ram ve ekran kartını yükselticem. yardm!!!

Sponsorlu Bağlantılar

samarra1389

Üye
    Konu Sahibi
ram ve ekran kartını yükselticem. yardm!!!
arkadaslar, pc'min ram'i 1gb, ekran kartı da 512mb. hiç iyi değil. ram'i ve ekran kartını artırmak istiyorum. bu mümkün mü? mümkünse fiyatı max ne kadar olur. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Uhops

Uhops

Üye
Kasaya elektrık gelen kablonun takıldığı kutu gibi şey kaç W'luk. Bende ekran kartı alacaktım guc kaynagı dusuk oldugundan alamadım

Enes

Enes

Üye
Fiyatları ram'e bağlı SD ram var DDR ram var DDR2 ram var DDR3 ram var. Bilsiyaradaki slot sayısı da önemli tabiki ( ramin takıldığı yuva). Ram yüselir. Ekran kartı da anakart ve diğer sistemlere uygun bir şekilde değiştirilebilir.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca ekran kartları da senin ankartın desteklediğine göre 100-120 den başlar gider gibildiği yere kadar :)

samarra1389

Üye
    Konu Sahibi
şu anda telefondan giriyiorum ve evde değilim. tatildeyim ve uzun süre eve dönemeyeceğim. kaç W'luk olduğuna bakamıyorum yani.

- - - Eklendi - - -

Fiyatları ram'e bağlı SD ram var DDR ram var DDR2 ram var DDR3 ram var. Bilsiyaradaki slot sayısı da önemli tabiki ( ramin takıldığı yuva). Ram yüselir. Ekran kartı da anakart ve diğer sistemlere uygun bir şekilde değiştirilebilir.

- - - Eklendi - - -

Ayrıca ekran kartları da senin ankartın desteklediğine göre 100-120 den başlar gider gibildiği yere kadar :)

sağol

Uhops

Uhops

Üye
Anakartın ram hızını ve boyutunu desteklemesine dikkat et.

MaxipmaN

Üye
ddr2 destekleyen bir anakartın olduğunu varsayarsak 800 mhz hızında ram taktırmalısın 667 lerle fiyatları aynı çunku

Takipçi Satın Al

Üst Alt