İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

ÖEY

ÖEY

Üye
Uzun zamandır düşünüyordum ve artık bir aksiyon yapayım dedim. Telefonum için sahibinden'e ilan verdim. Yaşadığım bazı sorunlardan dolayı telefonu satayım ve sene sonuna doğru çıkacak yeni modellerden birini alayım diyorum veya satmadan bekleyip l925 ile takas yapayım diyorum. Siz ne dersiniz arkadaşlar hangisi mantıklı?

kursat99

kursat99

Üye
Şuan yeni cloop l920 mimle yazıyorum :D
azmin zaferi

Hayırlı uğurlu olsun abi. Kazasız belasız inşallah... :)

Uzun zamandır düşünüyordum ve artık bir aksiyon yapayım dedim. Telefonum için sahibinden'e ilan verdim. Yaşadığım bazı sorunlardan dolayı telefonu satayım ve sene sonuna doğru çıkacak yeni modellerden birini alayım diyorum veya satmadan bekleyip l925 ile takas yapayım diyorum. Siz ne dersiniz arkadaşlar hangisi mantıklı?

Önce L925 takas yap sonra L925 ile yeni Lumia yı takas yap :)
Olmaz diyorsan bence sene sonunu bekle yeni Lumia yı al. Çünkü yazılımsal şeyler sanada gelecek. O zaman L925 in tek artısı inceliği, hafifliği ve bir lens fazla olması olacak. :)

ÖEY

ÖEY

Üye

Hayırlı uğurlu olsun abi. Kazasız belasız inşallah... :)

Önce L925 takas yap sonra L925 ile yeni Lumia yı takas yap :)
Olmaz diyorsan bence sene sonunu bekle yeni Lumia yı al. Çünkü yazılımsal şeyler sanada gelecek. O zaman L925 in tek artısı inceliği, hafifliği ve bir lens fazla olması olacak. :)
Valla takas da telefon satıcıları kıllık yapmaz ise ben üşenmem takas yaparım :D Ama bu l925 feci derece de kafama yattı. Yani l920 de ki kasa ve teknik hatalar yok artı kamerası bayağı bir güzel.

YkPkY

YkPkY

Üye
Allah razı olsun kardeşlerim,umarım hepimiz verdiklerimizin karşılığını alırız inşallah.çok teşekkür ederim hepinize.hiç Bi kardeşimin boynu düşmesin inşallah.
bu arada teli kullanmayı unutmuşum :)

- - - Eklendi - - -

Telefon yine yanıyor ama tık yok bu sefer.hadi bakalım hayırlısı

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

endera

Üye
Allah razı olsun kardeşlerim,umarım hepimiz verdiklerimizin karşılığını alırız inşallah.çok teşekkür ederim hepinize.hiç Bi kardeşimin boynu düşmesin inşallah.
bu arada teli kullanmayı unutmuşum :)

- - - Eklendi - - -

Telefon yine yanıyor ama tık yok bu sefer.hadi bakalım hayırlısı

lumia 800 e turkce dil paketi nasıl yukleyebilirim...

Lobin12

Lobin12

Üye
ailem ayarları nasıl yapılıyo mağazadan indirme yapamıyorum

PureFood

PureFood

Üye
ailem ayarları nasıl yapılıyo mağazadan indirme yapamıyorum

Bilgisayardan hotmail.com'a girip oturum aç, sağ üstte çark var ona tıkla, hesap ayarlarına tıkla oradan doğum yılını yükseltip sorununu çözebilirsin

kursat99

kursat99

Üye
Arkadaşlar Nokia'nın resmi blogunda bir anket açıldı. Konusu telefon boyutları.
Nokia Asha 501 gibi küçük telefon mu seversiniz (3 inç);
Nokia Lumia 620 gibi orta boyut mu istersiniz (3.8 inç);
Nokia Lumia 925 gibi büyük boyut mu istersiniz (4.5 inç)?
Girin oylayın. Ben L925 dedim. 620 ve 925 aynı gidiyor.
Bence büyük ekran deyin. Hem yeni telefonlar 5 inç gibi büyük olur, o zaman kötü görüntü olmaması için Microsoft HD desteği getirmek zorunda kalır. Belki de Microsoft ile Nokia nın ortak yaptığı bir ankette olabilir. :)
Site;
conversations.nokia.com/2013/06/07/poll-is-small-the-new-big/

endera

Üye
lumia 800 nasıl turkce yapabılırım....

Duran.Y

Duran.Y

Üye
Daha birkaç günlük olan Lumia 520'm de video çekme konusunda sıkıntı var arkadaşlar, çektikten sonra ilk 10 sn de birkaç kez takılma oluyor izlerken. Sizce garantilik bir durum var mı yoksa ayarlardan falan bir şey mi değiştirmem gerekiyor.

kursat99

kursat99

Üye
Daha birkaç günlük olan Lumia 520'm de video çekme konusunda sıkıntı var arkadaşlar, çektikten sonra ilk 10 sn de birkaç kez takılma oluyor izlerken. Sizce garantilik bir durum var mı yoksa ayarlardan falan bir şey mi değiştirmem gerekiyor.

Bence garantilik bir durum yok. Ayarları falan değiştir olmazsa bir Nokia Shop a götür orada ayaküstü bakarlar ayrıca sende oradaki başka bir Lumia 520 yi de denersin. Forumdakilerede sor. Şu an elimde cihaz olmadığı için yardımcı olamıyorum.

Duran.Y

Duran.Y

Üye

Bence garantilik bir durum yok. Ayarları falan değiştir olmazsa bir Nokia Shop a götür orada ayaküstü bakarlar ayrıca sende oradaki başka bir Lumia 520 yi de denersin. Forumdakilerede sor. Şu an elimde cihaz olmadığı için yardımcı olamıyorum.

Evet yarın bir Nokiashop'a uğramayı düşünüyorum denemek için bir tane kalmıştı Nokiashopta ben alırken, sorun bundaysa değiş yaparlar mı acaba hemen orada alalı bir kaç gün oldu daha hemen servise göndermek istemiyorum :(

YkPkY

YkPkY

Üye
Hafıza kartını Bi değiştir.dene

Takipçi Satın Al

Üst Alt