N9 Kullancılıra Ustaları Bakabilirminiz ( Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
N9 Kullancılıra Ustaları Bakabilirminiz ( Yardım)
Arkadaşlar n9 u uzun süredir takip ediyorum SIII mini yerine N9 almaya karar verdim amaHeryerde Nitdroid Portu Farklı anlatılıyor ?

1- Sesli Arama Çalışıyormu ? ( Çok Yerde Sadece Görüntülü Çalışmıyor Deniliyor ? )
2- Sipariş Verdim 2 Gün oldu Gelecek İnşallah Son Port Sürümü Nedir Androidte ?
3- Tam Olarak Nitroidte neler Çalışmıyor ? Veya Bunlar Aşılacakmı Stabil Duruma GelecekmiTakip Eden Arkadaşlar ?
4- Hep Nokia Kullandım Şuan Elimde 701 Var N9 a Geçmek Mantıklı Bir Kararmı ?
5- Kamera Ne Durumda Hiçmi Açılmıyor Veya + Program Dahilindemi Açılıyor ?

5 Soruya Cevap Verirseniz Çok Sevinirim İyi Forumlar ..
:sarıl:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
701 i napmayı planlıyorsun :)

pRime.

pRime.

Üye
anlaşıldı sizin derdiniz android.

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
N9 android portu farklı degil
Farklı olan her geliştiricinin kendine has anlatım tarzları var en basit en kolay anlatımı yaptık,
1. android de sesli arama görüntülü konuşma ve kamera calışmaz hicbir zamanda calışmayacak,
2. Son port 4.1.1 alpha5 glya dır
3. Android portu ne yaparsan yap hicbir zaman stabil olamaz,
Sadece hatalar giderildi sorunlar aşıldı daha fazlasını beklemek dogru degil,
4. N9 kullanmak gercekten bir ayrıcalıktır şayet linux ten anlıyorsan hic durma bir adet n9 64gb beyaz al
Ama oyun uygulama hastasıyım diyorsan n9 dan uzakdur boşyere para harcama
5. Android portunda dedigim gibi kamera ile sesli veya sessiz görüşmeyi unut
Geri kalan herşey normal düzeyde hatta android li bir cihazda yapamadıklarını
N9 nitdroid ile yapabilmek cok cok basit
Hata olsa bile cihaza rom atma derdi yok cünkü cihaza ister MeeGo ile ister android ile müdahale etme olanağı saglıyor,

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
701 i napmayı planlıyorsun :)
Abimin Gözü Kaldı Ona Vermeyi düşünüyorum :D

- - - Eklendi - - -

anlaşıldı sizin derdiniz android.
Elimizde olan port imkanını sende kullanırdın emin ol !

- - - Eklendi - - -

N9 android portu farklı degil
Farklı olan her geliştiricinin kendine has anlatım tarzları var en basit en kolay anlatımı yaptık,
1. android de sesli arama görüntülü konuşma ve kamera calışmaz hicbir zamanda calışmayacak,
2. Son port 4.1.1 alpha5 glya dır
3. Android portu ne yaparsan yap hicbir zaman stabil olamaz,
Sadece hatalar giderildi sorunlar aşıldı daha fazlasını beklemek dogru degil,
4. N9 kullanmak gercekten bir ayrıcalıktır şayet linux ten anlıyorsan hic durma bir adet n9 64gb beyaz al
Ama oyun uygulama hastasıyım diyorsan n9 dan uzakdur boşyere para harcama
5. Android portunda dedigim gibi kamera ile sesli veya sessiz görüşmeyi unut
Geri kalan herşey normal düzeyde hatta android li bir cihazda yapamadıklarını
N9 nitdroid ile yapabilmek cok cok basit
Hata olsa bile cihaza rom atma derdi yok cünkü cihaza ister MeeGo ile ister android ile müdahale etme olanağı saglıyor,
Aklımdaki Tek Soru Sesli Görüşme Olsaydı Süper Olurdu Ben İş adamıyım Devamlı Arayanlar Var Portta Arayanlar Ekrana Gelirmi ? Yoksa meşgul şekildemi Görünürüm ?
Aldım Kardeşim Ama 16 GB Siyah dahili Bellek Sıkıntım Yoktur Oyun delisi değilim Ama Oynamayacağım anlamına gelmez
Android Portundaki sesli konuşma Sorununun kesinlikle Çözülmeyeceğini Söylüyorsun Hiç imkan Yokmu ? Tek Sorun O şuan
Senden ricam Olabilirmi Şuana Kadar En Bilgili Sensin n9 Konusunda Kaptanım Aldığımda N9 U teamwiewer ile Yardımcı olurmusun ?
Tekİstediğim 2 işletim sistemi 1 telefon Meego değilde Android + Ne önerirsin Stabil Çalışan ?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
kurulum yapabilecegin bir tek nitdroid mevcut. birde 16gb'lik modeller icin nitdroid veya diger isletim sistemlerini onermiyorum. hafiza sorunu yasayacaksin muhtemelen. hele ki nemo'da oldukca sorun yasarsin. mydocs'un hafizasini sistem hafizasina aktaracagin icin sorun teskil edecektir.

