Bu telefon ne zaman gelecek ?

Sponsorlu Bağlantılar

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Bu telefon ne zaman gelecek ?
Arkadaşlar ben telefonumu (s3 mini) jack girişi arızalı olduğu için telefoncuya verdim onlarda başarı teknık servisine yollamış telefon tamiri 13 haziran cuma günü bitmiş ve kuryeye teslim edilmiş ancak 20 haziran oldu telefon piyasada yok telefoncuyu arıyorum gelmedi biz arayacağız sizi diyorlar. Bu telefon ne zaman gelir sizce arkadaşlar ya da bu başarı servisi hangi kargo firmasını kullanıyor orayı arayım öğreneyim diyorum. Varmı bi bilgisi olan ne zaman gelir tahminen??

nefretsiz

nefretsiz

Üye
Telefoncudan ogrenin adresini

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
Telefon bugün geldi telefonu kulaklıkta sağ tarafa ses gelmiyo diye göndermiştim servisten geldi hala sağ taraf çalmıyo ben ne yapacağım şimdi ya?

Lohengram

Lohengram

Üye
Telefon bugün geldi telefonu kulaklıkta sağ tarafa ses gelmiyo diye göndermiştim servisten geldi hala sağ taraf çalmıyo ben ne yapacağım şimdi ya?

Geri gönderceksin böyle yapıyorlar bazen :dry:

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
1 ay daha bekleyemem ben yazılımdan olabilirmi acaba kulaklık girişi değişti yazıyor çünkü

Lohengram

Lohengram

Üye
1 ay daha bekleyemem ben yazılımdan olabilirmi acaba kulaklık girişi değişti yazıyor çünkü

Servis çıkışında test edilir de gönderilir yani çalışması lazım aslında geri gönderebilirsin.

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
1 aydır bekliyorum telefonumu telefonsuz kaldım o yüzden göndermek hiç içimden gelmiyor

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
off harbi canım sıkıldı ya

The Time Lord

The Time Lord

Üye
garanti falan takmiyorum diyorsan ac icini muhtemelen jack baglantisinin lehimleri hasarlidir yada ustte gorecegin metal parcalar asinmaktan kulakliga temas etmiyordur

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
kulaklığı yarım takınca ikisindende ses geliyo ama tam takınca sağdaki gidiyor. garip gerçekten ya

nsren

nsren

Üye
başka kukalklik ile denediniz mi peki. bu sorun kulaklık ile ilgili.

V/RS

V/RS

Üye
    Konu Sahibi
denedim yine aynı

Üst Alt