onu cok seviyorum yardim edin

Sponsorlu Bağlantılar

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
onu cok seviyorum yardim edin
merhaba arkadaslar bir kiz var onu cok seviyorum ama bana arkadas gibi davraniyor benden birkac yas buyuk onu nasil etkilerim lutfen yardim edin

KayraBey

KayraBey

Üye
Eğer büyük ise bence vazgeç çünkü seni daima çocuk olarak görecektir.Kızlar genelde yaşı kendinden büyük olanlar ile birlikte olmayı tercih ederler.Bunun yanında küçük olanlardan da hoşlananlar olabilir.Bence kendini fazla kasma.İstemiyor ise kendi yoluna devam et.

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
isteyip istemedigin bilmiyorum daha acilmadim ama karsilasiyoruz benimle cok samimi konusuyor bisey istmekden cekinmiyor

KayraBey

KayraBey

Üye
Direk söyle o zaman.hiç lafı geveleme

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
sizce riske girmelimiyim tahir ya onu kaybedersem anla beni nasil kendimi saglama alirim

coolasker54

coolasker54

Üye
Eğer kardeş-arkadaş- gibi görüyorsa hiç şansın yok. Yani yakın davranması bana göre %90 kardeş-arkadaş- gibi görmesinden(Gözlemlerime dayanarak).

Diğer türlüyse de işin zor olabilir. Bizim bi arkadaş :ehe çok samimi olduğu bi kıza açıldı ve ters tepti.

İşin zor. Bence hiç kafa yorma sen yapacağını yap. Ne olursa olsun 1 2 aya geçer. :ehe

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
kardesim sacmalama pat diye soylenirmi ? Herseyin yolu yordami vardir.. Once emin ol kizin duygularindan.. seni samimi bi arkadas olarakmi yoksa potansiyel bi sevgili adayi olarakmi gordugunu ogrenmeye calis.. Daha sonra yavas yavas yanasirsin kiza belli edersin.. Mesela gulusun cok tatli falan de yada gozlern cok guzel falan de tesekkur ederim diyip gecerse umudunu kes mesela.. Ama utangac tavirlar sergilerse ve oda senin tatli yonlerinden bahsederse eger orda isik var kovayi masrapa'yi kap oraya dogru kos kardesim..

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
acilmaliyim ama onun onunde heyecan tavan yapiyor hadi hayirlisi /tesekkurler/

by-pegasus

Üye
seni anlıyorum ama ne yapabilirim ki birde kız büyük

Eldaredge

Eldaredge

Üye
    Konu Sahibi
en azindan nasil konusmaliyim ona karizmatik gorunmek adina/tesekkurler/

- - - Eklendi - - -

seni anlıyorum ama ne yapabilirim ki birde kız büyük

tesekkurler zxdelemi oneri ve yorumlarini bekliyorum

- - - Eklendi - - -

yorum yokmu yaaaaaaaaaaaa

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

kezban yenge

kezban yenge

Üye
Hiç boşuna yorulma kızlar kendinden büyük ve daha olgun erkeklerden hoşlanır.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Sende bi yaşını söyle de bi el atalım.

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
Hiç boşuna yorulma kızlar kendinden büyük ve daha olgun erkeklerden hoşlanır.

dostum 19 yasındayken 27 yasında arjantinli bi kadınla yaklaşık 2 aylık beraberliğim oldu.. defalarca istanbula geldi ama evime davet edemedim hatta evlenmek istediğini söyledi hatta ama ailemden korktugum için söyleyemedim.. sonrada zaten olmayacagı için bitti.. yani neyin ne olacagı hiç belli olmaz.. kadının benden hoşlanma nedeni kendisi 1.75 civarlarında boya sahip.. bende 1.85 civarlarında 110 kilo biriyim spor yaptıgım için fizigm yapım baya iri.. o yüzden kolların kalın güven veriyorsun falan diyordu senden hoşlanıyorum falan demişti.. yani düşünceleri değişiyor kadınların.. hiç belli olmaz bu işler.. şimdiki aklım olsa neler yapardım neler :naughty: balık kaçtı ama

