Iphone 5 - Samsung S4 hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

nekromania

nekromania

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 5 - Samsung S4 hangisi ?
yeni ceb alacağım.

iphone 5 mi samsung S4 mü?

Tavsiye verebilecek var mı?

Türe

Türe

Üye
iOS 7'yi gördükten sonra kesinlikle iPhone 5 diyorum.

erkan811

Üye
Bence s4 almalisin ben 3-5 gün içinde alacağım

Türe

Türe

Üye

BerivanAkagunduz

Üye
ya çok bilmişlik yapmış gibi olmasında . S4 varken Iphone 5 hiç birşey . Ben zaten her türlü öndeyim diye gezindi Iphone . Şimdi s4 bile ezdi özellikleriyle . Tek model üzerinden giderek bu işler olmaz . Sana tavsiyem hayatının hatasını yaparsın iphone alırsan .

Kerim.

Kerim.

Üye
iphone5 mükemmeldi.ios7 ile dahada mükemmel olmuş.zaten oyun performansı falan olarakta s4ten üstün.ama ben karar veremedim:D s4te çok güzel çünkü:hmmm

PriZm

PriZm

Üye
S4 AirView,Göz takibi,Smart Pause gibi yüzlerce özellik barındırıyor.

Bunun yanında i5 sadece stabilitesi ile baş edebilir bana göre.

Edit:Ha birde şöyle bir olay var.4" ekran tatmin edecekse i5 de alınabilir.

fk555897

fk555897

Üye
iPhone 5'i hem alırken hem de satarken kazanırsın. Çünkü iOS işletim sistemli telefonlarda para işletim sistemi ediyor. Bundan dolayı donanım para etmiyor ve uzun zaman sonra dahi satmada fazla zarar yapmıyor.

PriZm

PriZm

Üye
Satarken iOS' un faydası falan yok.

Bir telefoncuya gidip iPhone'u saymaya çalışsam ve iOS ile ilgili konuşsam adam iOS ne? der.Aynı Android'e işlemci diyen cahiller gibi.

iPhone'u satarkenki karının asıl nedeni Apple'ın bir marka olmasıdır.Telefonlar hakkında hiçbir halt bilmeyen biri bile lüks telefon deyince aklına ilk önce iPhone gelir.Telefoncularda bu yolla hareket ediyorlar.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
MrExpert

MrExpert

Üye
Satarken iOS' un faydası falan yok.

Bir telefoncuya gidip iPhone'u saymaya çalışsam ve iOS ile ilgili konuşsam adam iOS ne? der.Aynı Android'e işlemci diyen cahiller gibi.

iPhone'u satarkenki karının asıl nedeni Apple'ın bir marka olmasıdır.Telefonlar hakkında hiçbir halt bilmeyen biri bile lüks telefon deyince aklına ilk önce iPhone gelir.Telefoncularda bu yolla hareket ediyorlar.

Bu dediklerin artık galaxy serisi için geçerli ...

"galaxy s4 mü al onu al."

PriZm

PriZm

Üye
Hayır değil.Halen daha çoğu kişiye "En iyi telefon/En lüks telefon/En pahalı telefon" desen iPhone derler.Ki bunu diyenlerin büyük çoğunluğunu telefondan bir halt anlamayanlar olur.

iPhone'u küçümsemiyorum.Ama durum böyle.Sokakta gördüğüm 10 yaşında bir çocukta elinde i5 ile dolaşmasıda bu durumu açıklar nitelikte.

MrExpert

MrExpert

Üye
Doğrudur hala bunlar var ama şuan galaxy serisi için böyle bir kesim oluşmaya başladı daha multitaskın ne olduğu bilmeyenler bile galaxy galaxy diye "nara" atar olmuş durumda.

PriZm

PriZm

Üye
Benim etrafımda varlar yinede ya sayemde öğreniyorlar işte :ehe

MrExpert

MrExpert

Üye
Benim etrafımda varlar yinede ya sayemde öğreniyorlar işte :ehe

Sen nediyorsun öyle cahiller var anlatmaktan dilimde tüy bitti yemin ediyorum Androiddin "a" sından anlamazdım ilgimi çekmezdi sırf bunlar yüzünden android forumlarında gezmeye başladım :D

Hele bazı cahil android kullanıcıları var iphone u kötülicem diye neler saçmalıyorlar Anlatsam gülmekten ölürsün :d:

enterneoll

enterneoll

Üye
s4 seçerdim büyük ekran ve kullanılabilirliği yeter iphone hava için

Zen17

Zen17

Üye
Benim tercihim S4 ten yana. Zaten S3 ten pek farkı yok ama samsung da fiyatinı ona gore ayarlamis zaten. Bunun yanında iphone5 birkaç önemli özellik bakımından S3'ten daha iyi olduğu için bu açığı fazlasiyla kapatan ve üstüne iyi özellikleri olan S4'ü tercih etmen daha dogru olur. Sadece S4, Iphone 5'ten biraz daha kolay kırılıyor. Şu 70tl lik kaskolardan yaptirman şart. Daha söylenecek bir şey yok zaten. S4 AL.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Elma mı yesem Armut mu? gibi geliyor bana bu sorular...

Takipçi Satın Al

Üst Alt