Ücretsiz sms uygulaması Yuilop wpstore'da!

Sponsorlu Bağlantılar

katil_197

katil_197

Üye
Ben 15.inci dakkaya geldim hala yok

• Beğen
Tepkiler: Umur dağlar
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Ben bu uygulamayı kullanmayan kişilere mesaj gönderemiyorum

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu uygulamayı kullanmayan kişilere mesaj gönderemiyorum

Uygulamayı kullanmayan birine SMS göndermek için ne kadar Energy gerekiyor onu çözmek lazım :hmmm
Çünkü benim rehberimdeki kimsede o uygulama yoktur muhtemelen.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi

Tamam buldum. :hmmm
Buna göre 25 enerjiyle 5 tane SMS gönderebilmemiz lazım.

HalfEvil333

Üye
Android telefonlarda bu uygulama ile bedava sesli görüşme de yapılıyor kardeşimin android telefonuna da indirdik hatta ondan benim l920 yi aradık çalıyo gibi gozukuyor ama lumia da tık yok :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
:D Programın hataları çok ; Programı açtım girdim no'yu kod istedi telefona geldi ve mesajlarımı açıp tekrar gitmem gerekiyordu.Hata verdi cıktı programdan.Sonra gine girdim adamlar yine aynı şifreyi attılar öncekinden ezberlemiştim girdim.bu sefer de kullanıcı adını girince otomatik atıyor.Programı kaldırdım geri yükledim.Ve yine telefon numaramı girdim bu seferde kod göndermediler önceki kodda olmadı.Anlayacağınız.Pek yararlı olmadı bana.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Ben aktivasyonu yaptım ama SMS gönderme işini çözemedim.

Sitedeki tarifeye göre uygulamayı kullanmayan kişilere atılan her SMS "5 energy" götürüyor.

25 energy seviyem var şu an.

Ancak sms göndermek için kişilerden birini seçip mesajı yazdığımda gönder butonu aktif olmuyor. :hmmm

Olayı çözen olursa bizi de bilgilendirsin :)

PureFood

PureFood

Üye
Yav yapın 10 liraya beş bin on bin sms olsun bitsin çile çekmeye değmez :D altımızda milyarlık cihaz var :D

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy
nanotex

nanotex

Üye
Bi kere wassap varken bunun piyasaya çıkması neyine? :D

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy

Üst Alt