Dungeon Hunter 4 1.0.1 Türkçe Mod (Sınırsız Altın+Gems+Skills) Tek Link

Sponsorlu Bağlantılar

cuneyt333

Üye
bende ındırıp dosyaları wıfıden cektım sorunsuz kurdum s4 e. suan basladım daha once ıphone 5 tede oynamıstım bayagı bır elmas aldım para ıle :)
androıd dunyası bır baska tekrar gordum tesekkurler paylasımda emegı gecen arkadasıma

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
Başka sitelere upload eder misin yandex çok yavaş diğeri uçmuş

Yandexten indirdim lisans hatasi verdi simdide

doogann

Üye
sd linki uçmuş

smh60

smh60

Üye
Burdan indirdin sorunsuz oynuyorum ben http://www.andro9.in/2013/04/dungeon-hunter-4-101-apk-offline-Moded.html

brksnr

brksnr

Üye
Oyunu buradan indirirsek sadece single player mi oynaya biliyoruz yani ? ayrıca paylaşım için teşekkürler:)

brksnr

brksnr

Üye
yok multiplayer oynaya bilirsin:)

Cevabiniz icin tesekkurler :) Bende normal oynuyordum oyunu 21 levela kadar geldim sonra dun den beri oyun acilmaz oldu yuklenme ekraninda kaliyor o yuzden sinir oldum bunu indireyim dedim :D

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
Cevabiniz icin tesekkurler :) Bende normal oynuyordum oyunu 21 levela kadar geldim sonra dun den beri oyun acilmaz oldu yuklenme ekraninda kaliyor o yuzden sinir oldum bunu indireyim dedim :D

onemli degil :) bende 50 ye kasiyorum pek giremiyom bu aralar glive de eklemek istersen ibrhmgzr :)

guray027

Üye
google storeden wifi ile indirdim sonra obb ıcındekı datayı baska yere kopyaladım.hılelı apk yı kurdum datayı obb a attım ve bır suru parayla guclerımı arttırabıldım.baska turlu oyunda ılerlenmıyor.tel htc evo 3 d.

dennistj

Üye
online gıremıyorum sebep neden acaba ?

brksnr

brksnr

Üye
online gıremıyorum sebep neden acaba ?

Bende calisiyor ama ilk online denememde sorun olmustu birdaha deneyin isterseniz :)
Ayrica oyunu oynayan arkadaslar suraya da bakar misiniz:
http://www.maxicep.com/android-oyun-ve-uygulama-istekleriniz/dungeon-hunter-4-oynayanlar-listesi-798872.html#post6088391

brksnr

brksnr

Üye
Ayrica oyunu yuklemek isteyebleri simdiden uyariyim oyun her an sorun cikarabilir bu sabah oyuna giriyim dedim baktim simdide canavarlar saldirmiyor :(

GROLER

Üye
Kardeşim bunlara hiç gerek yok rootluysanız gamecih ve game guardianla rahatça hile yapabilirsiniz ben gamecihle her şeyi 9999999999 yaptım bunlar zaman kaybı

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
Kardeşim bunlara hiç gerek yok rootluysanız gamecih ve game guardianla rahatça hile yapabilirsiniz ben gamecihle her şeyi 9999999999 yaptım bunlar zaman kaybı

rootsuz teller ne yapacak :-)

brksnr

brksnr

Üye
Bu arada oyunda sorun yasayanlar şuraya baksinlar çoğu sorunun gelecek guncellemeyle halledilecegi söylenmiş:

yeminli06

yeminli06

Üye
Biri yardım edebilir mi ben kurdum ağa bağlanamadı hatası veriyor hangi dosyaları indircem nereye atıcam biri yardımcı olabilir mi ?

zubeyr777

Üye
Şimdi bende bu oyun google playdan yuklu gem hilesi yapabilmem icin onu silip bunumu yuklemem lazim anlamadim lutfen yardimm.s

pantelli

Üye
bende oyundan atıyor

brksnr

brksnr

Üye
bende oyundan atıyor

Oyunu yeniden yüklemeniz lazim veya hilesiz oynuyorsaniz güncelleme yi bekleyin çok yakkında gelecek :)

- - - Eklendi - - -

Şimdi bende bu oyun google playdan yuklu gem hilesi yapabilmem icin onu silip bunumu yuklemem lazim anlamadim lutfen yardimm.s

Oyunu şilin sonra SD dosya sini başka siteden(buradaki iyi çalışmıyor) sonra o indirdiği iz dosya yi android\obb klasorune cikarin ardindan buradan API dosyasini indirip kurun ve oyununuzu keyifle oynayin :) iyi oyunlar şimdiden

Üst Alt