[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

wondermu

Üye
Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

GT-I8150 model cihazınız "Android 2.3.6 Gingerbread İşletim Sistemi" özelliğine sahiptir, güncel versiyonu bulunmamaktadır.

Size daha iyi bir hizmet verebilmek için cihaz yazılımları detaylı bir şekilde kontrol edilmektedir.
Bu sebeple zaman zaman yazılımların yayınlanması gecikebilmektedir.

Samsung Electronics olarak üçüncü şahıs yazılımlara ürününüzde oluşabilecek sorunlar sebebi ile destek aktarılamamaktadır. Cihazınıza üçüncü şahıs yazılım bulmanız ve yükletmeniz sonucunda oluşabilecek sorunlarda, sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu belirtmek isteriz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Değerli görüş ve önerileriniz yetkili birimleriz ile paylaşılmıştır.

Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri

tuna0

Üye
Hangi yöntemle swap yaptın?

cwm ile sitede var olan 10.1 için olanı indirdim o şekilde yaptım.

ek olarak titreşim bi tek bende mi çalışmıyor yoksa ayarını mı yapamadım anlamadım bi türlü

wondermu

Üye
cwm ile sitede var olan 10.1 için olanı indirdim o şekilde yaptım.

ek olarak titreşim bi tek bende mi çalışmıyor yoksa ayarını mı yapamadım anlamadım bi türlü

Yanlış swap yapmışsın file manager kur yada ona benzer root erişimi olan dosya yöneticisi kur root klasörüne gir ordan system build prop

# Change to 1 for swapping SD cards
persist.sys.vold.switchexternal=0

Sıfırı 1 olarak değiştir kaydet yeniden başlat tamam

tuna0

Üye
Yanlış swap yapmışsın file manager kur yada ona benzer root erişimi olan dosya yöneticisi kur root klasörüne gir ordan system build prop

# Change to 1 for swapping SD cards
persist.sys.vold.switchexternal=0

Sıfırı 1 olarak değiştir kaydet yeniden başlat tamam

yardımın için teşekkürler Astro var bi de orjinalindeki dosya yöneticisi var iş görür mü?

ayrıca bildirimlerde titremiyor yani mesaj gelince falan o neden olabilir ses çok kısa olduğu için falan olması olabilir mi?

ek olarak biri iyileştirmelerden bi başlık oluştursa çok makbule geçer :)

wondermu

Üye
yardımın için teşekkürler Astro var bi de orjinalindeki dosya yöneticisi var iş görür mü?

ayrıca bildirimlerde titremiyor yani mesaj gelince falan o neden olabilir ses çok kısa olduğu için falan olması olabilir mi?

ek olarak biri iyileştirmelerden bi başlık oluştursa çok makbule geçer :)

Es file explorer 1.5 cupcake versiyonunu indir ayarlardan root yetkisi ver onunla swap yap build prop ile

Berk E.

Üye
Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

GT-I8150 model cihazınız "Android 2.3.6 Gingerbread İşletim Sistemi" özelliğine sahiptir, güncel versiyonu bulunmamaktadır.

Size daha iyi bir hizmet verebilmek için cihaz yazılımları detaylı bir şekilde kontrol edilmektedir.
Bu sebeple zaman zaman yazılımların yayınlanması gecikebilmektedir.

Samsung Electronics olarak üçüncü şahıs yazılımlara ürününüzde oluşabilecek sorunlar sebebi ile destek aktarılamamaktadır. Cihazınıza üçüncü şahıs yazılım bulmanız ve yükletmeniz sonucunda oluşabilecek sorunlarda, sorumluluğun tarafınıza ait olduğunu belirtmek isteriz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Değerli görüş ve önerileriniz yetkili birimleriz ile paylaşılmıştır.

Samsung Electronics Turkiye
Müşteri Hizmetleri

Aynısını banada attılar :D

spazmol

spazmol

Üye
kopyala yapıştır yapmışlar banada aynısı geldi :D

tuna0

Üye
# internal sdcard
dev_mount sdcard /storage/sdcard1 28 /devices/platform/msm_sdcc.2/mmc_host/mmc1

# externel sdcard
dev_mount external_sd /storage/sdcard0 auto /devices/platform/msm_sdcc.4/mmc_host/mmc2

bu yöntemle yaptım sorun yok gibi ama şöyle bi sıkıntı var şimdilik pik durumunu 0'lamak için ne yapabilirim? cwm ile wipe batary status yapsam hallolur mu?

Mahmutylmz00

Mahmutylmz00

Üye
Başka telefonlardada geçerli mi örneğin htc evo 3d

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Durduk durduk turnayı gözünden vurduk sanırım :-)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
çook bekleriz adamlar jelly bean vermiyor android 5.0 verecek :D

Efendi52

Efendi52

Üye
Onun için TouchPal klavye kur google play de var tr en dil yazan yerde var t9

çok teşekkür ediyorum sırf bu klavye düzeni olmadığı için bu romları bir kaç defa kurdum ama hep orjinal roma geri döndüm. şimdi bu klavyeyi kurdum harika oldu.
ama bu sürüm telefonu çok kastığı için CyanogenMod 10 final sürüme döndüm. telefon gayet hızlı oldu

spazmol

spazmol

Üye
Android 5.0 512 mb ramli cihazlarda çok iyi çalışabileceği söyleniyor ve eski modellere de gelebileceği söyleniyormus

wondermu

Üye
Arkadaşlar ben telefonu babama verip değiştirmek istiyorum aynı bu tarz ama güncelleme sıkıntısı olmayan güzel telefon önerisi olan var mı?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben telefonu babama verip değiştirmek istiyorum aynı bu tarz ama güncelleme sıkıntısı olmayan güzel telefon önerisi olan var mı?

nexus 4 yada galaxy s3 mini android 4.2 alcak s3 mini aynı şekilde galaxy ace 2

wondermu

Üye
nexus 4 yada galaxy s3 mini android 4.2 alcak s3 mini aynı şekilde galaxy ace 2

Süriyeden kaçak geliyor uygun fiyata s3 uygunsa onu alayım senin dediklerinide alabilirim s3 yoksa babam s3 üzerine 300 tl ye aldı orjinal sıfır sadece garantisi tr de geçmiyor Çin malı falan değil benim bu wonder de kaçak 500 liraya aldım buğün note 2 ile değişmiş üste 200 lira verip vala sinir oldum manyak telefon :-)bana ver diyorum vermiyor babam

Üst Alt