Artles 'in Bedduaları Tuttu :zzz:

Sponsorlu Bağlantılar

Artles

Artles

Üye
Telefonu baska bir sebeple servise gotur ornegin batarya iyi dayanmiyor yarim gunde bitiyo falan de birak onlar telefonun durumuyla ilgili not dusuyorlar sana kagit verecekler o kagitta yazilan nota bak(arka kapak cizik, kamera cizik, batarya sisik gibi notlar oluyor) orda kalem kirik diye yaziyorsa yapacak bisi yok yazmadilarsa telefonun tamir edilmesini bekle buyuk ihtimal bataryayi degistirecekler aldiktan sonra telefonu cik disari bi sure sonra geri don kalemimi kirmissiniz diye çirkeflik yap

Naptin abi kalemi kirasim geldi :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
:ehe
Samsung servis konusunda super ya ben iki kez anakart degistirtmistim.

Arkadasim custom rom yuklu telefonu verdi servise karsimdakinin sesini zor duyuyorum diye adamin ahizesini degistirdiler cizik dolu ekrani yenilediler gonderdiler:)

Baska bir arkadasimin da sarj problemi vardi sarj almiyodu telefon soketi de bataryayi da degistirmisler.

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
:ehe
Samsung servis konusunda super ya ben iki kez anakart degistirtmistim.

Arkadasim custom rom yuklu telefonu verdi servise karsimdakinin sesini zor duyuyorum diye adamin ahizesini degistirdiler cizik dolu ekrani yenilediler gonderdiler:)

Baska bir arkadasimin da sarj problemi vardi sarj almiyodu telefon soketi de bataryayi da degistirmisler.

Vay be.Bu bildiğim Samsung olamaz :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bende salı günü garantiye yollamıştım bugün aradım cumartesi geri kargoya vermişler ekranı değiştirmişler direk ekranda sorun vardı :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye

Vay be.Bu bildiğim Samsung olamaz :D

Bak sana gonderdigim cihazlari sayayim.
I9003 - sdswap islemiyle ugrasirken dahili hafizayi kizarttim arada gormuyordu dahiliyi - anakart degisimi.
I9003 - yeni anakartta ses izolasyonundan oturu karsi tarafin sesini yankili duymasi - anakart degisimi
Chat 335 - optik tus algilamada sorun - optik tus degisimi
Galaxy fit - ahize kisik ses sorunu - ahize ve on panel komple degisti.
Galaxy note- sarj sorunu- soket ve batarya degisimi

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Hmm göndersemmi acaba :ehe

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
Telefonu baska bir sebeple servise gotur ornegin batarya iyi dayanmiyor yarim gunde bitiyo falan de birak onlar telefonun durumuyla ilgili not dusuyorlar sana kagit verecekler o kagitta yazilan nota bak(arka kapak cizik, kamera cizik, batarya sisik gibi notlar oluyor) orda kalem kirik diye yaziyorsa yapacak bisi yok yazmadilarsa telefonun tamir edilmesini bekle buyuk ihtimal bataryayi degistirecekler aldiktan sonra telefonu cik disari bi sure sonra geri don kalemimi kirmissiniz diye çirkeflik yap

:zuhaha:

Kerim.

Kerim.

Üye
işte bu zekayı seviyorum:sirit:

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Kullanıcı hatası der mecbur parayla alman lazım ama şöyle dersen belki sorun olmaz Ben telefonu kullanıyordum yazı yazmak için kalemi çıkardım bir baktımki ucu kırık sonrada içindende ucu düştü dersin :ehe
Bunu yemezler ama Şehriyar'ın yöntem belki işe yarayabilir :D Ama teslim alırken kalemi kontrol etmeden almaları lazım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Şehriyar
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Geçmiş olsun bu arada Alican :(

mcnpl4

mcnpl4

Üye
s3 ve sl anakart degisti ve slde sarj girisi degisti hic ucret almadilar:D hepsinde custom rom ile gondermistim

Üst Alt