Nokia 603 700 701 808 ile ilgili soru(n)larınızı bu konuda sorun

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 700 701 808 ile ilgili soru(n)larınızı bu konuda sorun
Ufak bir sorun için bile konu açan arkadaşlar için açtım bu konuyu forumu kirletmeden soru(n)larınızı buradaki arkadaşlara sorabilirsiniz.:megafon:

asigsasi

asigsasi

Üye
cfw yüklemeden metin saati ni nasıl turkce yaparız forumda ki tüm metin saatleri denendi birçok dll dosyası denendi cevap bekliyorum:hmmm

asigsasi

asigsasi

Üye
yukarda yazdığımı anlamadın galiba :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
cfw yükle sende be :D al işte sana çözüm :D

manolyam63

manolyam63

Üye
cozulmeyecek sey yoktur...

sinanadsoy

Üye
bende 701 var ekran koruyucuya saat koyduğum zaman ekranın ışığı sönmüyor yani koyu lacivert gibi renkte kalıyor önceden c601 vardı onda simsiyahtı

luckysleven

luckysleven

Üye
beyler benim 701 7-8 aydır çekmecede duruyordu geçenlerde çalıştırdım 14 tane güncelleme gelmiş . Neyse hepsini yaptım şimdi telefonu kullanıyorum ama şarjı çok hızlı bitiyor. Sebebi nedir ?

3g , wifi vs hepsi kapalıyken de fark etmiyor yine hızlı bitiyor .

asigsasi

asigsasi

Üye
ben günde 3 kez şarj a takıyorum :ah

• Beğen
Tepkiler: achambo
achambo

achambo

Üye
ben günde 1 bazen 2 günde 1

Evols-hakan abi saolsun acayip fark etti

- - - Eklendi - - -

isa abi bende olmuştu türkçeyi yükleyince herhalde 2. nesillerde olmuyo bilmiyorum ben de:bilmm

asigsasi

asigsasi

Üye
ben günde 1 bazen 2 günde 1

Evols-hakan abi saolsun acayip fark etti

- - - Eklendi - - -

isa abi bende olmuştu türkçeyi yükleyince herhalde 2. nesillerde olmuyo bilmiyorum ben de:bilmm

2. nesiller de olmayan ne

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
signed sanal klavye arıyorum varmı

caner5583

Üye
mağaza sorunum var uygulama yüklenemiyo diyo telefonu ayarlarını geri yükledim ilgisi varmıdır

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 701 telefonu orjinal ayarlarına geri yükledim ama mağazadan uygulama indirirken yüklemeye hazırlanıyo yazıyo ve en sonunda yüklenemedi diyo. Uygulamada açılmıyo haliyle ama yüklü uygulamalara baktığımda yüklenmiş görünüyor. Ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sewinirim acill....

george_13

Üye
Arkadaşlar nokia 700 de uzun süre tuş kilidi dururken birisi aradığında arayan görünmüyor öyle siyah ekran kalıyor ve zil sesi çalıyor sebebi ne sizde de oluyor mu?

gdertli

Üye
Ben de belirtilen durumu yaşamıştım sanırım telefon yönetiminden yaptığın için uygulamalar yüklü kalıyor. Ama hard format kodu ile yaptığın zaman tamamen kurulu dosyalar da siliniyor.
mağaza sorunum var uygulama yüklenemiyo diyo telefonu ayarlarını geri yükledim ilgisi varmıdır

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar 701 telefonu orjinal ayarlarına geri yükledim ama mağazadan uygulama indirirken yüklemeye hazırlanıyo yazıyo ve en sonunda yüklenemedi diyo. Uygulamada açılmıyo haliyle ama yüklü uygulamalara baktığımda yüklenmiş görünüyor. Ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sewinirim acill....

bbakkus

bbakkus

Üye
hard formatta telefon garantiden çıkıyo mu çıkıyosa geri kapsama alabilirmiyiz

Üst Alt