3 ü zar zor bitirdim 4 de başliyacaktım şimdide 5 çikti ben 4ü bitirene kadar 6 çikar

3 ü zar zor bitirdim 4 de başliyacaktım şimdide 5 çikti ben 4ü bitirene kadar 6 çikar

3ü 1 günde , 4ü 2günde bitirdim
5i Xperia Ray'in açacağını hiç sanmıyorum.![]()

Hangi rom kullanıyorsun?
Artık nede olsa boot kilidi kaldırdım 4.2.2 son sürümü yükleyinmi acaba? Ne dersin![]()
Ben 4.2.2 kullanıyorum da modern combatları ics romunda oynadım. Ultimate HD de oynamıştım, daha çok görsellik için olan bir romdu. Şuan PAC Rom kullanıyorum.
- - - Eklendi - - -
Modern Combat 4 biraz kasmıştı ben de oynatmayacak kadar değil, hafiften.**
- - - Eklendi - - -
**JB romu kur bence, performans farkı olduğunu düşünüyorum.
- - - Eklendi - - -
**JB romu kur bence, performans farkı olduğunu düşünüyorum.

Ya o benim dediğim rom çok iyi aslında pacdan bahsediyorum karışık gelmesi normal, ekran görüntünde hoş durmuyor yazılar küçük geldi ve gıcık oldun değil mi? Paranoid rom var çünkü telefonun tablet gibi oluyor, o ayarlar menüsü filan tabletlerde öyledir mesela, normalde onu ayarlayabiliyorduk ve düzeliyordu, normal oluyordu yani ama geçen sana yazdığım gün bir güncelleme geldi, ben de yükledim paranoid bozuktu. Öylece kaldı yani. Ama bugün bir güncelleme daha geldi şuan indiriyorum büyük iht. düzeltmişlerdir. Ben deneyeceğim beğenirsem sana atarım görüntüsünü, ram kullanımı filan denersin. Düzeltmişlerdir diye umuyorum
- - - Eklendi - - -
Son yüklediğin romun adını söylersen güzel olur, ayrıca 380mb kalıyor ama boş kalan 380değil ki, bizde de toplam da 380 kalıyor, çünkü kalan kısmı android yiyor. Fark yok yani burdan bakınca.

İddaya girerimki bu oyunu Galaxy S bile açacaktır.