onu cok seviyorum yardim edin

Sponsorlu Bağlantılar

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Tabi ki :D belli bi yaştan sonra olabilme ihtimali var yok değil yani :ok2:

hocam kendimden biliyorum :D yazmıştım orda önceden okudunmu bilmiyorum 19 yasındaydım 27-28 yaslarında bi kadınla birlikte oldum yani sevgili olarak :D ama o kadar büyük problem olduki yolumu şaşırdım yani.. evde fil beslemeye benzedi o iş :D

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar ben 17 o ise 19 20

- - - Eklendi - - -

kardeşim benim tamam açıl açıl ama boşa açılma.. lodoslu fırtınalı sisli denize acılmak var.. denizin dinginleşmesini durgunlaşmasını bekleyip ufku cok net görebildigin denize açılmak var.. smdi sen sisli fırtınalı denize dogru açılmayı bekliyorsun.. biraz beklemelisin o fırtınayı dindirmekte senin elinde işin garip tarafı.. kıza karizmatik davranmak için oldugundan daha olgun gözük.. mesela kızla facebooktan konuşuyorsan gel oyun oynayalım beraber diyip şirinlik yapmaya çalışma.. 20 yasın üzerindeki kızlar artık ceeee yapmaktan hoşlanmaz bizzat şahit oldum defalarca.. artık iş ciddi yerlere geldiğine göre sende kendini agır bir adam gibi göster mesela ileriye dönük düşüncelerinden bahset kendi hayatını kurmak istedgnden ailenden ayrı yaşamak istedgnden bahset.. araba hayalin oldugundan bahset mesela.. yatırım yapmak istiyorum falan filan böle yaşından büyük işlere kalkış.. halı saha maçımız var izlemeye gelirmisin dersen kıza bu daha cocuk der radarına takılmazsın bile.. birazda kendin düşün seni olgunlaştırabilecek şeylere yönel ve bunuda o kıza hissettirmeden yaparsan başarılı olursun hiç birşey imkansız değildir bunu unutma.. ama gecikme baştan söyleyeyim.. çünkü eger başka bir erkekle beraber olursa ki bu yaştan sonra kolay kolay ayrılmayabilir kız senin için hayalden öte birşey olmaz.. benden bu kadar başka bi konuda fikir almak istersen ben bana uygun şeyleri seninle paylaşmaya hazırım her zaman yardımcı olmaya çalışırım kendi çapımda..

saol ya usenmeden yazmisin yorumlarinizi bekliyor

- - - Eklendi - - -

hocam kendimden biliyorum :D yazmıştım orda önceden okudunmu bilmiyorum 19 yasındaydım 27-28 yaslarında bi kadınla birlikte oldum yani sevgili olarak :D ama o kadar büyük problem olduki yolumu şaşırdım yani.. evde fil beslemeye benzedi o iş :D

3 yas fark var abi ama gorseniz koluna girdim gecen gun acaba kardesgibi goruyormu acaba? Kafam karisti

- - - Eklendi - - -

ama onu cok seviyorum ya beni takmassa

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
ya kardesim bizde bise sandik arada 3 yas varmis sen ynede yakin davran teklif falan etme 18'i gor ondan sonra davran derim hem daha iyi tanimis olursun.. Bu arada maddi gucun yeterse kizi surekli disari cikar sinemaya gotur surekli beraber olun yaninda mutlu oldgnu hissettirebilirsen mutlu edersen zaten kendisi yavastan sna yonelecektir.. Baska yerlere kapiyi kapatacaktir yani ama kizi mesgul et baskalariyla konusupta kafasinin karismasina mahal verme.. Uyanik ol kap ekmegi ulan !

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
ya kardesim bizde bise sandik arada 3 yas varmis sen ynede yakin davran teklif falan etme 18'i gor ondan sonra davran derim hem daha iyi tanimis olursun.. Bu arada maddi gucun yeterse kizi surekli disari cikar sinemaya gotur surekli beraber olun yaninda mutlu oldgnu hissettirebilirsen mutlu edersen zaten kendisi yavastan sna yonelecektir.. Baska yerlere kapiyi kapatacaktir yani ama kizi mesgul et baskalariyla konusupta kafasinin karismasina mahal verme.. Uyanik ol kap ekmegi ulan !

saol ya icim ferahladi