Windows phone 8 e uygulama geliştirmek

Sponsorlu Bağlantılar

katil_197

katil_197

Üye
Şimdi başlamıcam ama en erken bilgisayarım gelince başlıcam en geç yaza başlıcam

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar ben oyunu okullar tatil,olunca yazmaya başlıcam babam şuan derslerle uğraş diyor ondan sonra ben sana özel bir yazılım hocası tutarım yazılım yapmayı dahada geliştirirsin diyor :D

orian

orian

Üye
sana katılmamak elde değil..

mesutcinik

mesutcinik

Üye
windows phone sdk 8.0 windows 7 'ye kurma şansım varmı acaba ya bilgisi olan arkadaş var mı ?

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Lumiance

Lumiance

Üye
:no: 64 bit Windows 8 yada Windows 8 Pro işletim sistemi olması gerekiyor.

Windows 8 Pro olmazsa yazılan uygulama derlenilemiyor. Dolayısıyla nasıl göründüğü ve çalıştığı hakkında fikir edinemiyorsunuz

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Elbette, sdk için 64bit win8 yeterli ama emilatör için senin de söylemiş olduğun gibi işletim sistemi win8pro, cpu Slat özelliği ve yine sistemde Hyper-V yüklü ve aktif olmalı. :oke:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Ooo isteyenle verebilirim W8 pro :)

ElectroTR

ElectroTR

Üye
Eğer cihazını developer unlock yapabilirsen (ki mağazaya uygulama koyabilmen için developer hesabı gerekiyor. 99$ olması lazım) hyper-v olmadan kendi cihazında uygulamalarını deneyebilirsin.

Not : Dreamspark üyeliği bulabilirsen ücretsiz olarak uygulama yayınlayabilir, cihazını unlock edebilirsin

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Beyler benim üyeliğim var Dreamspark. Ama program geliştiremiyorum işte. Ayrıca isteyen için Dreamspark üyelik kodu alabilirim 40 tl karşılığında

OozyStaw

OozyStaw

Üye
Yıllık ücret 20$ a inmemiş miydi ?

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
tamam o zaman ömür boyu lisans 15 tl ;)

Üst Alt