samsung galaxy s3 garanti kagıdı vermedi acil olarak bakın lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s3 garanti kagıdı vermedi acil olarak bakın lütfen
arkadaşlar ben 2 gün önce samsung galaxy s3 aldım bugün aklıma düştü kutuda garanti kagıdına baktımgaranti kagıdı yoktu sadece faturası ve ıvır zıvır ları var telefonu normal bir telefonbayisinden aldım telefonbayiyiaradım fatura garanti belgesi yerine geçer dedi bu dogrumu yoksa garanti belgesini nasıl alabilirim

- - - Eklendi - - -

yav yokmu başına böyle bir iş gelen

- - - Eklendi - - -

yav lütfen biri baksın artık

serif55

serif55

Üye
Hocam tüketici haklarına göre size telefonun kutu içeriğini eksiksiz olarak teslim etmek zorundalar, doğrudur bazı firmalar mağazalar sadece faturayla bile işlem yapabiliyor ama yinede içinizde ukte kaldıysa değiştirmenizi öneririm

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bir kaç şey okudum artık fatura garanti belgesi yerine geçmicek falan diye artık akşam üzeri gidip söylücem vermesse tüketici halarına şikayet ederim

serif55

serif55

Üye
Tüketici haklarına başvurma fikri 7. günün sonunda olsun hocam, bu kağıt bile olsa size eksiksiz teslim edilmek zorunda. Bence ilk önce garantisi hangi firmaysa oraya faturayla gidin isleminizi faturayla yaparlarsa uğraşmayın ama sorununuzu da anlatın ordaki elemana daha sonra problem cikarmi diye. Tüketici haklarını vs. beklerseniz uzun sürer diye ugrasmanizi istemedim

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekürler bir soru daha sorucam garantisinin hangi firmaya ait oldugunu nasıl ögrenebilirim

serif55

serif55

Üye
Onu aldığınız yere sormanız gerekio hocam, yada samsung türkiyenin servis numarasını alıp orayı arayıpta sorabilirsiniz

lobi55

lobi55

Üye
dostum bende faturalı aldım telpa dan telpa bana fatura başlangıç tarihi esas alınır dedi ayrıca IMEI numarasından sorgulat hangi garanti ise.

serif55

serif55

Üye
dostum bende faturalı aldım telpa dan telpa bana fatura başlangıç tarihi esas alınır dedi ayrıca IMEI numarasından sorgulat hangi garanti ise.

Hangi firmanın garantisinde olduğunu bilmio asıl sorun orda zaten hocam :) imeiden sorgulatmak daha basit tabiki :)

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
kardeş imei sorguladıgımda bu çıkıyor

serif55

serif55

Üye
kardeş imei sorguladıgımda bu çıkıyor

Hocam o telefonun yasal olarak getirilip getirilmediğini anlamak için bir sorgu sistemi yanlış yerden sorgulatmissiniz :)

Dediğimi yapın bence siz samsung müşteri hizmetlerini arayıp telefonum faturali ama kutu içinden garanti belgesi çıkmadı garantisinden şüphe ediyorum kontrol ettirmek istiyorum derseniz size yardımcı olacaklardır ;)

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler arııyacam akşam

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Kutudan çıkan bi kitapçık varmı kullanma kılavuzu falan? Benim garanti o ufak kitapçığın en arka sayfasında.

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
garanti belgesi yok içindeki bunlar

enterneoll

enterneoll

Üye
senin telefon kaçak gibime geldi ama klavuzlardan ? ne kadara aldın ?

The_Eyup

Üye
    Konu Sahibi
1250 liraya aldım kardeş bu arada garanti kagıdını aldım sirkecideymiş garanti servisi telin orjinal oldugunu nasıl anlıyacam yardım edermisiniz ??

xmustx

xmustx

Üye
ben internet üzerinden aldım.kutu içeriği tamdı bence bişeyler yanlış gidiyo...

beytullah6767

beytullah6767

Üye
1250 liraya aldım kardeş bu arada garanti kagıdını aldım sirkecideymiş garanti servisi telin orjinal oldugunu nasıl anlıyacam yardım edermisiniz ??
Marketten android system infoyu indir cpu yu falan buraya yaz anlayalim

Üst Alt