Okullarda Telefon Sizce Yasaklanmalı Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasar2406

Üye
kameralı yasaklandı ama diğerleri değil

oskia

Üye
kesinlikle yasaklanmamalı öyle şey olurmu

nightdragon35

nightdragon35

Üye
nazy ye katılıyorum.etek olaylarından dolayı yasaklan malı.kameralı telefon.

sekoda9

Üye
bence cok sacma yasaklanmamalı

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Bence Yasaklanmamalı

the_poison

the_poison

Üye
zaten yasak değilmiydi?

ThePeSSiMiST

Üye
bzm okulda kameralı yasak kamerasız getircen ama okulda açmıcan çıkışta accan (saçmalığa bak!)

canerülger

Üye
Bence Kesinlikle Yasaklanmalı Böylelikle Okullarda ***** Içerikli Videolarda Ortadan Kalkmış Olur

safakk

safakk

Üye
TABİKİ HAYIR YASAKLANMAMALI milli eğitim okullarında adam gibi eğitim veremiyo adam gibi öğrenci yetiştiremiyor sonrada bu rezaleti ortaya çıkaran öğrencinin telefonunu alıyor bu nasıl iş güneş balçıkla sıvanmaz arkadaşlar:@:@:@ bu işin kaçarı yok hepimiz o sıralardan geçtik ve hepimizde ne derece kötü bir eğitim sistemi olduğunu biliyoruz....:@:@:@ ayrıca okula kameraya çekmek için değildeçocuk müzik dinlicek tenefüsde yada oyun oynicak telefonunda yada arkadaşından bi müzik alacak illa da mp3 çaları mı olması gerekli ben kesinlikle karşıyım okula telefon getirilmemesine...:@:@:@

CASHPISKO

CASHPISKO

Üye
yasaKLanmamaLı . ya KızLar eTeK Leri aDam aKıLLı qiyerse ßir sorun oLmaz . Dersin ve oKuLun Düzeni ßozuLmaDıqı süreDe serßesT oLmaLı ßence ....

aLone

aLone

Üye
valla bzm okulda yasakda yılda bi kere arama olduğundan problem olmuyo yakalatmadım hiç

last_shout

last_shout

Üye
ben bir ögrenci olarak yasaklanmasını istiyom zaten bizim okulda yasak ama okulun yarısı getiriyo :D
dersde canı sıkıldımı ögrenci oyun oynuyo msj atıyo yalanmı??

eren6523

eren6523

Üye
tabiki yasaklanmamalı bizim sınıftakiler uzun eşek oynadıında kim çekcek onları yoksa :D

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Valla bizim okulda kamerlı cep telleri yasaktı. Ama artık her ikisi de serbest oldu.

Occ

Occ

Üye
ders saatlerin JAMMER lar aktif olsun yeter

bana katılan?

--------------- Ekleme ---------------

ya KızLar eTeK Leri aDam aKıLLı qiyerse ßir sorun oLmaz .

bunun şuç olduğunu afiş hazırlasınlar

o zaman empati yaparlarsa bu sorun kalkar

muratovsky

muratovsky

Üye
ders saatlerin JAMMER lar aktif olsun yeter

bana katılan?

--------------- Ekleme ---------------

bunun şuç olduğunu afiş hazırlasınlar

o zaman empati yaparlarsa bu sorun kalkar

O zaman öğretmenlerde konuşamaz, yasaklanması saçma birşey...

king512

king512

Üye
kesinllikle hayır daha geçen hafta kaptırdım zaten

seldemsen

seldemsen

Üye
arkadaşlar bu konuda bir bayan olarak yorum yapmak istiyorum.okullarda kız öğrenciler htta bazen erkek öğrencileri zor durumda bırakacak resimler video görüntüleri çıkıyor ortaya.ayrıca küçük yaştaki çocukların ellerinde hırsızların ilgisini çekecek kadar donanımlı ve pahalı cep telefonları var ve hayatları tehlike altında kapkaç nedeniyle bence ep telefonları okullarda yasaklanmalı ve cep telefonu kullanma yaşı yükseltilmeli...Katılan varmı bana _???

uniqe

uniqe

Üye
bencede yasaklanmalı bende liseliim ama derste çıkarıp hocayı çekmeye çalışıolar sonra tüm sınıf yanıo

muratovsky

muratovsky

Üye
Ben Liseyden güzeldi, telefonlarda kamera yoktu arada sırada mesaj gelirdi ve mesaj atardık o kadar ama şimdi mertlik bozuldu, karmaşık bir durum yasaklansa bile yasak rahat delinir.

Örn: askerde de cep tel yasak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt