Dark Avenger v1.0.5 Mod (Free Shopping)

Sponsorlu Bağlantılar

ArifYılmaz42

Üye
MÜBAREK İNSAN BENİM 40 LVL HESABIM VARDI SIRF SLOTTAN DÜŞEN İTEMLERLE MİLLETİ ÇATUR ÇUTUR KESİYODUM :D ÖLDÜĞÜMÜ HATIRLAMYORUM BAK BİDE SAĞLAM OLMAN LAZIM 40 LVL GELMEK O SLOTLARI HİLESİZ KESSMEK KOLAY İŞ DEĞİL :alkis

- - - Eklendi - - -

Ya baya gem war sen at kaç lewelsin bma level lazım ayrıca bnde 250000 küsür gem war hadi bekliyorum
AGA ÖZELE GELSENE PM ATTIM BAK ORDAN ULAŞ BANA

saiki

saiki

Üye
MÜBAREK İNSAN BENİM 40 LVL HESABIM VARDI SIRF SLOTTAN DÜŞEN İTEMLERLE MİLLETİ ÇATUR ÇUTUR KESİYODUM :D ÖLDÜĞÜMÜ HATIRLAMYORUM BAK BİDE SAĞLAM OLMAN LAZIM 40 LVL GELMEK O SLOTLARI HİLESİZ KESSMEK KOLAY İŞ DEĞİL :alkis

- - - Eklendi - - -

AGA ÖZELE GELSENE PM ATTIM BAK ORDAN ULAŞ BANA

sorma kardeşim benim izlediğim taktik önce normal levelları kastım sonra baştan süreli olarak kastım ama öyle zehirli kılıç felan alamıyoruz fena vurmuyor kılıclar ama millete işlemiyor kardeşim.

ArifYılmaz42

Üye
Yav ne demek işlemiyo 40 lvle gelmişsin skillerin yeter yaaa ben adamlara yerdeki orblari alip özel skill açiliyoya onunla tek atiyorum :d bide yerden düşen silahla biraz proluk istiyo oyun hilesiz karakterimde hileli daha 20 lvl :d

cagatau

Üye
sorma kardeşim benim izlediğim taktik önce normal levelları kastım sonra baştan süreli olarak kastım ama öyle zehirli kılıç felan alamıyoruz fena vurmuyor kılıclar ama millete işlemiyor kardeşim.

Aynen su gems olayini halletsek.oyun hakkinda sunu soyleyebilirim bnce dungeun hunter 4 daha guzel.en guzeli willbond onunda onlinesi var ama herkes basmis hileyi.d

ArifYılmaz42

Üye
40 LVL DATA BASENİ YOLLA SANA İTEM YAPIYIM RAGE PARALI İTEM YANİ GEMLİ DEĞİL EN AZINDAN BİRAZ DAHA SAĞLAM VURURSUN :D TABİ İSTERSEN İTEMLERİNİ AYARLAR SANA AYNI SAVENİ YOLALRIM İSTERSEN ÖZELDEN PM YOLLA YARDIMCI OLAYIM :rica:

- - - Eklendi - - -

YAV BIRAK WİLL BLOODU 30 MB GÜNLÜK EN AZ BAK 700 USER GÖRDÜM İNAN ONLİNE ÇOK HİLE YOK OLSADA ADAMLAR EZİK OYUNDAN MÜTHİŞ ZEVK ALIYOSUN BOSS BÖLÜMÜ OLSUN TOWER OLSUN DEATH MACH OLSUN MÜKEMMEL WİLL BLOOD GRAFİKLERİ MÜKEMMEL AMA HER TELEFONDA OYNANAMIYO İŞTE ( öRNEK: BENNN :ağlarım: ) OYUN MB'INA GÖRE HAKKINI VERİYO GEM OLAYINI AYARLARSAK HALLEDERİZ ZATEN

saiki

saiki

Üye
benimderdim zaten tower ve boss savaşları deathmatch lar zaten saçma sapan odaaçıp başlatmıyolar..

ArifYılmaz42

Üye
senin derdin death machla diğerlerine katılıyon direk başlıyo :D

mirac12890

Üye
Si z 40lwl hesap paylaşın bnede gem hack paylasacam

ArifYılmaz42

Üye
aga sen gemi payşal sana kasıyım gemle kasmak çok kolay zaten özelden iletişime geç sen benle bu akşama 40 lvl hesabın olur

melantik3

Üye
1.0.6 sürümü çıktı para hilesi ile karakterinizi kasıp itemlerini eşyaları alıp kayıt dosyasını saklayıp yeni sürümü yüklediğinizde yerine atarsanız kaldığınız yerden ve sınırsız para ile devam edebilirsiniz :D anlamayan pm atabilir yardımcı oluruz Olurda görürseniz oyundaki adım KonyaSpor :D

- - - Eklendi - - -

gem hilesi bulan varsa lütfen yardımcı olsun ayrıca
bi anlatır mısın kardeş nasıl yapıcaz önce v 1.05i mi indirelim 1.06 yı mı yeni oynıyacağım

melantik3

Üye
1.0.6 sürümü çıktı para hilesi ile karakterinizi kasıp itemlerini eşyaları alıp kayıt dosyasını saklayıp yeni sürümü yüklediğinizde yerine atarsanız kaldığınız yerden ve sınırsız para ile devam edebilirsiniz :D anlamayan pm atabilir yardımcı oluruz Olurda görürseniz oyundaki adım KonyaSpor :D

- - - Eklendi - - -

gem hilesi bulan varsa lütfen yardımcı olsun ayrıca

Kardeş bana ayrıntılı anlatırmisin

Arif adasız su hileyi nasıl yapicam anlatır mısın v1
0.5mi önce indirem yoksa güncel versiyonu mu

Yholobear

Üye
Lütfen baska link yuklemiyooo.

stark765

Üye
Arkadaşlar bende oynuyorum oyunu 40lwlim ama gem yok bana gem konusunda yardım edebilecek biri var mi ?

ArifYılmaz42

Üye
Kardeş bana ayrıntılı anlatırmisin

Arif adasız su hileyi nasıl yapicam anlatır mısın v1
0.5mi önce indirem yoksa güncel versiyonu mu
önce v1.0.5 i yükle para hileli olanı itemlerini al hesabını kas sonra oyun kayıt dosyalarını hafıza kartınat ve oyunu sil sonra play storeden indir ve kayıt dosyalarını eski yerine at kaldığın yerden parayla devam et olay buu :D

wildtiger223

wildtiger223

Üye
beyler ben bu oyuna başladım 1 günde 31 lvl oldu bi boss bölümüne geldim uyuz etti geçemedim varsa bunun böyle GEM Gold hilesi bi atan olurmu ?

ArifYılmaz42

Üye
kayıt dosyalarını özelden yolla para hilesi yapıverem sana yok sa uzun iş anlatması :D

troy25

troy25

Üye
verdiğin site virüslü kardeş
çökertecek di az daha bilgisayarımı

ArifYılmaz42

Üye

OLAN BUU KAYIT DOSYAN TELEFONUMDA AÇILMADI TELEFON LG- OPTİMUS L5 (E-612)

Üst Alt