Okullarda Telefon Sizce Yasaklanmalı Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
technonur

technonur

Üye
kurtoğlu çok doğru söylemişsin, suçlu ev sahibidir bence çünkü atıyorum yolda 100YTL kağıt para bulan biri parayı alırmı yerdemi bırakır ? tartışılır..
zaten hep bu ve bunun gibi düşünceler yüzünden yaşanılabilir bi ülke konumundan uzaklaşıyoruzz mantığa bak ya hırsızı suçlu değilde evin sahibini sçlu buluyosunuz çok komiksiniz gerçekten umarım başınıza kapıyı açık unutma vs gibi şeyler gelmez yoksa bu dediklerinizin altından nasıl kalkarsınız bilmem

enigma

enigma

Üye
biz tüm milllet olarak kulllanmayı bilmiyoruz ki zaten yasaklansada öğrenciler cok bişey kaybetmiş sayılmazlar
ehehehe :ehe:ehe:ehe

benim şahsi düşüncem okulda cep telefonu saçmalık. bakın arkadaşlar okulda ceptelefonu kullananlar birgün bu sorumluluğa farklı açıdan bakmaya başlayacak size önceden gaddarca gelen şeyleri siz çok mantıklı görmeye başlayacaksınız. herkes okulda ceptelefonu kullansa ne olur? bence hiçbirşey olmaz ama bazı kuralları o yaşta o çocuklara çiğnetmek geleceğin göstergesidir.
kız öğrenciler kulaklık ve öğrenci tarifesi ile çok güzel kopya sistemleri geliştirmişler. en güzel tarafı saçlarının uzun olması çok yarıyor:D

acil durum mazereti ise gerçekten saçma. başına birşey gelirse idare ilgilenir oda olmazsa kesin biri ilgilenir.:@

sapıklık olayları ise olması doğal çünkü gençlik gerçekten cinselliği çok yakın yaşıyor. kızlar erkekler kadar küfrederken kendi arkadaşlarının sapık videolarını dağıtıyor. okulmu başka bişeymi anlamadım. en ayıpladığım şey 15 yaşındaki kızın "abi BT aç sana foto yollayacam" deyip kendi arkadaşlarının iğrenç fotoğrafını yollamış olmasıydı.:@

diğer olay ise 18 yaş altının telefon hattına sahip olması bunuda devlete ve operatorlere bırakmak lazım

An@Liz

An@Liz

Üye
bizim okulda yasak yakalayınca vermiyolar :D

DaMnaTorY23

DaMnaTorY23

Üye
yasaklanmalı ama ben qötürüyorum :D

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
yasaklanmasın ya kameralı yasaklasın mp3 lu yasaklanmasın :D

keremerson

keremerson

Üye
atıyorum yolda 100YTL kağıt para bulan biri parayı alırmı yerdemi bırakır ? tartışılır..
Bravo kardeşim :oke:

acil durum mazereti ise gerçekten saçma. başına birşey gelirse idare ilgilenir oda olmazsa kesin biri ilgilenir.:@

Allah aşkına söyler misin, bizim okul dağın başında (Çorum Anadolu Öğretmen Lisesi), yeri geliyo tek insan ewladı kalmıyo okulda, kim ilgilencek benle ??
Çok yanlış düşünüyosunuz arkadaşlar... Ve geçerli hiçbir sebebiniz yok..

Yoksa siz bi öğretmensinizde okulda öğrencilere yaptığınız haksızlıkların cep telefonu ile ortaya çıkmasından mı korkuyorsunuz ?? Başka bi açıklaması yoktur bunun........

Anıl Umut

Emekli Yönetici
bence serbest olmalı en azından bizim okulda şu ana kadar çirkin olaylar meydana gelmemesine karşın yönetim her an olabilir korkusuyla yasaklıyor ama onlar da haklı bu sadece bizim okulda deil bi çok okulda öyle

suskun_21

suskun_21

Üye
Yasak Degılmı Zaten:?

kurt bey

kurt bey

Üye
tabikide hırsız suçludur bizim köyde bütün evlerin kapısı açık olurdu hiçkimse bişi almazdı diğer anlamdan ele alacak olursak farkında olmayarak bi hata yapmış olabilir bu sebeple hırsızı haklı çıkarmak mantıksız

kardeş birincisi benzetmede mecazi bi anlatım var senin köyünün kapıları ile alakası yok. hırsız suçsuz demiyorum burda elbetteki suçlu ama tek kabahti olan omudur diyorum? kimseyi haklı çıkarmaya çalıştığım yok yani birazda sakin ve dikkatli olursan düşüncelernin yanlış olduğunu farkedersin. Bilirsin mahkemeler sanıkların cezalarını düşürürken ağır tahrik nedeniyle ..... diye bişiler söylerler. Bilmem anlatabildimmi.
iyi akşamlar.

