Ozi harf israfı yapma sohbetimize devam kardeşim.
BYFECI Üye Kabız Civciv' Alıntı: Harbiden kabizim. Yuzume vurma biliyorum cok igrenc oldugunu. Harbiden gece gece bayagi eglendirdin beni... Lakin cok az kaldi be guzelim. Yakinda ucuracaklar seni forumdan... Genişletmek için tıkla ... Onun bu saçmalıklarından sonra yalnız değilsin çünkü şikayet eden biri daha var
Kabız Civciv' Alıntı: Harbiden kabizim. Yuzume vurma biliyorum cok igrenc oldugunu. Harbiden gece gece bayagi eglendirdin beni... Lakin cok az kaldi be guzelim. Yakinda ucuracaklar seni forumdan... Genişletmek için tıkla ... Onun bu saçmalıklarından sonra yalnız değilsin çünkü şikayet eden biri daha var
x-scarface Üye Yellowworm' Alıntı: zezek hacı sen yürek mi yedin Genişletmek için tıkla ... Heyy sen bu benim lafım
achambo Üye ich habe eine meine keine deine keinem meinem ball - - - Eklendi - - - BYFECI' Alıntı: Onun bu saçmalıklarından sonra yalnız değilsin çünkü şikayet eden biri daha var Genişletmek için tıkla ... 3 olduk
ich habe eine meine keine deine keinem meinem ball - - - Eklendi - - - BYFECI' Alıntı: Onun bu saçmalıklarından sonra yalnız değilsin çünkü şikayet eden biri daha var Genişletmek için tıkla ... 3 olduk
x-scarface Üye marist' Alıntı: Düğüne ne zaman yoksa platonik mi Genişletmek için tıkla ... Polifonik galiba
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Ozi harf israfı yapma sohbetimize devam kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Haklisin abi.
x-scarface' Alıntı: Ozi harf israfı yapma sohbetimize devam kardeşim. Genişletmek için tıkla ... Haklisin abi.
Oğuzhan Üye BYFECI' Alıntı: Onun bu saçmalıklarından sonra yalnız değilsin çünkü şikayet eden biri daha var Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.
BYFECI' Alıntı: Onun bu saçmalıklarından sonra yalnız değilsin çünkü şikayet eden biri daha var Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Haklisin abi. Genişletmek için tıkla ... Nasıl sence lana del hitap etmiyor mu sesi kendisi vs
Kabız Civciv' Alıntı: Haklisin abi. Genişletmek için tıkla ... Nasıl sence lana del hitap etmiyor mu sesi kendisi vs
marist Üye x-scarface' Alıntı: Polifonik galiba Genişletmek için tıkla ... Polifonik O ney yeni mi çıktı
Oğuzhan Üye achambo' Alıntı: Sabır Genişletmek için tıkla ... Sana yeni sarki onereyim. Depeche Mode-Heaven Sarki icin Aras abiye tesekkur edebilirsin.
achambo' Alıntı: Sabır Genişletmek için tıkla ... Sana yeni sarki onereyim. Depeche Mode-Heaven Sarki icin Aras abiye tesekkur edebilirsin.
x-scarface Üye Yellowworm' Alıntı: İspatla Genişletmek için tıkla ... Sen buralarda yenisin galiba Ozi sen açıkla kardeşimize
Yellowworm' Alıntı: İspatla Genişletmek için tıkla ... Sen buralarda yenisin galiba Ozi sen açıkla kardeşimize
Oğuzhan Üye x-scarface' Alıntı: Nasıl sence lana del hitap etmiyor mu sesi kendisi vs Genişletmek için tıkla ... Biraz bayiyor beni. Bir tek "Born To Die" sarkisi hosuma gidiyor. Digerl sarkilari uykumu getiriyor.
x-scarface' Alıntı: Nasıl sence lana del hitap etmiyor mu sesi kendisi vs Genişletmek için tıkla ... Biraz bayiyor beni. Bir tek "Born To Die" sarkisi hosuma gidiyor. Digerl sarkilari uykumu getiriyor.
x-scarface Üye Kabız Civciv' Alıntı: Sana yeni sarki onereyim. Depeche Mode-Heaven Sarki icin Aras abiye tesekkur edebilirsin. Genişletmek için tıkla ... İnan tam onu dinliyordum la biz ikizmiyiz yoksa
Kabız Civciv' Alıntı: Sana yeni sarki onereyim. Depeche Mode-Heaven Sarki icin Aras abiye tesekkur edebilirsin. Genişletmek için tıkla ... İnan tam onu dinliyordum la biz ikizmiyiz yoksa