konusmanin olmasi veya olmamasi gelistiricilere bagli yalniz N9'da gelismis bir mikrofon sistemi var ayni anda iki mikrofon calismakta bu yuzden android'e port edilmesi N9'a olan gelistirici desteginin de yavas yavas kesildigini varsayarsak bu saaten sonra zor gibi gorunuyor ayni sekilde arka kamera ve gps icin de zor. bu saaten sonra beklenti usb otg, on kamera ve ahize'den olur muhtemelen. onlar da gelistiricilerin keyfine kalan durumlar.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
701 i bana bağışlarsan symbian için kafamda bikaç bişey var denemek istediğim :) 1 ay sonratekrar gönderirim sana teli tabi senin isteğin doğrultusunda :D

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
701 i bana bağışlarsan symbian için kafamda bikaç bişey var denemek istediğim :) 1 ay sonratekrar gönderirim sana teli tabi senin isteğin doğrultusunda :D
Seni Gidi Akıllı Bıdık :)

- - - Eklendi - - -

kurulum yapabilecegin bir tek nitdroid mevcut. birde 16gb'lik modeller icin nitdroid veya diger isletim sistemlerini onermiyorum. hafiza sorunu yasayacaksin muhtemelen. hele ki nemo'da oldukca sorun yasarsin. mydocs'un hafizasini sistem hafizasina aktaracagin icin sorun teskil edecektir.

konusmanin olmasi veya olmamasi gelistiricilere bagli yalniz N9'da gelismis bir mikrofon sistemi var ayni anda iki mikrofon calismakta bu yuzden android'e port edilmesi N9'a olan gelistirici desteginin de yavas yavas kesildigini varsayarsak bu saaten sonra zor gibi gorunuyor ayni sekilde arka kamera ve gps icin de zor. bu saaten sonra beklenti usb otg, on kamera ve ahize'den olur muhtemelen. onlar da gelistiricilerin keyfine kalan durumlar.
16 Gb Az Bir Bellek Değil Windows Kursak Bile Sıkıntı Yaşamam Gibi Düşünüyorum Ben Fazla Program Veya Oyun Kuran Biri Değilim :) Sadece Port Bu Kadar :) ürün Geldiğinde TeamViewer ile Yardım Edersin Umarım Kardeşim :sarıl:

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Akıllılıkla alakası yoktu :) neyse yanlış anlaşıldım

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi
Akıllılıkla alakası yoktu :) neyse yanlış anlaşıldım
Estağfurullah Kardeşim Anladım Demek İstediğini ama Telefonu Malesef Gönderemem Bu Devirde Babana Bile Güvenmeyeceksin Denemek İstediğin Şeyleri Özelden Anlatırsan Cevabını Verebilirim Symbian Konusunda Uzmanlaştım Birazcık :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Seni Gidi Akıllı Bıdık :)