kezban yenge

kezban yenge

Üye
dostum 19 yasındayken 27 yasında arjantinli bi kadınla yaklaşık 2 aylık beraberliğim oldu.. defalarca istanbula geldi ama evime davet edemedim hatta evlenmek istediğini söyledi hatta ama ailemden korktugum için söyleyemedim.. sonrada zaten olmayacagı için bitti.. yani neyin ne olacagı hiç belli olmaz.. kadının benden hoşlanma nedeni kendisi 1.75 civarlarında boya sahip.. bende 1.85 civarlarında 110 kilo biriyim spor yaptıgım için fizigm yapım baya iri.. o yüzden kolların kalın güven veriyorsun falan diyordu senden hoşlanıyorum falan demişti.. yani düşünceleri değişiyor kadınların.. hiç belli olmaz bu işler.. şimdiki aklım olsa neler yapardım neler :naughty: balık kaçtı ama

:naughty:

• Beğen
Tepkiler: Dracule Mihawk
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
acilmaliyim ama onun onunde heyecan tavan yapiyor hadi hayirlisi /tesekkurler/

kardeşim benim tamam açıl açıl ama boşa açılma.. lodoslu fırtınalı sisli denize acılmak var.. denizin dinginleşmesini durgunlaşmasını bekleyip ufku cok net görebildigin denize açılmak var.. smdi sen sisli fırtınalı denize dogru açılmayı bekliyorsun.. biraz beklemelisin o fırtınayı dindirmekte senin elinde işin garip tarafı.. kıza karizmatik davranmak için oldugundan daha olgun gözük.. mesela kızla facebooktan konuşuyorsan gel oyun oynayalım beraber diyip şirinlik yapmaya çalışma.. 20 yasın üzerindeki kızlar artık ceeee yapmaktan hoşlanmaz bizzat şahit oldum defalarca.. artık iş ciddi yerlere geldiğine göre sende kendini agır bir adam gibi göster mesela ileriye dönük düşüncelerinden bahset kendi hayatını kurmak istedgnden ailenden ayrı yaşamak istedgnden bahset.. araba hayalin oldugundan bahset mesela.. yatırım yapmak istiyorum falan filan böle yaşından büyük işlere kalkış.. halı saha maçımız var izlemeye gelirmisin dersen kıza bu daha cocuk der radarına takılmazsın bile.. birazda kendin düşün seni olgunlaştırabilecek şeylere yönel ve bunuda o kıza hissettirmeden yaparsan başarılı olursun hiç birşey imkansız değildir bunu unutma.. ama gecikme baştan söyleyeyim.. çünkü eger başka bir erkekle beraber olursa ki bu yaştan sonra kolay kolay ayrılmayabilir kız senin için hayalden öte birşey olmaz.. benden bu kadar başka bi konuda fikir almak istersen ben bana uygun şeyleri seninle paylaşmaya hazırım her zaman yardımcı olmaya çalışırım kendi çapımda..

