e250 1 aylık bile değil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

djoguzhan_55

Üye
    Konu Sahibi
e250 1 aylık bile değil
e250 bir aylıkdeğil yurt dışından geldi beyenmedim 150 ytl :megafon:şimdi yanıt yazın bakalım:bann::bann:

Salihyet

Salihyet

Üye
bende beğenmedim :ehe umarım satarsın ama kendi ürününü beğenmelisin bence :D

Oğuz Özseyrek

Oğuz Özseyrek

Üye
E250 Güzel Sen Telefondan Anlamıyorsun Desem :)

fire_wall

Üye
telpa garantili yenisi 199 YTL. no comment...

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
ewet sıfırı telpa garanti 199 ytl :D naptın sen ya

Altun.

Altun.

Üye
:D:D e artık 100 e bırakırsın

djoguzhan_55

Üye
    Konu Sahibi
tlfondan anlıyorumda bana uymadı nokiada takıyodun hafıza kartını atıyodun oyunu ama samsungda taaaa seni uğraştırıyo ben 150 son dedim 1 aylık da dedim alan alsın bu kadar....

--------------- Ekleme ---------------

ilk önce kamerası hiç bi işe yaramaz son sürüm kullanıyo diyolar ne son sürümü eee bıktım işte öfff satıyom bu kadarrrrrrr:@

E250 Güzel Sen Telefondan Anlamıyorsun Desem :)
tlfondan anlıyorumda bana uymadı nokiada takıyodun hafıza kartını atıyodun oyunu ama samsungda taaaa seni uğraştırıyo ben 150 son dedim 1 aylık da dedim alan alsın bu kadar....
:bann:

bende beğenmedim :ehe umarım satarsın ama kendi ürününü beğenmelisin bence :D
sevmedim ben keşke almasaydımya:vur:vur:vur:vur:agla:agla

weyselaysel

weyselaysel

Üye
kardeş piyasada 180 ytl sıfır fiyatı satman zor hele bu fiyata satman daha çok zor
inşallh satarsın bea

Salihyet

Salihyet

Üye
vallahi telefondan anlayan ın alacağı cins bi telefon değil bana göre çünkü samsung olması yeterince işi zora sokuyor..
şahsen parasal sıkıntım varsa kameralı ufak tefek bir şey almak istersem sonyericsson un yine aynı özelliklerde bir telefonu var yanılmıyorsam w200i onu alırdım samsung çok zor bi telefon kullanımı olsun multimedya olsun eğer samsung e250 yi beğenmeyen telden anlamıyorsa sony psp yi o kişiye hediye edecem (2g hafıza kartını dvd arşivimi koruma kabımı umd cdlerimi ve kulaklığımı herşeyimi ;) )

djoguzhan_55

Üye
    Konu Sahibi
vallahi telefondan anlayan ın alacağı cins bi telefon değil bana göre çünkü samsung olması yeterince işi zora sokuyor..
şahsen parasal sıkıntım varsa kameralı ufak tefek bir şey almak istersem sonyericsson un yine aynı özelliklerde bir telefonu var yanılmıyorsam w200i onu alırdım samsung çok zor bi telefon kullanımı olsun multimedya olsun eğer samsung e250 yi beğenmeyen telden anlamıyorsa sony psp yi o kişiye hediye edecem (2g hafıza kartını dvd arşivimi koruma kabımı umd cdlerimi ve kulaklığımı herşeyimi ;) )
nasıl hediye edecen ya bana ok msn adresim:[email protected] ok grş:oke:

weyselaysel

weyselaysel

Üye
Iyi Pazarlar....

Inşallah Satılır

onrbry

Üye
hem disaridan geldi diyosun hemde 150 ytl diyosun hemde kullanilmis ?? sen 100 ytl ver ben sana getiriyim disaridan.. uyar mi ? ama ben toplu getiririm alirsan 50-100 tane ?

djoguz55

djoguz55

Üye
dışarıdan gelmemiş
tlfon trden almış bnc uygun ben alcam ama cezalı bi türlü iletişime geçemiyom cezasıda uyduramasyon bişe aynı şy almış burda yayınlamış ondan ceza aldı e buddy msn (üye:djoguzhan_55)buna bakın başka yerde bulana sakız alcam

onrbry

Üye
"e250 bir aylıkdeğil yurt dışından geldi beyenmedim 150 ytl şimdi yanıt yazın bakalım" biz okumayı bilmiyoruz yani ?

djoguz55

djoguz55

Üye
hee ok özür diliyorum

paradox1026

paradox1026

Üye
Ücreti çokmuş yha bide sen beğenmiyorsan neden millete kakalıyosun:)

Altun.

Altun.

Üye
150 çok diyrsun 100 trink alırım ben

cross77

cross77

Üye
görünüş açısından süperde özelliklere gelince 5 para etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt