Akıncı
Üye
mücahit varken bize mi düştü popi olmak
CABBAR abi varken bama düşmez

mücahit varken bize mi düştü popi olmak

Kalem pil mi ulan o
Çocuğun ağzında filan patlar az iyi örnek ol pis adam sen abisin burda.
Kardeşime şarj olan pillerden almıştım fotoğraf makinesi için. Bi gün okula götürmüş arkadaşına vermiş. Şarjı bitmiş pilin. Kız şarj edilebilir olduğunu bilmediği için ısırmış ve kullanılamaz durumda şu an
CABBAR abi varken bama düşmez![]()

Abi vallahi tik oldu beğenesim geliyo![]()
Yanlış anlama bunlar sende yok demiyorum lakin beğendin diye kimse seni hatırlamaz veya aramaz bırak beğeniyi vs de muhabbetlerde iki kelam et insanlar seni öyle bilsin 
Allah daim eylesin inşallah kardeşim, lumia da iyi tıkır tıkır işini görüyor
Hiç içimden gelmiyo
Aslında devlet bursu krediye dönüşcek olmasa şimdiden bırakmıştım![]()
yardım için atarsan verir.

Amin, Allah razı olsun kardeşim benim
Abim sıkıntılarını az çok tahmin edebiliyorum Allah sana ve sevdiklerine kolaylık versin sağlığını ve huzurunu daim etsin.
Sen iyi ol da biz nasılsa irtibatı koparmaz görüşürüz hasret gideririz bir şekilde sen yeter ki huzurlu ol.
Kardeşim ben senin için söylüyorum yoksa paşa gönlün bilir tabi ki unutma ki burada insanlar seni hoş sohbetin ve güzel ahlakınla tanır ve hatırlar bu şekilde akıllara kazınırsınYanlış anlama bunlar sende yok demiyorum lakin beğendin diye kimse seni hatırlamaz veya aramaz bırak beğeniyi vs de muhabbetlerde iki kelam et insanlar seni öyle bilsin
![]()
selamun aleyküm ahali nasılsınız
Aleyküm selam kardeşim hoş geldin, nasılsın?selamun aleyküm ahali nasılsınız
Kardeşim ben senin için söylüyorum yoksa paşa gönlün bilir tabi ki unutma ki burada insanlar seni hoş sohbetin ve güzel ahlakınla tanır ve hatırlar bu şekilde akıllara kazınırsınYanlış anlama bunlar sende yok demiyorum lakin beğendin diye kimse seni hatırlamaz veya aramaz bırak beğeniyi vs de muhabbetlerde iki kelam et insanlar seni öyle bilsin
![]()

Kredi isi zor ben 14 bin liraya imza attım iki bin on altıda ödemeye başlayacağım

CABBAR abi varken bama düşmez![]()
bunlar hep Aras'ın oyunları gelmeyin bunlara. Beni de popi yapmışlar ya 
Allah daim eylesin inşallah kardeşim, lumia da iyi tıkır tıkır işini görüyor
nasıl iyi mi sence o cihaz?eyvallah aras kardeşim iyiyim sen nasılsın resmin yakıyor maşallah
Aleykumselam hoşgeldin gardaşlık nasılsın?