keremerson

keremerson

Üye
kardeş birincisi benzetmede mecazi bi anlatım var senin köyünün kapıları ile alakası yok. hırsız suçsuz demiyorum burda elbetteki suçlu ama tek kabahti olan omudur diyorum? kimseyi haklı çıkarmaya çalıştığım yok yani birazda sakin ve dikkatli olursan düşüncelernin yanlış olduğunu farkedersin. Bilirsin mahkemeler sanıkların cezalarını düşürürken ağır tahrik nedeniyle ..... diye bişiler söylerler. Bilmem anlatabildimmi.
iyi akşamlar.
:oke::oke:

ByMobil'in dediğine benziyo, yerde 100 ytl görsen alırmısın yerdemi bırakırsın ?

DaMnaTorY23

DaMnaTorY23

Üye
yasak zatende soru olsun diye açılmış bir konu..

Newwave

Newwave

Üye
Kesinlikle yasaklanmamalı yaşasın cep özgürlüğü konuşma özgürlüğü.

vavuli

vavuli

Üye
yasaklanmamalı

3p1n3phr1n3

Üye
iki şekiLde de açıkLama yapıcam..
Bakın hepimiz öğrenci oLduk.. ve sınıfLarda, ders sırasında eLinde teLefon oLan bir sürü arkadaşınız vardır.. BeLki siz de yapmışsınızdır.. özeLLikLe The Sims 2 gibi veya menager gibi oyunLar için zaman gerekiyor.. ders arasında oynarsınız, ama hoca sınıfa geLince yine de eLİnizden teLi bırakamazsınız.. (sizin için değiLL ama genelLikLe bu böyLe)

oLumLu yönde açıkLamam ise bu; benim başıma da geLdi.. benim okuLdan sonra bi yere gitmem gerekiyordu ama tabii beni araması için cep teLefonumu yanıma aLmam gerekiyordu.. eğer yasakLansaydı o gün işimi haLLedemezdim.. hem de para kazandıran bi işti..

Demek istediğim şu; kuLLanım zamanı ve şekLi ders akışını bozuyorsa ve etraftakiLeri rahatsız ediyorsa öğretmenLer hakLı oLarak o teLi aLcakLar.. ve uğraşmamak için de kısayoLdan "TeLefonLarı yasakLayaLım" diyorLar.. ama kurunun yanında yaş da yanıyor..

ayrıca bazı öğrenciLer arasında (çok az da oLsa) hırsızLık sorunu oLabiLir.. kameraLı, son modeL ve fiyatı 1-1,5 miLyar oLan bir teLefonu kaybetseniz üzüLürsünüz değiL mi??

Eğer teLefonu doğru amaçLar için kuLLanırsanız ne öğretmenLer yasakLamaya çaLışır, ne de siz öğretmenLerLe inatLaşmış oLursunuz..

kadir_akkaya

kadir_akkaya

Üye
hayır yasaklan mama lı

sgp_0537

sgp_0537

Üye
Kesinlikle Yasaklanmamalı,Çünkü Teklonoji Her Yere Girerken Biz Onlardan Ayrı Yaşayıp Öğrencilere Verilen Güveni Azaltamayız,Hiç Bir Öğrenci Derste Çıkarıp Telefonu Mesaj Çekemez,Çeken Öğrencinin Zaten Ders Umurunda Değildir,Zaten Dinlemeyecektir!
Teklonojiyi Kısıtlayıp Kabullenmemek Tam Bir Gerizekalılıktır(Afedersiniz:) )
Laflar Meclisten Dışarı :D

sasasami

Üye
Hacılar bizim okulda yasak zaten

yunuus123

yunuus123

Üye
okulda kullanmak bence doğru deil ama belli zaman aralığında mutlaka izin verilmeli

Nike91

Üye
Tabiki yasaklanmamalı sonra nasıl müzik dinleriz gümbür gümbür veya ark larımızn fotolarını
nasıl çekçez.
o zaman bi mp3 çalar bide diital fotoğraf makinesi almamız gerekiyor.
İşte bu yüzden cep tel ewt:oke:

redragonn

redragonn

Üye
abiler bence 7. ve 8. sınıflarda yasak olmamalı ama dersde çalmamak şartıyla öğretmen konusuna katılıyorum ama öğretmende yanlış yapmasın öğrenci dövmek yasak bir öğrenci dövse valla hemen çekerim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt