Nokia amber güncellemesi resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
Nokia amber güncellemesi resimleri
Nokia Windows Phone Lumia cihazları için Amber guncellemesini Temmuz ayında yayınlanması bekleniyor

ilk olarak Lumia925 uzerinde karşimiza cikan Amber guncellemesini ekran goruntuleri eşliginde birazinceleyelim.

İlk olarak işletim sistemi sürüm numarası 8.0.10327.77. Extralar&bilgi panelinde ise LUMİA AMBER yazisini goruyoruz.

Burada da goruldugu uzere cift tikla kilit acma,lumia renk profilleri ve Glance screen uygulaması da yüklü olarak geliyor.

Hesaplar kısmına İbm Notes Traveler hesabini da tanimlamak mumkun.

Flip to Silence "ters cevirerek sessize alma" soldaki resimde en alttaki buton. Sagdaki resim ise gectigimiz gunlerde sizlerle paylaştigimiz Nokia'nin yeni duvar kagitlari.

İşte en cok ilgi ceken ve merakla beklenen ozelliklerden birisi. Nokia Smart Cam uygulamasi. Varsayilan olaraksistemde varsayilan ve Smart Cam olmak uzere iki ayri kamera uygulamasi kullanilabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43

messevim

messevim

Üye
bu güncelleme ne gibi yenilikler getirecek acaba ? Sanırım güncelleme de kamera geliştirme daha ağır basıyor

katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
Bendede fiber var :D
eve gidince detayları yazacağım

recep288

recep288

Üye
telefonlarımız dahada renkleneceğe benziyor:) bide windowsun kendi güncellemesi gelirse tadından yenmez:) teşekkürler resimler için

m542tf

m542tf

Üye
bende de 1 mbps adsl var :ehe: eve gidince detayları okurum

• Beğen
Tepkiler: PureFood ve bulutsuzgece
braayn

braayn

Üye
hadi hayırlısı

narnia16

narnia16

Üye
Haber için :tşk: Güncelleme serisi yakında başlıyor :eller:

kaltintop

kaltintop

Üye
kamera tuşuna seçilecek uygulama için muhtemelen bi kod yapısı oluşturmuşlardır diye tahmin ediyorum. amberden sonra çok çeşitli uygulamaları o listede görebilicez kanımca

nanotex

nanotex

Üye
Arkadaşlar lumia colour profile ne işe yarıyor?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar lumia colour profile ne işe yarıyor?

Sanırım ekrandaki renklerin tonlamasını ve parlaklığını ayarlıyorsun.

Örneğin live tile rengini sarı olarak seçtin.
ama tam olarak istediğin sarı bu değil.
Renk profillerinden koyu-açık, düz-dalgalı vs nasıl görünmesini istiyorsan ona göre ayarlıyorsun sanırım :hmmm

nanotex

nanotex

Üye

Sanırım ekrandaki renklerin tonlamasını ve parlaklığını ayarlıyorsun.

Örneğin live tile rengini sarı olarak seçtin.
ama tam olarak istediğin sarı bu değil.
Renk profillerinden koyu-açık, düz-dalgalı vs nasıl görünmesini istiyorsan ona göre ayarlıyorsun sanırım :hmmm
Ben de öyle biliyordum ama resimlerin renklerini filan ayarlıyorsun ekran görüntüsünde, düşündürücü..

ÖEY

ÖEY

Üye
Şimdi benim resimlerden anladığım bu yeni denen özelliklerin hepsi sadece Nokia Lumia serisine özel olan Nokia firmasının hazırladığı özel yenilikler güncellemeler. Peki MS'in gdr2 ile sunduğu yenilikler güncellemeler nelerdir? Bilen var mı :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Şimdi benim resimlerden anladığım bu yeni denen özelliklerin hepsi sadece Nokia Lumia serisine özel olan Nokia firmasının hazırladığı özel yenilikler güncellemeler. Peki MS'in gdr2 ile sunduğu yenilikler güncellemeler nelerdir? Bilen var mı :D

fm radio,cardav&caldav protokolleri,bluetooth4.0(kesin degil)

ÖEY

ÖEY

Üye
Anladım. O zaman yine ufak bir iki şey. Esas oğlan sonbaharda :D Ama bu kötü haber gdr2 yayınlandıktan sonra yine forumda yer yerinden oynayacak. En iyisi o zamanlar uzak durmak buralardan :D:D:D

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Hele gelsinde forum yıkılsın hiç sorun değil :D

• Beğen
Tepkiler: PureFood
Lumiance

Lumiance

Üye
Backgroundsdaki resimleri daha önceden bahsi geçtiği gibi giriş ekranı için mi kullanabileceğiz. Yoksa kilit ekranı için mi?

katil_197

katil_197

Üye
    Konu Sahibi
microsoft arkaplana yapmaz kilit ekranına devam eder ve buda kullanıcıların en çok istediği özellik ama microsoft dikkate almıyor..