PureFood
Üye
Şuan yeni cloop l920 mimle yazıyorum![]()
azmin zaferi
Yakup abi sonunda amacına ulaştın... aman dertlerini görme...
azmin zaferi
azmin zaferi

azmin zaferi

Uzun zamandır düşünüyordum ve artık bir aksiyon yapayım dedim. Telefonum için sahibinden'e ilan verdim. Yaşadığım bazı sorunlardan dolayı telefonu satayım ve sene sonuna doğru çıkacak yeni modellerden birini alayım diyorum veya satmadan bekleyip l925 ile takas yapayım diyorum. Siz ne dersiniz arkadaşlar hangisi mantıklı?

azmin zaferi
Valla takas da telefon satıcıları kıllık yapmaz ise ben üşenmem takas yaparım
Hayırlı uğurlu olsun abi. Kazasız belasız inşallah...
Önce L925 takas yap sonra L925 ile yeni Lumia yı takas yap
Olmaz diyorsan bence sene sonunu bekle yeni Lumia yı al. Çünkü yazılımsal şeyler sanada gelecek. O zaman L925 in tek artısı inceliği, hafifliği ve bir lens fazla olması olacak.![]()
Ama bu l925 feci derece de kafama yattı. Yani l920 de ki kasa ve teknik hatalar yok artı kamerası bayağı bir güzel.Allah razı olsun kardeşlerim,umarım hepimiz verdiklerimizin karşılığını alırız inşallah.çok teşekkür ederim hepinize.hiç Bi kardeşimin boynu düşmesin inşallah.
bu arada teli kullanmayı unutmuşum
- - - Eklendi - - -
Telefon yine yanıyor ama tık yok bu sefer.hadi bakalım hayırlısı
ailem ayarları nasıl yapılıyo mağazadan indirme yapamıyorum

Bilgisayardan hotmail.com'a girip oturum aç, sağ üstte çark var ona tıkla, hesap ayarlarına tıkla oradan doğum yılını yükseltip sorununu çözebilirsin
oldulumia 800 nasıl turkce yapabılırım....
Daha birkaç günlük olan Lumia 520'm de video çekme konusunda sıkıntı var arkadaşlar, çektikten sonra ilk 10 sn de birkaç kez takılma oluyor izlerken. Sizce garantilik bir durum var mı yoksa ayarlardan falan bir şey mi değiştirmem gerekiyor.
Bence garantilik bir durum yok. Ayarları falan değiştir olmazsa bir Nokia Shop a götür orada ayaküstü bakarlar ayrıca sende oradaki başka bir Lumia 520 yi de denersin. Forumdakilerede sor. Şu an elimde cihaz olmadığı için yardımcı olamıyorum.