- - - Eklendi - - -

16 Gb Az Bir Bellek Değil Windows Kursak Bile Sıkıntı Yaşamam Gibi Düşünüyorum Ben Fazla Program Veya Oyun Kuran Biri Değilim :) Sadece Port Bu Kadar :) ürün Geldiğinde TeamViewer ile Yardım Edersin Umarım Kardeşim :sarıl:

bende suan birkac isletim sistemi var 27 gb dolu ondan soyledim.en fazla hafizadan yiyen android'dir diye tahmin ediyorum. 600-700 mb oyunlari var.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Yok s^3 lazım :D tehlikeli işlere bulaştırıcam aklıma takılan 2 3 şey var yapmazsam kafama takılıyo bi yerden tel bulup denemem lazım :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
kolay gelsin :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Eyvallah :)

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Portta arayanları görüyorsun hatta arayabiliyorsun
Ama iletişim yok yani cagrıya cevap versen bile sesin gitmez konuşamazsın
Kısaca kamera ve sesli görüşme hicbir zaman gelemez
Gelmesi icin driver durumu geniş caplı bir calışma ister bununlada kimse ugraşmaz uzun iş
Üzgünüm teamwiewer ile yardımcı olamam
Bizde zaman cok önemli en fazla yarım saat
Oda forumlarda ve facebook ta yardım isteyenlere bi nevi yardımcı olmak icin ayırıyoruz,
Şuan n9 da MeeGo sabit işletim sistemi ek olarak tabi stabil olsun diyorsan sadece android glya sürümü mevcut
Digerler stabil degil en azından android ile fazla sorun yaşamazsın ;)
Ayrıca beni gözünde okadar büyütme buradaki ustalar varken benim bilgim
Sıfır kalır, ;)

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
    Konu Sahibi

bende suan birkac isletim sistemi var 27 gb dolu ondan soyledim.en fazla hafizadan yiyen android'dir diye tahmin ediyorum. 600-700 mb oyunlari var.
Farkındayım Oyun Konusu O şekilde ustam ben en fazla 2 oyun urarım ve bitirmedenfarklı oyuna yönelmem kur kaldır yaparım alışkanlık :D Kulaklık Ahizesini Kullanarak Konuşabilirmiyiz ? Nitdroidde

K.bakma Başını çok ağrıttım seninde :(

- - - Eklendi - - -

Portta arayanları görüyorsun hatta arayabiliyorsun
Ama iletişim yok yani cagrıya cevap versen bile sesin gitmez konuşamazsın
Kısaca kamera ve sesli görüşme hicbir zaman gelemez
Gelmesi icin driver durumu geniş caplı bir calışma ister bununlada kimse ugraşmaz uzun iş
Üzgünüm teamwiewer ile yardımcı olamam
Bizde zaman cok önemli en fazla yarım saat
Oda forumlarda ve facebook ta yardım isteyenlere bi nevi yardımcı olmak icin ayırıyoruz,
Şuan n9 da MeeGo sabit işletim sistemi ek olarak tabi stabil olsun diyorsan sadece android glya sürümü mevcut
Digerler stabil degil en azından android ile fazla sorun yaşamazsın ;)
Ayrıca beni gözünde okadar büyütme buradaki ustalar varken benim bilgim
Sıfır kalır, ;)
Ben Keşfedemedim Kimler Usta O zaman :) alçakgönüllüsün Kulaklık Ahizesi İle Konuşabilirmiyiz ?

- - - Eklendi - - -

Yok s^3 lazım :D tehlikeli işlere bulaştırıcam aklıma takılan 2 3 şey var yapmazsam kafama takılıyo bi yerden tel bulup denemem lazım :)
Nerdesin Tam Olarak Ankaradaysa Bi Kola Ismarlarsın Telefonumla 1 Gün Geçirebilirsin :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Istanbuldayım :)

Üst Alt