Android 5.0 geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

tecno_man

tecno_man

Üye
bence böyle birşey olmaz olsa bile (sanmıyorum) yeni çıkarıcakları 512 mb ramli telefonlarınaverirler bence s2 bile zor alır bu güncellemeyi

partyhard

Üye
bence böyle birşey olmaz olsa bile (sanmıyorum) yeni çıkarıcakları 512 mb ramli telefonlarınaverirler bence s2 bile zor alır bu güncellemeyi
s2 her türlü güncellemeyi en baba olarak alır. ama sammy romları s3 bile ucu ucuna kaldırıyo

Türe

Türe

Üye
s2 her türlü güncellemeyi en baba olarak alır. ama sammy romları s3 bile ucu ucuna kaldırıyo

5.0 gelmez bana kalırsa. Eğer gelirse pek çok performans iyileştirmesi olacak ve o zaman S3 alanlar kızacaktır bu duruma.

enterneoll

enterneoll

Üye

ahmetsuha525000

Üye
Android 4.2.2 Jelly Bean‘den sonraki sürümlere güncellenmesi planlanmayan modeller:

Galaxy Grand (Aralık – 2012)
Galaxy Grand Duos (Aralık – 2012)
Galaxy Ace II (Şubat – 2012)
Galaxy S III Mini (Ekim – 2012)
Galaxy Beam (Şubat – 2012)
Galaxy Express (Ocak – 2013)
Galaxy S Advance (Ocak – 2012)
Galaxy S II (Şubat – 2011)
Galaxy S II Plus (Ocak – 2013)
Galaxy Premier (Kasım – 2012)
Galaxy Note (Eylül – 2011)
Galaxy Young (Şubat – 2013)
Galaxy Young Duos (Şubat – 2013)
Galaxy Fame (Şubat – 2013)
Galaxy XCover II (Ocak – 2013)

Android 5.0 “Lime Pie” güncellemesi alacak modeller:

Galaxy S III (Mayıs – 2012)
Galaxy S III LTE (Eylül – 2012)
Galaxy S IV (Mart – 2013)
Galaxy S IV LTE (Mart – 2013)
Galaxy Note 8.0 (Şubat – 2013)
Galaxy Note 8.0 LTE (Şubat – 2013)
Galaxy Note 8.0 Wi-Fi (Şubat – 2013)
Galaxy Note II (Ağustos – 2012)
Galaxy Note II LTE (Ağustos – 2012)
Galaxy Note 10.1 (Ağustos – 2012)
Galaxy Note 10.1 LTE (Eylül – 2012)
Galaxy Note 10.1 Wi-Fi (Ağustos – 2012)

- - - Eklendi - - -

Liste burda

Beyler tartışmayın. Liste burda işte

- - - Eklendi - - -

S2 yok

• Beğen
Tepkiler: Türe
KayraBey

KayraBey

Üye
S2 4.1 i zorla aldi zaten bence 5.0 hayal...

partyhard

Üye
benim demek istediğim s2 5.0ı rahat rahat kaldırır. s1 de kaldırır. %60 daha verimli bir sistem ve project butter v2 olucak android5

enterneoll

enterneoll

Üye

Güncellemeyi s2 de alacak s3 de o zaman ben ne diye s2 mi verip s3 aldım ?

aslında ben bir samsung kullanıcısı olarak sevinirim düşünsene s2'ye bu kadar verdiyse s3'e daha fazla güncelleme verir diye düşnürdüm vermessede s2 kullanıcıları şanslı olurdu ama biz bişey kaybetmezdik :D ama sen hariç sen s2'den geçmişsin ama ben hiç pişman değilim telefonumdan yine olsa yine alırım

blackcat67

blackcat67

Üye
bir daha samsung ürün almayı kesinlikle düşünmüyorum çin malı telefon alırım samsung almam kendine saklasın güncellemesini

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Nexus tan sonra Galaxy S alır bu güncellemeyi bence :D
4.2.2 nin yeni build i çıktığından beri ram kullanımında iyileşme var. Hiçbir init.d scripti olmadan yağ gibi akan bir Nfs mw keyfi var. Eski build ile scriptler bu keyfi yaşatıyordu şimdi daha iyi olmuş.

AnilGuder

Üye
Fiyatına göre muazzam bence.Gördüğüm kadarıyla stok android çalıştırıyor.Gpusu kötü ama oyundan belli yani 4 çekirdekli işlemci yanına öyle fps düşümü olmamış.Gpusunu internette bulamadım sanırım kötü olduğu için yazmamışlar.

Gpusu sammy s4te bulunan 4 çekirdekli cpunun 2 çekirdeklisi ve i5 ile aynıdır kontrol edebilirsiniz ayrıca cpusuda s4 stabil olarak çalışan ( yani asıl cpu) a7 1.2 ghz 4 çekirdektir laf etmeyiniz ;)

• Beğen
Tepkiler: 06kubilay06
xmustx

xmustx

Üye
5.0 beraberinde eksik yada hatalı çalışan uygulama getirirmi mesela google maps

Takipçi Satın Al

Üst Alt