İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
oldum olası klavye kullanan telefonları sevmemişimdir bunlara alfa sayısal tuşları program olarak atma şansımız varmı yazan kimse yokmu bu alfa sayısal programını

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
selam dostlar nokia lumia 720 kullaniyorum
elinde asphalt 7 veya storede satilan ücretli oyunlarin bedavasi olan varmi ?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

:sarıl:

Lqe_0707

Üye
şu mesaj geldiğinde ana ekranın üstünde lök diye çıkıyor kilit kapalı olsa bile.... birinin elinde olsa tlf direk okuyacak mesajı onu gizleme imkanı varmı...

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Aslında bazen iyi oluyor.
İnternet bankacılığı vs gibi işlemlerde sms kodu geldiğinde mesajlara gitmeye gerek kalmıyor :kıskıs:

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
telefona yada hafıza kartına attığım ofis dosyasını office uygulsaması görmüyor. sebep ne olabilir ki?

ofis dosyalarını telefonda ve hafıza kartındaki Documents klasörüne atmak gerekiyormuş. başka yerde olunca uygulama ofis dosyalarını görmüyor.

- - - Eklendi - - -

bu metro arayüzü değişmeyecekmi acaba? yada bir iyileştirme yapılmayacakmı? ikonları büyütüyorum küçültüyorum yan yana diziyorum alt alta diziyorum yinede bişeye benzemiyor. tema için 20 tane renk koymuşlar ama içlerinden kullanılabilecek renk sayısı birkaç tane bana göre. malesef arayüzümüzde estetik sıfır. napıcaz bilmem.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
genede kaldırma şansı yokmu rahatsız edici geldi bana...

Bildiğim kadarıyla yok.
Aslında Mesajlaşma ayarlarına bununla ilgili ayar konulabilir.
İstemeyen mesaj özeti bildirimini kapatabilir böylece.

dakamon

dakamon

Üye

Bildiğim kadarıyla yok.
Aslında Mesajlaşma ayarlarına bununla ilgili ayar konulabilir.
İstemeyen mesaj özeti bildirimini kapatabilir böylece.

Valla whatsapp a koymuşlar windowsa da gelmeli gerçekten. Çok saçma ekranda görünmesi. Ya ufak tefek olsun büyük çapta olsun eksikleri çok bu sistemin ama androidi düşünün ilk çıktığı zamanı düşünün bide şimdiki halini düşünün. Eminim buda kendini ilerletecek ve aynı seviyeye geldiklerinde de windows phone 8 daha güzel oalcaktır daha kaliteli.

- - - Eklendi - - -

Artık benide Lumia 520 kulübüne yazabilirsiniz. Belki sarı rengini alamadım ama siyah hali de beni çok etkiledi artık bende WP ailesinin gerçek üyesiyim:)

Hayırlı olsun kardeşim. Bi an sende kendimi gördüm ilk aldığımda bende çok heyecanlı ve gururlu bi şekilde buraya yazmıştım :D

fLuke!

fLuke!

Üye
kursat99

kursat99

Üye
Yeni Twitter hesabı açılmış InstagramWP adında (twitter.com/InstagramWP). Bekleyenlere iyi şeyler gelecek diye tweet atmış. 1592 takipçisi var. Ayrıca 4 kişiyi takip ediyor, onlarda Microsoft, Nokia, Windows Phone ve Instagram'ın resmi sayfaları. Bilemiycem ama sanki Ali Kemal Abi nin dediği gibi 26 Haziran da büyük şeyler olacak.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
:ehe

PureFood

PureFood

Üye
vay bir lumia daha ha, hadi bakalım :D 928 de gelse yav :D

dakamon

dakamon

Üye
Valala 26 haziran da amber güncellemesi gelmicekse instagram benim için hiç bi anlam ifade etmiyo :D

YkPkY

YkPkY

Üye
Şuan yeni cloop l920 mimle yazıyorum :D
azmin zaferi

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve ÖEY
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye

[h=3]Nokia'nın bir sonraki amiral gemisi olması beklenen "kamera canavarı" bu kez çok fena sızdı![/h]

- - - Eklendi - - -

Şuan yeni cloop l920 mimle yazıyorum :D
azmin zaferi

hayırlı olsun abi kazsız belasız kullan :D

ÖEY

ÖEY

Üye
Hayırlısı olsun çok sevindim:oke: İnşallah kazasız belasız kullanırsın :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt