>>> TheLastWarrior :)

Sponsorlu Bağlantılar

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
>>> TheLastWarrior :)
Evet Maxicep ailesi;

Adım Çağrı 20 yaşındayım yarışmaya erzurumdan katılıyorum :ehe Açık öğretim Lise Öğrencisiyim şaka yapmayı makara gırgır şamata eğlenmeyi severim fazla abartmamak şartıyla.Koyu Bir Galatasaray ve Maxicep Taraftarıyım ;)

Yapmayı Sevdiğim Şeyler;

Maxicebe Takılmak
Müzik Dinlemek
Tv Seyretmek
Futbol ve Basketbol Oynamak

Bana yapılmasını sevmediğim şeyler;

Aşırı Yalakalık
Yalan Söylenmesî
Tuttuğum Takım Hakkında Ileri Geri Konuşulması
Şaka yapmayı severim ama bana şaka yapılmasından hoşlanmam :ehe

benden bu kadar şimdilik aklıma gelenler bunlar daha sonra yeni şeyler gelirse aklıma yazarım tanışmak isteyen varsa buyursun tanışalım ;)

Akıncı

Akıncı

Üye
çagrı:op: severim bu adamı

marist

marist

Üye
Can ciğer kuzu sarması :utandım:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
çağrı
bir türlü sohbet edemedik onun için pek tanımıyorum forumda pek adı anılmaz ama olçukça aktiftir keşfedilmeyi bekleyen gereksizler bölümü elemanı :D
mücahit, cabbar ve aras abiye gereksizlere alınman için başvuru yap :D

CABBAR

CABBAR

Üye
çağrı
bir türlü sohbet edemedik onun için pek tanımıyorum forumda pek adı anılmaz ama olçukça aktiftir keşfedilmeyi bekleyen gereksizler bölümü elemanı :D

:hih: Cabbar var önce bana sormalı :hih:

Akıncı

Akıncı

Üye
çağrı
mücahit ve aras abiye gereksizlere alınman için başvuru yap :D

gerekli başvuru gelsin bakarız:ehe

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi
çağrı

bir gün kismetse konuşuruz haydar gereksizlere arada takılıyorum yorumların için sağolasn :ehe

- - - Eklendi - - -

:hih: Cabbar var önce bana sormalı :hih:

yanlız ben seni çok görüyorum forumda tanımıyorum pek adın ve yaşın kaç sonra izin alıcam :ehe

CABBAR

CABBAR

Üye

bir gün kismetse konuşuruz haydar gereksizlere arada takılıyorum yorumların için sağolasn :ehe

- - - Eklendi - - -

yanlız ben seni çok görüyorum forumda tanımıyorum pek adın ve yaşın kaç sonra izin alıcam :ehe

Yaş 21. Afyondan katılıyorum. Adım Aykut. 3G'liyim. Bir akıllı telefonum, bilgisayarım ve tabletim var. Taliplerimi arıyorum. Saygılar :kop2:

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
    Konu Sahibi

Yaş 21. Afyondan katılıyorum. Adım Aykut. 3G'liyim. Bir akıllı telefonum, bilgisayarım ve tabletim var. Taliplerimi arıyorum. Saygılar :kop2:

memnun oldum aykut tanistigima umarım bulursun talibi :kop:

Üst Alt