2. El ekran kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
2. El ekran kartı
evet beyler bizim pc nin onboard ekran kartı da yandı tek çare ekran kartı almak ama sıfır için param yok burda bi yere sordum 2. El 30 falan var dedi ama kasayı buraya getir me mi istedi ve 16 bit ve 8bit girişlimi diye sordu benim kinin kaç girişli olduğunu nerden anlicam ve 2. Eller iyi mi ne dersiniz

smh60

smh60

Üye
2. el aldım hiç memnun kalmadım gittim 0 aldım çok memnunum

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
adam sana ne biçim soru sormuş. Asıl pci expres mi agp mi diye sorması lazım.

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
Onlar nasıl oluyor bi anlatsan

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
Onlar nasıl oluyor bi anlatsan

Ohoo senin daha en başından öğrenmen lazım. Bak o dediklerim ekran kartı çeşidi. Senin anakartın hangisini destekliyor önce onu öğrenmen lazım. Yoksa yanlış kartı alırsın uymaz. Bana anakartının modelini ver bakayım .

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
fotoğrafını çekip göndersem olur mu

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
olur .

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
tamam seninki pci expres . Adama dersin 2. El pci expres . Adam da sana der kaç bit sende 128 dersin. 256 bit olması daha iyi olur ama pahalıya gelir. Bir de işlemci ni ve ram ini yaz bakalım.

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
işlemci intel pentinum dual core 2 2.20ghz ram: 1gb onboard ekran kartı da intel di 256 mb ama yandı bu kadar

Van Hohenheim

Van Hohenheim

Üye
ram i 2 gb yapsan daha iyi olur ve ekran kartı olarak 1 gb ati 5770 güzel olur diye düşünüyorum. Eğer ram almayacaksan 512 mb ekran kartı almalısın.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ram i 2 gb yapsan daha iyi olur ve ekran kartı olarak 1 gb ati 5770 güzel olur diye düşünüyorum. Eğer ram almayacaksan 512 mb ekran kartı almalısın.

5770 fazla gelir... 5670 yada 5570 alabilirsin. 1gb daha ram ekle güzel olur :oke:
Ayrıca asus 5570 ve 1gb ram satıyorum. :) ikisi 70 TL

Metin137

Metin137

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler önerilerinizi düşünucem

Scuderia.

Scuderia.

Üye
Bende 2.el ekran kartı var fazladan satabilirim istersen :) 128 bit 542 MB Nvidia 8500 gt yaklaşık 1.5 2 yıl kullanıldı herhangi bir sorunu yok

Takipçi Satın Al

Üst Alt