Bir isteğim olucak

Sponsorlu Bağlantılar

berk09

berk09

Üye
    Konu Sahibi
Bir isteğim olucak
Espier launcher olan arkadaşlar varsa paylaşırsa minnetar kalırım. Google play paralıya yönlendiriyo.. Teşekkür ederim

Lohengram

Lohengram

Üye
Buda benden sana gelsin;
Son sürat indir kendi diskim :oke:
SKYDRİVE:

• Beğen
Tepkiler: en-sel
berk09

berk09

Üye
    Konu Sahibi
çok tşkr ederm ama bu rootlu cihazlar için sanırım. Htc one x cihazım ve root atmayı bitürlü beceremedim. Ama ilginiz için çok tşkr ederim

Lohengram

Lohengram

Üye
çok tşkr ederm ama bu rootlu cihazlar için sanırım. Htc one x cihazım ve root atmayı bitürlü beceremedim. Ama ilginiz için çok tşkr ederim

Şehriyar abinin çok sade açıklaması var rootla ilgili bir bak

berk09

berk09

Üye
    Konu Sahibi
bulamadım :-) ilgnz içnde tşkr edrm

- - - Eklendi - - -

tamam buldum akşama deniycem. Rootdan sonra cihazı tekrar eski haline getirebiliyomuyuz acaba. Eğer öyleyse içim rahat rootlıycam. Garanti kapsamından çıkıyomuş dönüşü yoksa düşünmem lazım..

Lohengram

Lohengram

Üye
bulamadım :-) ilgnz içnde tşkr edrm

- - - Eklendi - - -

tamam buldum akşama deniycem. Rootdan sonra cihazı tekrar eski haline getirebiliyomuyuz acaba. Eğer öyleyse içim rahat rootlıycam. Garanti kapsamından çıkıyomuş dönüşü yoksa düşünmem lazım..

Evet root'u kaldırabiliyoruz ve benim S3 daha dün servisten döndü ve rootluydu sorun olmadı :oke:

berk09

berk09

Üye
    Konu Sahibi
şu root işini çözemedim sdk denen bişey var onu kurarken hatamı yapıyorum.her denileni yapıyorum cmd komuta android dosyasını yazıyorum ama görmüyo.yazılanı 50 kere okudum olmuyo olmuyoo

berk09

berk09

Üye
    Konu Sahibi
Sonunda root işini hallettim derken şu htc sitesinden e posta dünden beri gelmedi ne iştir anlamadım..

berk09

berk09

Üye
    Konu Sahibi
Son işlemden sonra htc sitesine üye olurken verdiğim mail adresine bi dosya gelmesi gerekiyomuş ama dünden beri gelmedi o dosya gelmeden işlem tamamlanmıyor.niye gelmedi anlamadım

berk09

berk09

Üye
    Konu Sahibi
Root işini nihayet hallettim.verdiğiniz espier sanırım eski sürüm güncelleme yapabilicekmiyim. Yaparsam yine paralıyamı yönlendiricek.birde içinde kilit ve notifacion mevcutmu.en önemlisi yarın bigün ben bunu kaldırmak istersem nasıl yapıcam.çok soru sordum ama bilgi alırsam iyi olur.tşkr ederm.

Takipçi Satın Al

Üst Alt