Telefon Tavsiyesi Biliyorum Çok Oldum Ama Son Bir Telefon Tavsiyesi Lütfen? :))

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Fiyatları hemen hemen aynı olduğu için (netteki sıfırlardan söz ediyorum) gio ile mini 2 arasında kaldım. Forumda mini 2'nin donanım olarak daha performanslı olduğu söylenmiş kısaca. Ancak gio'da flash lite varken (ki pek esprisi olmasa gerek) mini 2'de yok. Haliyle gio'da bile 3. parti programlar kullanmak durumundaysak bazı şeyler için; sanıyorum mini 2'de de durum aynı. Bu durumda gio yerine mini 2 almak her bakımdan daha mantıklı olmaz mı? Tek kamera sıkıntı değil. Nasıl olsa görüntülü görüşme desteği var skype üzerinden. Bu durumda yüzde yüz sesli görüşme d evardır ki asıl önemli olan da bu zaten benim için.

enterneoll

enterneoll

Üye
mini 2'de olur aynı sayılırlar

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Tamamdır arkadaşlar. Birkaç gün içinde pazar hazır olacak ve ben de büyük ihtimal taksitle mini 2 ya da gio alacağım. Büyük ihtimale mini 2 diyorum da bakalım artık. BU iki model dışında, aynı fiyatlarda önerisi olanlar da fikrini yazarsa sevinirim. Herkese çok teşekkürler.

KernelTeam

KernelTeam

Üye
mini2 nin gtayı sıfır kasma ile oynattığını söylemişti bi arkadaş tabi ben yemedim ama çok iddialı konuşuyorlar mini2 al bence

enterneoll

enterneoll

Üye
avast

avast

Üye
ben de suanda most wanted mc3 shadow gun var telefon swaplı rootlu 1 ghz islemci 512 ram ikisindede ciddi manada hiç kasma olmuyo abartı gibi geliyo olabilir de daha sorun yasamadım ha ama stock a kurarsan kasar tabiki

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Oyun delisi değilimdir arkadaşlar. :D Tamam güzel oyunlar arada stres attırır elbette; ama bilenler bilir (animeyi), oyun oynayacağıma anime izlerim. Zaten belli oluyor ki telefonu aldıktan sonra hiç kullanmadan yine buranın altını üstüne getirip kullanım öncesi taktikleri, ayarlamaları vs görmem gerekiyor.

Bu arada SONY XPERIA ST21İ TIPO için ne diyorsunuz? Benzer fiyatta bir telefon. Ek olarak android 4'ü destekliyor gibi görünüyor.

enterneoll

enterneoll

Üye
tipo daha iyidir :D

- - - Eklendi - - -

ama hafızası çok düşük

avast

avast

Üye
tiponun sıfırı 300 kusur onada bakabilirsin de tipoda rahat rom kurabilrmisin bilgim yok o konuda

TeknoÖmer

TeknoÖmer

Üye
Htc wildfire s'i öneririm benim ilk telefonumdu ve Baya iyiydi 250 Tl'ye felan bulabilirsin, romlarsan gta vice city'yi bile açıyor ama hafıza küçük biraz giodan fazla yine de güncelleme ile 70 mb boş alan oluyor hem internet tarayıcısında flash var hemde kamera flaşı var.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Hay arkadaş beynim tatile çıktı. :D Biri demiş ki (bu konuda değil) "xperia öneririm, xperia'nın geliştiricileri daha fazla olduğu için, yardımdır romdur daha çok kaynak bulursun." Şimdi bir diğeri de diyor ki "htc wildfire s'i öneririm; flash var; rom atarsan..." vs. Şimdi biz telefona zaten hafıza kartı almayacak mıyız? Bu durumda dahili hafıza 150 mb olmuş, 500 mb olmuş, 4 gb olmuş ne değişir? Yok yok htc'dir, xperia'dır boşvereyim ben. Samsung mini 2 alayım kurtulayım. Fiyat sıkıntısı yaşarsam da gio alırım. Bilhassa sıfır düşünüyorum ama bir ihtimal ikinci el önerir misiniz? Hani minik bir ihtimal de olsa. İkinci elini atıyorum 300 liraya güzel bir tanesini alabilecekken, 420 liraya falan (ki peşin fiyatı o; taksitle 440 olur) sıfır alabiliyoruz.

avast

avast

Üye
uygulamalar dahilye yuklenir kardes dahili azaldıkca uygulama kurman azalır

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
uygulamalar dahilye yuklenir kardes dahili azaldıkca uygulama kurman azalır

Bu da aklıma gelmişti de inanmak istemedim bi an için. :) mini 2. Şimdi tek sorun kaldı: Telefonu hangi siteden almalı. Çünkü mağazalarda fazla pahalı. Sitelerde de ucuz ama ne kadar güvenilirler. Pek çok kez netten alışveriş yapmış olsam da bu başka bir mesele. Öte yandan ikinci el mi alsam sitelerden. Sıfır ayarında da var telefonlar. Hmm... Düşüneceğim orasını. Fikri olan varsa açığım.

enterneoll

enterneoll

Üye
bilinen gerçektirki en çok geliştirici samsung telefonlarda kuşkusuz doğrudur

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
buradan almayı düşünüyorum arkadaşlar. Ne diyorsunuz? 12 ay taksitle alacağım. Bir de sitede "paralel ithalat satışımız yoktur" diye belirtmişler.

avast

avast

Üye
413 veriyosan 470 mi ne teknosada falan ordan al abi 50 tl icin riske girme

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Doğru diyorsun da kartın limti 450. :D Yani bankaya söylesem bile onu 500 yaparlar mı bilmiyorum. Ayrıca ikinci el sitelerinde sıfır ayarında, garantisi devam ettiği söylenen yurtiçi kayıtlı cihazlar çok daha ucuz. Bilemiyorum ki şimdi.

470 de bayağı fazla. kvk garantisi olduğu söylenen kimi sitelerde sıfır modeli taksitle 440 falan da var.

Galiba buradan alacağım: 10 taksitle 449 lira fiyatı var. Hem böylece mağazadan da alınabilir.

enterneoll

enterneoll

Üye
bencede vatan'dan al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt