girmeden kendi elzem gördükleri yapıları eklemeyi yeterli buluyorlar.Ancak telefona binbirgüçlükle cfw yüklemeyi başaran oldukça fazla sayıda olan sevenleriniz inanın tel bilgisi ram blow kill me modlar patchler gibi yaptığınız özelleştirme ve güzelleştirmelerden anlamamaktadırlar.Bence cfw ciler artık hitap ettikleri kesimin sadece forumlarına soru konu cevap istek yazanlarla sınırlı olmadığını unutmasınlar.Telefonun orjinal hali nasıl gereksiz programları taşıyor ve herkese satılıyorsa cfw ciler de kısayol ve mini çok şey yapan programları xeon 3.5 vs yurtdışı çalışmalarında olduğu gibi eklemeliler ve herşeyi hızlı uzun batarya ömrü ile yapabilen bir cfw anlayışının arkasında dursunlar.Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
cfw cilere şöyle bir tavsiye vermek istiyorum. Cfw nin içine ofw de olmayan kısayollardan konulurken 1- ekran ışığı ayarı 2- ekran rotasyonunu 3 farklı dik,yan,oto sensör programı 4- ram bilgileri 5- saat senkronize programı 6- ekranı fener yapma programı 7- dev saatli kronometre programı 8-çalınma hırsızlık sonrası mesaj atan program 9- winrar 10- microsofta göre daha basit word,powerpoint,excel,pdf 11-klasör resimlerini değiştiren 12-opera mini 13 xplorer 14 -güç düğmesi kısayolu 15- joikuspot 16 - symftp 17- mobile cleaner 18-folderplay gibi hem küçük hemde olmazsa olmaz listelerinden hiç inmeyen . Göreceli olmayan . Az yer kaplayan ve ramdan boot updan çalmayan bunun gibi programcık ve kısayolların artık cfw ciler tarafından yazılıma gömülmesi mantıklı olur. Çünkü alışıla gelen mesaj okuyucu.hakkında.kull klavuzu yada telefonu 4 bir yandan kuşatmış bileşenleriyle işe yaramaz özelliklerin her cfw de varlığını koruduğunu görüyoruz.Ancak cfw yapan insanlar da hep çeşitli şahsi özelleştirme taleplerine maruz kaldıkları için personalizasyon kısmına fazla girmeden kendi elzem gördükleri yapıları eklemeyi yeterli buluyorlar.Ancak telefona binbirgüçlükle cfw yüklemeyi başaran oldukça fazla sayıda olan sevenleriniz inanın tel bilgisi ram blow kill me modlar patchler gibi yaptığınız özelleştirme ve güzelleştirmelerden anlamamaktadırlar.Bence cfw ciler artık hitap ettikleri kesimin sadece forumlarına soru konu cevap istek yazanlarla sınırlı olmadığını unutmasınlar.Telefonun orjinal hali nasıl gereksiz programları taşıyor ve herkese satılıyorsa cfw ciler de kısayol ve mini çok şey yapan programları xeon 3.5 vs yurtdışı çalışmalarında olduğu gibi eklemeliler ve herşeyi hızlı uzun batarya ömrü ile yapabilen bir cfw anlayışının arkasında dursunlar.Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir.

bu kadar uygulamayı gömdük diyelim... telefon rahat çalışması için c sürücüsüne boş hafızayı nereden bulacaksın.... gereksiz çok şey silindi zaten, mesaj okuyucuyu sil diyorsun ama mesaj okuyucunun neyi götürdüğünü bilmiyorsun.. şuanki sürümde mesaj okuyucu yok zaten.. güncellemeye eklememin nedeni car mode uygulaması mesaj okuyucusuz çalışmıyor mecbur ekledim... ayrıca burada herkezin isteğine uygun kimse cfw yapamaz... sen bu kadar uygulamayı istiyorsun başkası isteyecekmi hayır... o yüzden cfw yi birazda kendinize göre düzenleyiniz... uygulama gömmek kolaydır, siscontets ile parçala dosyaların başında olan ''c_'' sil udaya göm flaşhla bu kadar basit...

achambo

achambo

Üye

ee tam tarih işte... önceki güncellemede erken link vermiştim ama :)

bunda da olur mu acaba :islik

aslından hakan abi dayanamayıp verse linkleri biz de mutlu olsak doğum gününü kutlamaya 25 inden başlasak daha güzel olur gibi:tebessüm:

MaxipmaN

Üye
a erken verme geleneğini unutmuşum

achambo

achambo

Üye
hakan abinin amacı hızlı,pil ömrü uzun,sorunsuz ve yeni özellikleri olan bir cfw yapmak bence:)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

bunda da olur mu acaba :islik

aslından hakan abi dayanamayıp verse linkleri biz de mutlu olsak doğum gününü kutlamaya 25 inden başlasak daha güzel olur gibi:tebessüm:

a erken verme geleneğini unutmuşum

Erken verme gibi bir hata yapmam, Adam gibi adam sözünde durur :D

- - - Eklendi - - -

hakan abinin amacı hızlı,pil ömrü uzun,sorunsuz ve yeni özellikleri olan bir cfw yapmak bence:)

Evols alt yapısı belli... az uygulamai temiz sistem, abartılmayacak görsellik ve Güncellemelerle yeni özellikler...

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
achambo

achambo

Üye

Erken verme gibi bir hata yapmam, Adam gibi adam sözünde durur :D

- - - Eklendi - - -

Evols alt yapısı belli... az uygulamai temiz sistem, abartılmayacak görsellik ve Güncellemelerle yeni özellikler...

dediğim doğru mu yani:)

Üst Alt