sizce hangi ekran kartı ?

Sponsorlu Bağlantılar

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
sizce hangi ekran kartı ?
lütfen farklı konulara bak demeyin yazanlardan pek bişey anladığım söylenilemez size göre yazdığım ekran kartı modelleri arasında en iyisi hangisi şimdiden teşekkürler :)
1.AMD Radeon HD 7550M
2.AMD Radeon HD 7610M
3.AMD Radeon HD 7670M
4.AMD Radeon HD 8730M
5.Nvidia GT630M Optimus
6.Nvidia GT635M Optimus
7.Nvidia GT645M Optimus
8.Nvidia GT730M
yardımlarını için saolun . . . (konu linki atmazsanız sevinirim)

- - - Eklendi - - -

laptopa takılı ekran kartlarıdır bilginize o yüzden bu bölümde paylaşma gereği duydum ilginiz için teşekkürler . . .

fk555897

fk555897

Üye
Bence AMD Radeon HD 8730M daha iyi. Ekran Kartına yüklenen oyunlarda daha iyi bir performans sağlıyor.

• Beğen
Tepkiler: ArifYılmaz42
Uhops

Uhops

Üye
ben bilmiyorum ama adresinden ekran kartlarının detayına FPS değerlerine ve sıralamasına bakabilirsin.

• Beğen
Matthe

Matthe

Üye
Notebookta nvidia alacaksın...

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
En iyisi gt645m.

• Beğen

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi

Peki bu ekran kartina sahip i5 ve 8 gb rami olan 1600 tl max, bi bilgisayar biliyomusun bana bu ekran kartina sahip bi nootbook lazim

- - - Eklendi - - -

Birde 630m alsam 2-3 sene yeni cikan oyunlar. Medium kalitede kasmadan oynarmiyim 645m ler cogu pcde yok ve fiyat araliklari bemi asiyor sizce 630m beni idare edermi ?

Uhops

Uhops

Üye
630m alacağına 635m al hem daha yi sayılır hemde fiyat farkı yok gibibi bişey benim bildiğim iki tane tane 645m li laptop var
linkler:

link 2:

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Yazdıklarının arasında Nvidia 645M ve AMD 7670M diğerlerine göre daha iyidir.

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Bence AMD Radeon HD 8730M daha iyi. Ekran Kartına yüklenen oyunlarda daha iyi bir performans sağlıyor.

8730M giriş seviye bir kart. Ekran kartlarında son iki rakam performansı belirler diyebiliriz. Örneğin 87 serisinin en üst modeli 8790Mdir.

• Beğen
smh60

smh60

Üye
AMD Radeon HD 8730M

• Beğen
Jomolocco

Jomolocco

Üye
en iyisi gt645m ati 8730 gt640m ile denk bir kart.
Ama alacaksan artik gt650m ve uzeri almalisin

• Beğen
Uhops

Uhops

Üye
sen 645m al. en iyisi o

• Beğen

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
Yazdıklarının arasında Nvidia 645M ve AMD 7670M diğerlerine göre daha iyidir.
peki ikisinin arasında bi seçim yapmak zorunda kalsam hangisi olabilir ? crysis 3 gibi yüksek seviye oyunları mediumda oynayabilirmiyim kasmadan ?

- - - Eklendi - - -

sen 645m al. en iyisi o
645m ekran kartına sahip 8gb ram ve i5 işlemcisi olan 1500 lira civarı bi bilgisayar varmı bide crysis 3 ü ve yeni çıkacak oyunları mediumda oynatırmı ?

Uhops

Uhops

Üye
peki ikisinin arasında bi seçim yapmak zorunda kalsam hangisi olabilir ? crysis 3 gibi yüksek seviye oyunları mediumda oynayabilirmiyim kasmadan ?

- - - Eklendi - - -

645m ekran kartına sahip 8gb ram ve i5 işlemcisi olan 1500 lira civarı bi bilgisayar varmı bide crysis 3 ü ve yeni çıkacak oyunları mediumda oynatırmı ?

link 1:

link 2:

şuan bunların hem fiyatı iyi hemde ekran kartı iyi :oke:

• Beğen

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
vatanda değilde başka bi yerde varmı çünkü internetten alırsan böyle bi indirim sunuyolar gidip peşin paraya alacam bu linkteki pc başka hangi mağzalarda var acaba ? birde crysis 3 ve dengi oyunları mediumda kasmadan oynatırmı ?

Uhops

Uhops

Üye
vatanda değilde başka bi yerde varmı çünkü internetten alırsan böyle bi indirim sunuyolar gidip peşin paraya alacam bu linkteki pc başka hangi mağzalarda var acaba ? birde crysis 3 ve dengi oyunları mediumda kasmadan oynatırmı ?

oynatır

• Beğen

ArifYılmaz42

Üye
    Konu Sahibi
peki bu linkteki nootbookun ramıni artırabilirmiyim ? artırırsam garanti kapsamından çıkarmı ? kime yaptırabilirim

Uhops

Uhops

Üye
peki bu linkteki nootbookun ramıni artırabilirmiyim ? artırırsam garanti kapsamından çıkarmı ? kime yaptırabilirim

arttırmaa gerek yokki. 6gb yetrli olur. ama illede arttıtacaksan; kendin arttırırsan garantıden çıkar, servise verip onlar yaparsa fazladan para alırlar.

• Beğen