Dungeon Hunter 4 1.0.1 Türkçe Mod (Sınırsız Altın+Gems+Skills) Tek Link

Sponsorlu Bağlantılar

ozanoka

Üye
yaw bende yaptim hileyi yanliz multiplayera giriyorum normalde 30k vururken orda 100 100vuruyor nasil halledebilirim.

iS_MaiL58

Üye
yaw bende yaptim hileyi yanliz multiplayera giriyorum normalde 30k vururken orda 100 100vuruyor nasil halledebilirim.
aynı sorun bendede mevcut. hatta yeni karakter açdığımda normal mod da bile mob lar damage vurmuyor. oyun ilerlemiyor.

coozz4243

coozz4243

Üye
aynı sorun bendede mevcut. hatta yeni karakter açdığımda normal mod da bile mob lar damage vurmuyor. oyun ilerlemiyor.

Ayni sorun bendede var hp vurus her sey dusuyor multi playerde napcaz

extra24

Üye
kardeşim linkleri bi yenileseniz apk çalışıyorda datayı indiremiyoruz perte çıkmış linkler !

sezai1821

sezai1821

Üye
ArkadsLar ne kdr oyun indirsem hp internetLi Pes2012.Fifa 2011.2012 istiorm ama hp internet istiyor yardim arkadsLar internetsz oyun istiorm futboL oLursa sewinirm .)

saly35

saly35

Üye
linkler ölüü bi el atın

extra24

Üye
konuyu açan arkadaş konuyla ilgilenmeyeceksen açma yaw linkler ölü diyoruz bi ilgilen arkadaşım.

mrgoxel

mrgoxel

Üye
linkler sağlam. linke tıklayınca sağ üst tarafta indir ve yandexime kaydet seçeneklerinden "indire" basın

aziz86

Üye
eyvallah kardeş deneyecem hemen.

gresira

Üye
Yaw biri adim adim hileyi anlatabilirmi lutfen yA Olmuyor bir turlu

BurakTura

BurakTura

Üye
Yapamayan arkadaşlar varsa play store'dan oyunu indirsin sonra oyunun obb dosyasını alsın hafıza kartına atsın veya bilgisayarına sdcard/android/obb'yi kastediyorum . Sonra oyunu silsin arkadaşın verdiği apk.yı indirin onu yükleyin sonra yeniden obb'yi sdcard/andoid/obb'ye atın ve oyuna giriş yapın tamamdır :) ben böyle yaptım işe yaradı inşallah anlatabilmişimdir

extra24

Üye
kardeşim senin dediğin olay benimde aklıma geldi ama denemedim. şuan deniyorum bakalım olacakmı olursa eyvallah derim ne deyim :D

BurakTura

BurakTura

Üye
kardeşim senin dediğin olay benimde aklıma geldi ama denemedim. şuan deniyorum bakalım olacakmı olursa eyvallah derim ne deyim :D

bende sorunsuz oldu vallahi kardeşim hiç bir sorun çıkmadı bence dene yapamayanlar için en iyi yöntem :D

extra24

Üye
bende sorunsuz oldu vallahi kardeşim hiç bir sorun çıkmadı bence dene yapamayanlar için en iyi yöntem :D
Valla kardeşim dediğin gibi playdan indirdigim datayi yedekledim. Oyunu silip burdaki apk yi yükledim problem yok gayet guzel olmuş sınırsız para falan :)) normalde yandexten indirecektim ama fena yavaş iniyordu link yenilenene kadar playdan indirem dedim oda işime yaradı tekrar saol :)

BurakTura

BurakTura

Üye
Valla kardeşim dediğin gibi playdan indirdigim datayi yedekledim. Oyunu silip burdaki apk yi yükledim problem yok gayet guzel olmuş sınırsız para falan :)) normalde yandexten indirecektim ama fena yavaş iniyordu link yenilenene kadar playdan indirem dedim oda işime yaradı tekrar saol :)

Aynen kardeşim nedense yandex'ten çok yavaş iniyor zaten yavaş benim internet :)

Rica ederim kardeşim yardımcı olduysam ne mutlu

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Şuan için başka tek link yok malesef. Konuya BurakTura nın açıklaması eklendi

troy25

troy25

Üye
ben s3 e bu apk yi yüklediğimde oyunu açınca satın al diyor ne demek oluyor yardımcı olurmusunuz

loti

Üye
S3 mini sorusuz calisti ewy direk apk indirip izerin yukledim 900 mb sorunsuz calisti ewy

Miniaturk

Üye
Super eyvallah çalıştı ama...
Online oynamaya başladığım zaman hepsinin hayali olduğu ortaya çıkıyor.. mesela ;60bin vuruyorum normalde.. online pop yaptığımda en fazla 200damage..tek yiyorum...sorun nerde acaba?

Takipçi Satın Al

Üst Alt