Artles 'in Bedduaları Tuttu :zzz:

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Artles 'in Bedduaları Tuttu :zzz:
Arkadaşlar bugün not defterine yazarken kendi kendine S-Pen'in ucu kırıldı :S sizce garantiye yollasam bunun için para alırlar mı?

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Kalemtras vereyim mi :)

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
avast

avast

Üye
teknosa sigortası varsa ver yenisini ersinler ugrasma

aleranol

aleranol

Üye
Ben sordum kabul etmiyorlsrmis. 50 liraya yenisini alican mecbur :S ben de alıcam da param yok :D

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Yuh bee :zzz:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Beddua ettin dimi lan :zzz:

Artles

Artles

Üye
Vallahi ne yalan söyliyeyim hatırlamıyorum ama etmiş olabilirim :D:D

Neyse kardeşim geçmiş olsun istersen benimkini veriyim 1-2 gün takıl :d::d:

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Smrff... :zzz:

MrExpert

MrExpert

Üye
Kullanıcı hatası der mecbur parayla alman lazım ama şöyle dersen belki sorun olmaz Ben telefonu kullanıyordum yazı yazmak için kalemi çıkardım bir baktımki ucu kırık sonrada içindende ucu düştü dersin :ehe

enterneoll

enterneoll

Üye
hahah geçen konuda baya şanslıyım diyordun bende hiç sorun yok diyodun nazar ettin kendine :D geçmiş olsun kullanıcı hatası derler kesin

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Ya normal yazarken kalem kırılır kullanıcı hatası oluyor.Hay ben bunların yapacağı tüketici memnuniyetinin @!#$*!

(Artık o sembollü yere aklınıza neler geliyorsa..)

enterneoll

enterneoll

Üye
Ya normal yazarken kalem kırılır kullanıcı hatası oluyor.Hay ben bunların yapacağı tüketici memnuniyetinin @!#$*!

(Artık o sembollü yere aklınıza neler geliyorsa..)
senin suçun olmasa bile fazla bastırmışsın filen derler @!#$*!

PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Bastırdığım bile yok @!#$*!@!#$*!!!

fingerback5

fingerback5

Üye
Ya uğraşma 50tl felan.Tükenmez kalemi aliminyum folyoyla sar.Kalemin içini boşalt pamuk doldur ucundan biraz çıksın.Folyoyu pamuğa değdir.Azcık ucunu ıslat mis gibi s pen.Şahsen zevkine arada bir kullanıyorum. :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Telefonu baska bir sebeple servise gotur ornegin batarya iyi dayanmiyor yarim gunde bitiyo falan de birak onlar telefonun durumuyla ilgili not dusuyorlar sana kagit verecekler o kagitta yazilan nota bak(arka kapak cizik, kamera cizik, batarya sisik gibi notlar oluyor) orda kalem kirik diye yaziyorsa yapacak bisi yok yazmadilarsa telefonun tamir edilmesini bekle buyuk ihtimal bataryayi degistirecekler aldiktan sonra telefonu cik disari bi sure sonra geri don kalemimi kirmissiniz diye çirkeflik yap

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, CanKartaL ve Türe
PriZm

PriZm

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu baska bir sebeple servise gotur ornegin batarya iyi dayanmiyor yarim gunde bitiyo falan de birak onlar telefonun durumuyla ilgili not dusuyorlar sana kagit verecekler o kagitta yazilan nota bak(arka kapak cizik, kamera cizik, batarya sisik gibi notlar oluyor) orda kalem kirik diye yaziyorsa yapacak bisi yok yazmadilarsa telefonun tamir edilmesini bekle buyuk ihtimal bataryayi degistirecekler aldiktan sonra telefonu cik disari bi sure sonra geri don kalemimi kirmissiniz diye çirkeflik yap
Senaryoya bak hele :D

Türe

Türe

Üye

Senarist ol hacı sen. :D

Üst Alt