Windows phone 8 e uygulama geliştirmek

Sponsorlu Bağlantılar

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
Windows phone 8 e uygulama geliştirmek
Değerli arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz
Ben Windows phone 8 e uygulama geliştirmek istiyorum(daha doğrusu türkçe ingilizce çeviri programı)
ben sdk8.0 indirdim ve visual studio da nasıl yapabilirm
Aynı şu şekilde olmasını istiyorum
Hukuk Sözlüğü | Windows Phone Uygulamaları+Oyunlar Mağazası (Türkiye)
Tşk.Ederim

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Uygulama Yazma Dillerini Ogrenmen Gerekiyorr

ardacumhur

ardacumhur

Üye
C# silverlight falan biliyorsanız çok farklı kontroller yok tabi ki yenilikler var ama temelde aynı ;)

MPoZ

MPoZ

Üye
Bende uygulama geliştiriyorum ancak henüz telefonumda deneme fırsatım olmadı geliştirici kaydı yapmamız gerekiyormuş mağazada falan yayınlamak için 99$

qweratomic

qweratomic

Üye
    Konu Sahibi
bana basit bir şekilde anlatabilecek var mı
aynı bunun gibi yapmak istiyorum sadece bu tarz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bana basit bir şekilde anlatabilecek var mı
aynı bunun gibi yapmak istiyorum sadece bu tarz

Bildiğim kadarıyla uygulama geliştirmek için Silverlight öğrenilmesi gerekiyor:

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Abi bunun basit hali pek olmaz bu bildiğin yazılım geliştiriciliği yani :)

Evel developer account alıp store'a ancak bu şekilde ve belirli kriterleri yerine getirdiğiniz zaman koyabiliyorsunuz.Ama kendi telefonlarımızda denemek için yine developer account ile telefonumuzu unlock etmeliyiz.Bu da maalesef Lumia 920 için henüz aktif değil.

metrix355

metrix355

Üye
bende wp üzerine uygulama çalışmayı düşünüyorum bilgisayar mühendisliği hazrlıktayım şuan ama ileride wp üzerine uygulamalar düşünüyorum eğer wpnin bu hızlı yükselişi devam ederse

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Yükselse de yükselmese de zaten C# ve silverlight ile uygulama yazarsan bir bakımdan windows phone için de yazmış olursun.

HTML 5 yada javascript'le karşılaşırsan yine bu platformun da Windows phone'da çalıştığını görüceksin.

Kısaca gördüğümüz üzere gelişmemesi için hiçbir sebep yok.Bizim de bunlarla uygulama geliştirmememiz için hiç bir sebep yok :)

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle ve metrix355
symbianbelle

symbianbelle

Üye
dandroid yada ios ta facebook'un çok güzel bir uygulaması var... facebook'a windows phone içinde çıkarması için mesaj yolladım.. mağazada adam gibi facebook uygulaması yok olanlarda reklamlı tarayıcının upload desteklememesi yüzünden resim bile yüklenmiyor...iphone facebook uygulamasını inceleyip facebook uygulaması yapsan çok güzel olur...

• Beğen
Tepkiler: orian ve sinanozcan312
katil_197

katil_197

Üye
bende windows phone için uygulama çıkarmayı düşünüyorum seneye ama her uygulama için 99$ istiyor bundan dolayı uygulamayı çıkarırsam büyük ihtimal reklamlı yada paralı yapacam hayalimdeki oyun iphone ve dandroidteki gibi bir motor oyunu yapmak

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende windows phone için uygulama çıkarmayı düşünüyorum seneye ama her uygulama için 99$ istiyor bundan dolayı uygulamayı çıkarırsam büyük ihtimal reklamlı yada paralı yapacam hayalimdeki oyun iphone ve dandroidteki gibi bir motor oyunu yapmak

her oyun için değil yıllık hesap ücreti 99$

katil_197

katil_197

Üye
Ozaman sorun yok ben beleşe koyarım daha çok indirilsin diye :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
İnşallah yaparsınız da yararlanırız ;)

katil_197

katil_197

Üye
oyunu yapmadan önce burada paylaşcam nasıl bişey olsun sonra grafik seçimini yaptırcam burdan öyle herkez beğensin diye :D

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Daha önce denediniz mi uygulama geliştirmeyi C# yada silverlight üzerinden?

katil_197

katil_197

Üye
C# program dilini biliyorum ben SDK da hepsi topluca varsa iyi olue

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
oyunu yapmadan önce burada paylaşcam nasıl bişey olsun sonra grafik seçimini yaptırcam burdan öyle herkez beğensin diye :D

Çok iyi olur kardeşim.
Yapılan şeyi "kullanacak olana" danışarak yapmak her zaman iyi sonuç verir.

katil_197

katil_197

Üye
Benim gibi düşünceli Bir yapımcı yok :D

Üst Alt