+1 Çünkü o fiyata android alcağınıza pişman olursunuz çok kasar. Ama anlayan yokki. 800 tllik telefonlar bile anca hızlı oluyor diyebilirim. Android yavaş oyüzden böyle diyoruz.o fiyata değil akıllı telefon normal telefon alınmaz en az 800tl yi akıllı telefon için çıkartacaksın her yerde söylüyorum![]()
aynen öyle stabillik olarak da kötü oluyorlar zaten performans keza ben bile kendi cihazımı 899tlye aldım 2.3.6ydı şimdi daha yeni tr jb geldi odinle attım yazılımı alışamadı telefonn ara sıra tutukluk yapıyor ancak telefonu bilgisayar gibi değilde normal telefon gibi kullanacaksanız giriş seviyesi telefonlara bakın
+1 Çünkü o fiyata android alcağınıza pişman olursunuz çok kasar. Ama anlayan yokki. 800 tllik telefonlar bile anca hızlı oluyor diyebilirim. Android yavaş oyüzden böyle diyoruz.
Öyle diyorsunuz da kullanan nasıl kullanıyor? Ayrıca örneğin galaxy ace ve galaxy ace 2 adlı telefonlar 550-650 lira fiyat aralığında. O iki telefonu da az çok kullanma şansım oldu ve hiç de kasmıyordu diyebilirim. Hani sizin 800 lira sınırınızın altında olduğu halde. Ayrıca anlatamıyorum galiba, benim elimdeki telefon 6630. Şimdi galaxy mini 2 ne kadar kasarsa kassın, 6630 kadar kötü olabilir mi? Telefonda skype var, whatsapp var ve bizzat kullanan kişilerin kendileri "bu telefonda skype ve whatsapp sorunsuz" diyorlar. E daha ne? TUtup da hd oyunlar oynyacak değilim. Gece-gündüz telefonda sayısız uygulama açık da kalmayacak. Bazen çok büyütüyorsunuz arkadaşlar. Ben zaten telefondan galaxy s2-s3 performansı beklemiyorum. Benim telefonda kullanacağım en önemli 4 uygulama var: Skype, whatsapp, haritalar, wi-fi, sesli görüşme. Bunlar sorunsuzsa (ki sorunsuz görünüyor) gerekirse hiç oyun yüklemem. OYun oynayan biri değilim zaten. Kurarım bir sudoku, bitti gitti.
ben kasıyor demedim güncelleme desteği gelmez ve dahili hafıza ları düşük oluyor android dünyası performansa çok önem veriyor ilk önce bunu bilmen gerekir ayrıca android olsun taştan olsun mantığı ile android telefon alınmaz elinde 500tl gibi bir bütçe varsa desire c yi öneriyorum ben gta 3 most wanted shodowgun giibi oyunları kasmadan çalıştırıyor mini2 yanında sönük kalır
mini2
gio
ace
desire c
yazdığım modeller arasında en iyisi desire c dir inanmıyorsan herkese sor karşılaştır 1 yıl kullanmışlığım var sınıfı arasındadesire c yi çok iyi bir telefon yanında 1 yıllık 25 gb dropbox depolama alanı da hediye beats audio desen var android 4.0.3 işletim sistemi sense 4.0 e daha ne olsun bu fiyata böyle telefon iyi olıur ikinci elini 350 küsüre bulabilirsin
Neden inanmayayım arkadaş. İnanmayacak olsam, sizin daha tecrübeli ve bilgili olduğunuzu bilmesem zaten burada bunca konuda onca soru sormam. Ancak iki arada bir derede kalmak diye bir şey vardır bilirsin. 6630'a artık dayanamamak bir yandan, sağlam bir android alamamak da başka bir yandan. Üstelik gözlerimin pc başında giderek çürüyor olması da cabası. Bu yüzden de elime alacağım telefonun, pc'deki pek çok işi yapabilmesini istiyorum. desire c 500 tl demişsin. Öncelikle ben telefonu taksitle alacağım. O kadar limit de yok kartımda. Ola ki banka da limit yükseltmezse, elden bir şey gelmez. Nakiti de beklerim daha çok beklerim. Ne yapayım yani bu durumda? Kaldı ki desire c eğer ace'ten daha iyiyse, ace bile daha pahalı ondan.
Ayrıca htc'nin Türkiye altyapısı nedir? Teknik servis, yedek parça falan sıkıntı var mıdır?
orasını bilmem ama desire c ace den daha iyi en azından performans olarak yine de sana kalmış ace yi de bu zamanda kötüleyen çok desire c yi 450ye gittigidiyor yada sahibinden gibi yerlerde 0 bulabilirsen al derim ama illa yok ben oyun felan hiç oynamam sadece whatsaptı viberdi tangoydu skype tı diyosan hiç düşünce ace veya gio ya bas parayı kaldı ki gio da da ön kamera olmadığı için görüntülü görüşme yapamassın tipoyu geç zaten benim arkadaşda var internete girerken kasıyor :S dediğim gibi bulabilirsen desire c al iyi bir cihaz 25 gb dropbox da var sıkıntı çekmessin tek eksiği ön kamerası yok zaten o fiyata ön kamerası olan bitek ace var
Çarşıda araştıracağım telefoncuları ve teknoloji mağazalarını. Gio almak yerine mini 2 alırım. Eğer desire almazsam tabii. Ace'yi de düşünmüyorum zaten. Alabilsem ace 2 alırdım ama bilemiyorum. Yani eğer mini 2 fiyatın ace 2 bulursam onu da alabilirim bir ihtimal. Teknik servistir, yedek parçadır bunlar önemli. Hadi htc'de kvk garantisi bulduk desek bile acaba yazılımsal destek anlamında nette kaynak sıkıntısı çeker miyim? Hoş, o da android olduğu için sıkıntı yaşamam herhalde. Anladığım kadarıyla sen bilhassa oyun için htc diyorsun, doğru muyum? Ben kendimi bilirim. Yani mini 2'nin çalıştırabileceği oyunları oynamak dışında pek oyun oynamam. Oyun oynayacaksam geçerim pc başına, öyle oyun oynarım. Yoksa telefon oyunları pek sarmıyor beni. Son bilgilendirmeler için teşekkür ederim. Özellikle de "illa yok ben oyun felan hiç oynamam sadece whatsaptı viberdi tangoydu skype tı diyosan hiç düşünce ace veya gio ya bas parayı" cümlen. Viber, tango vs hiç duymamıştım; ama whatsapp ve skype kesinlikle kullanacağım. Özellikle bu yaz skype fazlasıyla lazım olacak bana.
Son bir kez teyit etmek anlamında soracak olursam, telefonda sadece sudoku gibi sistemi kasmayan oyunlar dışında oyun oynamazsak, whatsapp, skype, wifi internet ve haritalar bakımından mini 2 yeterli midir? Tabii skyfire gibi uygulamalarla flash sorunu da bir nebze çözülüyor belki lazım olur diye ekliyorum bunu. Ne diyorsun? CEvap için çok teşekkürler şimdiden. Akşam bakarım.
evet dediğin şeyler için mini2 yeter ama mini2 de de ön kamera yok galiba görüntülü görüşme yapılamıyor maalesef ace var onun yerine ondan ön kamera olması lazım