Telefon Önerilerinizi Bekliyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
juba71

juba71

Üye
    Konu Sahibi
Telefon Önerilerinizi Bekliyorum...
Öncelikle s.a arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum fiyat aralığım 500-800 Lira önerilerinizi NEDENLERİYLE birlikte bekliyorum

Benim aklımdakiler avea in touch2 ve samsung Wonder ama bilmediğim bircok telefon türleri var hangisi daha iyi olur...

TAVSİYELERİNİZİ BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN :)

MaxipmaN

Üye
s3 mini :)

• Beğen
Tepkiler: juba71
Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
s3 mini iyi bir tercih olacaktir bizim arkadasta var kullanimi cok guzel bir telefon hem oyun uygulama sikintisida yasamazsin

• Beğen
fingerback5

fingerback5

Üye
S3 mini kesinlikle.

• Beğen

alperen kutuk

Üye
sadece android mi düşünüyorsun ?

• Beğen
enterneoll

enterneoll

Üye
s3 mini al o fiyata kesin geliyor ve en iyisi dbu iki cihaz çok düşük kalır yanında

• Beğen

alperen kutuk

Üye
android alıyorsan tek çekirdek alma kasıyor ama istersen wp da alabilirsin

• Beğen
Metin137

Metin137

Üye
windows phone alma oyun keyfi alamazsın en iyisi s3 mini :oke:

• Beğen
juba71

juba71

Üye
    Konu Sahibi
s3 miniden başka önerebileceklerinizide bekliorummm.... Samsung olması şart değil :)

by-pegasus

Üye
avea telesine bulaşma ama wonder güzel tele

restmod

restmod

Üye
S3 mini oneririm 700-750 liraya bulabilirsin performans olarak gayet iyi bir cihaz

fk555897

fk555897

Üye
Telefonu oyun için almıyorsan. HTC Windows Phone 8S'i öneririm. Ama oyun için alıyorsan S3 Mini'yi öneririm.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Sana 599 tl fiyat etiketi olan Genaral Mobile Discovery telefonunu öneririm :oke:
Aklımda kalan özellik leri : 4.7 inç ips plus - 720/1280 ekran , 4 çekirdek Cortex A7 1.2 ghz işlemci , 1gb ram , powervr sgx 544 grafik işlemcisi ve android 4.2 sürümü ile bence bu cihaz android dünyasının f/p Kıralı dır. ...

fingerback5

fingerback5

Üye
Sana 599 tl fiyat etiketi olan Genaral Mobile Discovery telefonunu öneririm :oke:
Aklımda kalan özellik leri : 4.7 inç ips plus - 720/1280 ekran , 4 çekirdek Cortex A7 1.2 ghz işlemci , 1gb ram , powervr sgx 544 grafik işlemcisi ve android 4.2 sürümü ile bence bu cihaz android dünyasının f/p Kıralı dır. ...

Sgx 544 yok.4 cekirdekli olmasina ragmen rr3u takilarak aciyor.Kendi sitesinde bile gpusu yazmiyor.Adreno 205 felan diye dusunuyorum.Ama oyun anlaminda s3 mini daha iyi.

Kerim.

Kerim.

Üye
Sgx 544 yok.4 cekirdekli olmasina ragmen rr3u takilarak aciyor.Kendi sitesinde bile gpusu yazmiyor.Adreno 205 felan diye dusunuyorum.Ama oyun anlaminda s3 mini daha iyi.
Hayır bu çok daha iyi.bilmeden konuşmayalım

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Sgh544 yok yazmışsın da , neye dayanarak bunu yazdın! Gir telpanın sitesine ; orda yazıyor. Youtube da donanimhaberde ki bir arkadaş videoları nıda çekti cihazın , rr3 de takılma yoktu. Hatta kablosuz olarak televizyonada bağlayıp oynadı rr3 u gene takılma yoktu. Benide yanlış anlama ben s3 kullanıcısiyim , bu telefonu da 1 haftadır araştırıyorum ; ve eşime almayı düşünüyorum. Bence fiyat ve donanım olarak mükemmel bir cihaz.

Düzeltme : telpanın sitesinde yazıyor dedim ama , yanlış hatirliyormusum :( yabancı kaynaklı bir sitede yazan ozellikler şu şekilde:
MTK6589Architecture: Cortex-A7 quad-core process: 28nmFrequency: 1.0GHz ~ 1.2GHzGPU: PowerVR SGX 544, triangular output rate of 55M / S pixel fill rate for the 1600M / S

yoyofurkan

Üye

kim bu telefonu ne ara aldıda real racing oynadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt