Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

achambo

achambo

Üye
kabiz bu sarki sana gelsin

ice lipton ahhitta fik kabiz limin kisseveni sikayet ahitta fiyuuuuu lelel

ne saçmaladığının farkındasın umarım millete böyle yaparak hiç bir yerde yok aileymiş yok dostmuş bulamazsın ne olduğun belli oldu en ince detayıyla
kurtulucaz zaten yakın zamanda ondan sonra da girersin böyle milleti sıkmak için Allah bilir .
Hiçbir şey demesen de olurdu aslında dinleyene, anlayana konuşulur laf

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı

Matthe

Matthe

Üye

"Yurek mi yedin?" sozu anayasamizin 57. Maddesinin 99. Fikrasi geregince x-scarface nickli Aykut Aras isimli vatandisimiza ait olup. Anayasamizin 48. Maddesinde belirtildigi gibi telif hakki ihlaline girer. İhlal edenler Anayasamizin 38. Maddesinin 19. Fikrasina gore de 3 ila 5 yil hapis cezasina carptirilir.

Düştüm mapus damlarına :ehe

BYFECI

BYFECI

Üye
Arkadaşlar benim yazım grinin bir alt tonuydu açık griydi, gri olmuş ben değiştirmedim nasıl oldu bu

x-scarface

x-scarface

Üye

"Yurek mi yedin?" sozu anayasamizin 57. Maddesinin 99. Fikrasi geregince x-scarface nickli Aykut Aras isimli vatandisimiza ait olup. Anayasamizin 48. Maddesinde belirtildigi gibi telif hakki ihlaline girer. İhlal edenler Anayasamizin 38. Maddesinin 19. Fikrasina gore de 3 ila 5 yil hapis cezasina carptirilir.

:bigstar:

• Beğen
achambo

achambo

Üye
aras abi süper yazdın

• Beğen
Tepkiler: -Akıncı ve x-scarface
marist

marist

Üye

o_O

• Beğen
Tepkiler: x-scarface
BYFECI

BYFECI

Üye
İyi geceler Mert

• Beğen
x-scarface

x-scarface

Üye
freedom : ozgurlukkkk

yoneticii ahitta.fik lele kabiz enik tzik u ahitta fik

xnxxscarfe felsefe yapma lannn

15 yaşındasın sana lügatımdaki kelimeleri söylesem biraz önce söylediğim gibi harf israfı olur.
Şuan biz değil sen küçük düşüyorsun farkında değilsin böyle klavye erkekliği yaparak ne elde ediyorsun hiçbirşey anca kendi kendini tatmin ediyorsun karşımda dizlerin titrer konuşamazsın anca yarım yamalak Türkçen ile okuduğunu yazıya geçiremeyen altı üstü bir nicki bile yazamayan fonksiyonsuz beyninle bunları yazmaktan öteye gidemezsin sen..

• Beğen
marist

marist

Üye
Muhattap Olma Aras abi :zzz:

• Beğen

Üst Alt