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

kardeşim benim tamam açıl açıl ama boşa açılma.. lodoslu fırtınalı sisli denize acılmak var.. denizin dinginleşmesini durgunlaşmasını bekleyip ufku cok net görebildigin denize açılmak var.. smdi sen sisli fırtınalı denize dogru açılmayı bekliyorsun.. biraz beklemelisin o fırtınayı dindirmekte senin elinde işin garip tarafı.. kıza karizmatik davranmak için oldugundan daha olgun gözük.. mesela kızla facebooktan konuşuyorsan gel oyun oynayalım beraber diyip şirinlik yapmaya çalışma.. 20 yasın üzerindeki kızlar artık ceeee yapmaktan hoşlanmaz bizzat şahit oldum defalarca.. artık iş ciddi yerlere geldiğine göre sende kendini agır bir adam gibi göster mesela ileriye dönük düşüncelerinden bahset kendi hayatını kurmak istedgnden ailenden ayrı yaşamak istedgnden bahset.. araba hayalin oldugundan bahset mesela.. yatırım yapmak istiyorum falan filan böle yaşından büyük işlere kalkış.. halı saha maçımız var izlemeye gelirmisin dersen kıza bu daha cocuk der radarına takılmazsın bile.. birazda kendin düşün seni olgunlaştırabilecek şeylere yönel ve bunuda o kıza hissettirmeden yaparsan başarılı olursun hiç birşey imkansız değildir bunu unutma.. ama gecikme baştan söyleyeyim.. çünkü eger başka bir erkekle beraber olursa ki bu yaştan sonra kolay kolay ayrılmayabilir kız senin için hayalden öte birşey olmaz.. benden bu kadar başka bi konuda fikir almak istersen ben bana uygun şeyleri seninle paylaşmaya hazırım her zaman yardımcı olmaya çalışırım kendi çapımda..
Sen şu an ne kadar konuşursan konuş ikisinin de yaşını bilmeden birşey diyemeyiz.

Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye

Sen şu an ne kadar konuşursan konuş ikisinin de yaşını bilmeden birşey diyemeyiz.

sen şu an ne dersen de.. aradaki yaş 7-8 yaş dahi olsa olacagı varsa olur farketmez kendimden biliyorum.. ben bana uygun gelen kendimce işe yarayacagını düşündüğüm şeyleri söylüyorum adama.. adam aramızda 10 yaş varsa yok olmaz vazgeçmi diyeceksin ? hiç birşey imkansız değildir.. kimsenin umudunu kırmaya hakkın yok !

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
sen şu an ne dersen de.. aradaki yaş 7-8 yaş dahi olsa olacagı varsa olur farketmez kendimden biliyorum.. ben bana uygun gelen kendimce işe yarayacagını düşündüğüm şeyleri söylüyorum adama.. adam aramızda 10 yaş varsa yok olmaz vazgeçmi diyeceksin ? hiç birşey imkansız değildir.. kimsenin umudunu kırmaya hakkın yok !
Bi de şöyle düşün 14-15 yaşındaki daha olmamış bir ergenle 20-21 yaşındaki bi kız çıkar mı acaba. Hem umut kırma değil gerçekler bunlar kızdan laf yedikten sonra umut diye bişey kalmıyor zaten.

• Beğen
Tepkiler: Dracule Mihawk
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye

Bi de şöyle düşün 14-15 yaşındaki daha olmamış bir ergenle 20-21 yaşındaki bi kız çıkar mı acaba. Hem umut kırma değil gerçekler bunlar kızdan laf yedikten sonra umut diye bişey kalmıyor zaten.

bu söylediğin cok ayrı bir konu.. ama yinede şansı yok değil ya.. ne kızlar var şu dünyada sen bilirsin yani.. ama bunu yazanın 14-15 yaşında olacagını hiç varsaymıyorum.. varsayarsakta ergenlik der geçeriz bu söyledigimiz 20'li yaşlarla alakalı.. 14-15 yasındaki bi cocuk araba alma yatırım yapma evden ayrılma fikriyle bi kıza yanaşırsa zaten büyük dalgalara maruz kalır :D

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

bu söylediğin cok ayrı bir konu.. ama yinede şansı yok değil ya.. ne kızlar var şu dünyada sen bilirsin yani.. ama bunu yazanın 14-15 yaşında olacagını hiç varsaymıyorum.. varsayarsakta ergenlik der geçeriz bu söyledigimiz 20'li yaşlarla alakalı.. 14-15 yasındaki bi cocuk araba alma yatırım yapma evden ayrılma fikriyle bi kıza yanaşırsa zaten büyük dalgalara maruz kalır :D
Tabi ki :D belli bi yaştan sonra olabilme ihtimali var yok değil yani :ok2: