Kalemtras vereyim mi![]()
.Tamam güzeldi kabulKalemtras vereyim mi![]()
ama bana yararlı bilgi versen daha iyi olur diye düşünüyorum 
Bayi garantisi var.Hepsiburada'dan almıştım.teknosa sigortası varsa ver yenisini ersinler ugrasma

senin suçun olmasa bile fazla bastırmışsın filen derler @!#$*!Ya normal yazarken kalem kırılır kullanıcı hatası oluyor.Hay ben bunların yapacağı tüketici memnuniyetinin @!#$*!
(Artık o sembollü yere aklınıza neler geliyorsa..)
Senaryoya bak heleTelefonu baska bir sebeple servise gotur ornegin batarya iyi dayanmiyor yarim gunde bitiyo falan de birak onlar telefonun durumuyla ilgili not dusuyorlar sana kagit verecekler o kagitta yazilan nota bak(arka kapak cizik, kamera cizik, batarya sisik gibi notlar oluyor) orda kalem kirik diye yaziyorsa yapacak bisi yok yazmadilarsa telefonun tamir edilmesini bekle buyuk ihtimal bataryayi degistirecekler aldiktan sonra telefonu cik disari bi sure sonra geri don kalemimi kirmissiniz diye çirkeflik yap

Telefonu baska bir sebeple servise gotur ornegin batarya iyi dayanmiyor yarim gunde bitiyo falan de birak onlar telefonun durumuyla ilgili not dusuyorlar sana kagit verecekler o kagitta yazilan nota bak(arka kapak cizik, kamera cizik, batarya sisik gibi notlar oluyor) orda kalem kirik diye yaziyorsa yapacak bisi yok yazmadilarsa telefonun tamir edilmesini bekle buyuk ihtimal bataryayi degistirecekler aldiktan sonra telefonu cik disari bi sure sonra geri don kalemimi kirmissiniz diye çirkeflik yap